View Full Version : فارسی نویسی در flex mobile در flash builder
saadat.mahshid
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 19:59 عصر
بچه ها چطوری میشه برنامه موبایل اندروید با فونت فارسی در flash builder نوشت که موقع اجرا در گوشی اندروید فونت فارسی رو نشون بده.مثلا به button که روش با فونت فارسی نوشته شده باشه (رضایی) بعد موقع اجرا روی گوشی اندروید هم همون رضایی رو روی باتن بنویسه.هزینه اش هم هرچقدر بشه پرداخت میکنم.لطفا کمکم کنید
shahabshadow
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 11:47 صبح
بچه ها چطوری میشه برنامه موبایل اندروید با فونت فارسی در flash builder نوشت که موقع اجرا در گوشی اندروید فونت فارسی رو نشون بده.مثلا به button که روش با فونت فارسی نوشته شده باشه (رضایی) بعد موقع اجرا روی گوشی اندروید هم همون رضایی رو روی باتن بنویسه.هزینه اش هم هرچقدر بشه پرداخت میکنم.لطفا کمکم کنید
عزیزم من فکر میکنم با فارسی نویس مشکلت حل شه
بعدشم که متن فارسی رو نوشتی نوشتتو بریک (رو نوشته کلیک کن و دو(2) بار ctrl+b رو بزن) بکن تا ب شیپ تبدیل شه تا مشکل احتمالی تو موبایل پیش نیاد
شماره کارت میدم 200 تومن بریز برام :))
saadat.mahshid
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 17:00 عصر
سلام ممنون از پاسختون.کجا بریک کنم؟تو فارسی ساز یا توی خود فلش بیلدر؟همه میگن فارسی ساز مشکلو حل میکنه.اما اینطور نیست.توی لیبل متن رو فارسی نشون میده اما اصلا روی باتن متن رو نمیاره.شما با فلش بیلدر کار نکردید؟
BOB
یک شنبه 08 تیر 1393, 21:10 عصر
احتمالا در کامپاننتهای خود fb فارسی ساپورت نمیشود. یا باید از کامپاننت TLFText استفاده کنید و خودتان دکمه بسازید، یا از کامپاننتهای دکمه مبتنی بر TLF استفاده کنید که با فارسی و یونیکد مشکل نداشته باشند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.