ورود

View Full Version : سوال: نظر شما چیه؟

ab.ali
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 13:40 عصر
با سلام خدمت دوستان،
یک قالب ساختم و کدنویسی اش کردم ام با دو طرح متفاوت لطفا بگین کدوم بهتره سپس دلایل برای بهتری و بدتری دیگری رو هم بنویسین من از هیچ نقدی ناراحت نمی شم پس لطفا همه نظراتتون رو بگین!:لبخندساده: برای وردپرس هم آماده شدن!

118836118838

r4hgozar
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 14:01 عصر
سلام دوست بزرگوار.
یکم باهات رک حرف می زنم.
قالبات خیلی قشنگه اما هیچ کدوم نو نیست.
اولی که مال سایت لرز فایل. یک قالب آماده در وردپرسه.
دومی هم زیاد تفاوتی نداره.
به نظر من یکم از خودت خلاقیت بده.
مثل کرد کردن گوشه های کادر ها. استفاده از css5 و یا jquery.
نمی خوام بگم کارت بد و من حرفه ایم نه. من خودم اصلا سلیقه طراحی ندارم و معمولا کار ها رو می دم به یک فتوشاپ کار حرفه ای تا بزنه.
اما به نظر من مبتدی کارت خیلی جای کار بیشتری داره.
موفق باشید دوست گرامی

ashokri.nll
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 14:07 عصر
خوبه ولی چیزی که 0 تا 100 توسط خود آدم باشه هرچند هم بدرد نخوره عالیه ولی در کل ناراحتت نمیکنم

ab.ali
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 21:20 عصر
ممنون از دوستانی که نظر دادن ولی من اصلا اینو بر اساس ایده خودم ساختم و اصلا فکر نمی کردم چنین سایتی با قالب مشابه وجود داشته باشه!!:لبخندساده:

vimax23
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 06:00 صبح
اولی به نظرم بهتره
منتهی اصل دیزاین وقتی به کد تبدیل میشه نمای خودشو نشون میده به جای قرمز هم از رنگ آبی استفاده کنین چشم رو اذیت نکنه رنگ سفید هم نزارین کمی مایل به خاکستری باشه
ورود و ثبت نام رو میتونین یه فرم ای جکسی بزارین که تو هم لود بشن یا تبی باشه
مطالب جدید و پربازدید رو بندازین تو فوتر تا از یکنواختی که سایدبار سه تا شبیه هم میشن در بیاد منظورم مطالب پربازدید و تصادفی و جدید هست اینا چون شبیه همه جالب نمیشه

ab.ali
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 09:18 صبح
اولی به نظرم بهتره
منتهی اصل دیزاین وقتی به کد تبدیل میشه نمای خودشو نشون میده به جای قرمز هم از رنگ آبی استفاده کنین چشم رو اذیت نکنه رنگ سفید هم نزارین کمی مایل به خاکستری باشه
ورود و ثبت نام رو میتونین یه فرم ای جکسی بزارین که تو هم لود بشن یا تبی باشه
مطالب جدید و پربازدید رو بندازین تو فوتر تا از یکنواختی که سایدبار سه تا شبیه هم میشن در بیاد منظورم مطالب پربازدید و تصادفی و جدید هست اینا چون شبیه همه جالب نمیشه

ممنون دوست عزیز حتما این کار هایی که شما گفتین رو انجام می دم.:لبخندساده:

thinkdiff
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 10:16 صبح
ببینید شما هر باری که با هر قالبی که خودتون می نویسین شروع کنین دفعه بعدی یک قالبی می زنین 10 برابر حرفه ای تر از اون و دفعه بعد هم ....
این به خاطر اینه که خودتون نوشتین و نگران نباشین چون به مرور بهترش می کنین.
قالب ها خوبن خیلی هم بد نیستن و قرار نیست شما بهترین سایت اینترنتی دنیا رو داشته باشین.مفاهیمی هست به نام UI و UX (رابط کاربری و تجربه کاربری) که در موردشون مطالعه کنین کاملا حرفه ای قالب می زنین.
در مورد اون دوتا هم از نظر روانشناسی رنگ ، دومی ارتباط بهتری برقرار می کنه و اولی به خاطر قرمز زیادش یک مقدار کاربر رو خشن و بعد از خسته می کنه (جدی می گما)

میدونم که با کمی کار و فکر یک چیز عالی در میاری ازش
موفق باشی

ab.ali
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 12:52 عصر
ببینید شما هر باری که با هر قالبی که خودتون می نویسین شروع کنین دفعه بعدی یک قالبی می زنین 10 برابر حرفه ای تر از اون و دفعه بعد هم ....
این به خاطر اینه که خودتون نوشتین و نگران نباشین چون به مرور بهترش می کنین.
قالب ها خوبن خیلی هم بد نیستن و قرار نیست شما بهترین سایت اینترنتی دنیا رو داشته باشین.مفاهیمی هست به نام UI و UX (رابط کاربری و تجربه کاربری) که در موردشون مطالعه کنین کاملا حرفه ای قالب می زنین.
در مورد اون دوتا هم از نظر روانشناسی رنگ ، دومی ارتباط بهتری برقرار می کنه و اولی به خاطر قرمز زیادش یک مقدار کاربر رو خشن و بعد از خسته می کنه (جدی می گما)

میدونم که با کمی کار و فکر یک چیز عالی در میاری ازش
موفق باشی

ممنون که نظر دادین ولی من خودم کد نویسیش کردم و فقط در مرجله طراحی نیست و این عکس ها هم از روی localhost برداشته ام اگر در بالا دقت می کردین نوشتم برای وردپرس هم آماده شده ان.:لبخندساده: فقط جهت اطلاع بهتون گفتم:چشمک: