ورود

View Full Version : سوال: گرافیکی کردن سایت زیر

mohsen.nsb44
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 12:00 عصر
سلام لطفا پیشنهاد بدین سایت زیر رو چطور از نظر گرافیکی زیبا کنم
البته بنر ان برداشته میشه بجاش لگو گذاشته میشه اون عکسو موقت گذاشتم
http://www.artemis-anzali.com

e_a_23
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 12:05 عصر
سلام. به نظر من برای زیباتر شدن سایتتون اول باید ساختارشو عوض کنید.

mohsen.nsb44
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 12:17 عصر
سلام. به نظر من برای زیباتر شدن سایتتون اول باید ساختارشو عوض کنید.

به چه صورتی تغییرش بدم؟
بیشتر توضیح بدین

elahe471
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 12:51 عصر
سلام
صفحه Intro قطعا یه Background خوب میخواد عکس هم دفرمه شده (کش اومده )
خود سایت باز هم Background میخواد
منو خیلی ساده هست جای کار داره هم از نظر رنگ هم افکت
قسمت ساید بار هم ساده هست
فوتر هم باز میتونه Effect داشته باشه ترکیب رنگیش هم یه کم به سایت نمیاد
بخش اخبار هم خیلی ساده هست ( به ادامه مطلب ، تاریخ ، تیتر حتما باید Style بدین و...) متن درونی هم نیاز به Padding داره

e_a_23
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 12:57 عصر
بدون عوض کردن ساختار هم میشه بهترش کرد. همونطور که دوستمون گفتن حتما بک گراند بدین به سایت. خیلی تاثیر میذاره. برای زیبا کردن منو و ... پیشنهاد می کنم از سایتهای خوب مثل www.themeforest.net ایده بگیرید.

thinkdiff
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 13:19 عصر
پیشنهاد می کنم در مورد flat design یک سرچی بکنید

mohsen.nsb44
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 13:58 عصر
ظاهر سایت رو به صورت زیر تغییر دادم البته اون لگو و متن تغییر خواهد کرد لطفا نظرتون رو درموردش بگین چه اشکالاتی داره
118908

mostafae
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 19:21 عصر
به نظر من واسه صفحه اول سایت از تصویر تار استفاده کنید مثل سایت http://www.alt-graphic.com/

vimax23
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393, 05:18 صبح
ظاهر سایت رو به صورت زیر تغییر دادم البته اون لگو و متن تغییر خواهد کرد لطفا نظرتون رو درموردش بگین چه اشکالاتی داره
118908

کمی بهتر شده
اما به نظرم بهتره شما چند سایت مشاوره شهرسازی خارجی و سایت های معماری و مجتمع های تجاری رو معرفی میکنن ببینین سعی کنین ببینین از چه ایده هایی استفاده کردن
این جور دیزاین قدیمی هست الان کمتر کسی این سبک کار میکنه

mohamad_torabi
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 13:24 عصر
سلام
همونطور که دوستان گفتم منو خیلی سادست این اسلاید شو فک نکنم برا این سایت مناسب باشه از اسلاید هایی که تمام عرض صفحه رو میگیرن و حاوی متنن برای قسمت اخبار سایت از پلاگین متن های تایپ شونده استفاده کنید و در اخر سعی کنید از پلاگین های جی کوئری برای زیباتر شدن وب تون استفاده کنید

dottnett
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 01:19 صبح
سلام
منوها خیلی سادست منوی اخبار و اطلاعیه میتونه جز منوی اصلی نباشه..در قسمت اسلاید فقط نمای بیرونی مجتمع نشون داده شده میتونه از قسمتهای مختلف مجتمع هم عکس داشته باشه به همراه توضیحاتی کنار عکسها..عنوان منوها هم عوض شه فکر کنم بهتر باشه،مثلا تصاویر ونقشه ها یا اطلاعات پروژه ها