ورود

View Full Version : active directory

akbarzadeh
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 16:53 عصر
با سلام
ممنون میشم به این سوال من پاسخ بدید
منactive directory رو نسب میخوام بکنم ولی سیستمم eror میده میگه به help ویندوز مراجعه کن ویندوز من 2000 سرور هستش
سیستمم هم 3000 فول amd هستش
من از فرمان dcpromo در خط فرمان استفاده کردم و تمام مراحل را مثل کتاب پیش رفتم
اما eror میده اونم زمانی که تمام مراحل به پایان رسیده ممنون میشم بگید چیکار باید بکنم
ممنون و متشکر
اکبرزاده

Identifier
شنبه 16 اردیبهشت 1385, 18:36 عصر
اما eror میده اونم زمانی که تمام مراحل به پایان رسیده ممنون میشم بگید چیکار باید بکنم
لطفا Error مربوطه را بنویسید.

mhjb
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 18:23 عصر
اینکه سیستم شما intel یا AMD است و مدلش چیه ربطی به نرم افزار و نصب AD نداره. متن error را بگو.

akbarzadeh
سه شنبه 02 خرداد 1385, 14:45 عصر
ببینید اگر ممکن است روش نصب را کامل برام توضیح بدین من تو کلی کتاب غرق شدم و هسابی گیجم لطفا روش نصبشو برام توضیح بدین ممنون مرسی

akbarzadeh
سه شنبه 02 خرداد 1385, 15:06 عصر
ببینین من میخوام بدون اینکه شبکه ای وصل به سیستمم باشه active directory را نصبش کنم
اول که تو tcp\ip ایراد میگیره بعدش همونجا میمونه
من از ویزارد manage your server میرم بعد domain control را انتخاب می کنم
سیستم اتومات میره برای نصب dhcp بعدش ایراد آی پی میگیره دستی هم خواستم dns رو نصب کنم اونم همینطور ایراد می گیره در ضمن من موقع نصب ویندوز گذینه پیوستن به یک گروه کاری را انتخاب کردم آیا من باید هتمن چند سیستم که به هم شبکه شدن داشته باشم
یا میشه یه سیستمو به تنهایی براش دامنه تعریف کرد بعد در انتها claien ها را به اون وصل کرد
میدونین من می خوام client ها با خط تلفن بعدا به اون وصل شن برای همون می خوام به صورت مجزا تنظیمش کنم ممنون میشم راهنمایی کنین

mhjb
سه شنبه 02 خرداد 1385, 15:36 عصر
دوست عزیز کارهایی که گفتید رو میشه انجام داد منتهی من فکر کنم شما اصلا به سرورتون IP ندادید.

Identifier
سه شنبه 02 خرداد 1385, 16:50 عصر
ببینین من میخوام بدون اینکه شبکه ای وصل به سیستمم باشه active directory را نصبش کنم
برای نصب AD شما نیاز به حداقل یک کارت شبکه دارید. در غیر اینصورت بایستی یک Virtual Adapter نصب کنید. و پس از تنظیم کردن IP افدام به نصب نمایید.

موفق باشید.

akbarzadeh
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 11:40 صبح
ببینید من سیستمم خودش کارت شبکه آن بورد داره هم با پهنای کم هم زیاد میشه بگین روش دادن آی پی رو تا من چک کنم ببینم کجای کارم ایراد داره برای یک شبکه با 20 client ممنون میشم مرسی

akbarzadeh
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 14:06 عصر
با سلام مجدد خواستم eror سیستمم رو موقع نصب active directory بنویسم شاید این جوری بتونین بهتر راهنماییم کنین این پیغام را می نویسه
The opration Failed with The Fllowing eror بعدش پایینش هم می نویسه
The network location cannot be reached . for information about network troubleshooting , see wnidows Help
ممنون می شم کمک کنین مرسی

Identifier
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 19:08 عصر
The opration Failed with The Fllowing eror بعدش پایینش هم می نویسه
The network location cannot be reached . for information about network troubleshooting , see wnidows Help
کارت شبکه Unplag و یا تنظیمات آن صحیح نیست. در صورتی که کابل کارت شبکه متصل نباشد امکان رخ دادن این خطا وجود دارد.

روش دادن IP هم در ارسال های همین بخش به کرات توضیح داده شده است .
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=37782

موفق و پبروز باشید.

akbarzadeh
یک شنبه 07 خرداد 1385, 13:47 عصر
سلامی دوباره ممنون از راهنمایی هاتون من بعد از 9 ماه الان تونستم domain برای سیستمم تعریف کنم در ضمن من بدون داشتن هیچ client ای این کارو انجام دادم هالا میخوام از طریق incoming conection کامپیوتر های دیکه به من وصل شن میشه تو این ضمینه هم منو راهنمایی کنین ممنون و مرسی

Identifier
دوشنبه 08 خرداد 1385, 07:02 صبح
میخوام از طریق incoming conection کامپیوتر های دیکه به من وصل شن میشه تو این ضمینه هم منو راهنمایی کنین ممنون و مرسی
با استفاده از دو روش می توانید این کار را انجام دهید :

1- Incomming Connection
2- Routing and Remote Access- RRAS

در مورد هر دو روش فوق قبلا بحث شده است، از ابزار های جستجو استفاده کنید.

موفق باشید.