PDA

View Full Version : خطایی در isapi

omidsistani
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 11:45 صبح
با سلام و خسته نباشید
من یه پروژه stand alone ایجاد کرد و اونو به یک isapi تبدیل کردم
اما وقتی میخوام برنامه رو ران کنم برنامه خطای زیر را می دهد:
cannot run project unless a host application is defined. use the run-parameters... dialog box
لطفا راهنمایی کنید که چیکار باید انجام بدم.....
ممنون

omidsistani
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393, 15:49 عصر
دوباره سلام
اینقد با برنامه سر و کله زدم تا بالاخره برنامه اجرا شد و یک فایل dll برام ساخت
تنظیمات iis رو هم انجام دادم
حالا یه مشکل دیگه دارم
وقتی که از روی سرور با یه بروزر میخوام این فایل رو باز کنم خطای زیر رو میده:
HTTP Error 500.0 - ISAPI is not available in your license. The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.از روی سیستمای دیگه هم که تو شبکه هستم امتحان میکنم همین خطا رو میده
وقتی فقط مینویسم مثلا localhost\test درست کار میکنه و محتویات پوشه رو نشون میده هم تو سرور هم تو بقیه سیستما
اما وقتی روی test.dll کلیک میکنم خطای بالا رو میده هم از روی سرور هم از روی کلاینت ها
خواهشا اگه کسی از دوستان چیزی میدونه که این خطا مال چیه لطفا راهنمایی کنه
کلافه شدم از بس سرچ کردم
خیلی ممنونم
خدانگهدار

BORHAN TEC
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393, 17:24 عصر
با سلام،
من یه چیزی رو متوجه نشدم. شما با Intraweb (یا VCL For the Web)کار کردین؟
با فرض اینکه جواب مثبته باید خدمتتون عرض کنم که نسخه ای که به همراه دلفی عرضه شده این امکان رو در اختیار شما قرار نمیده. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه زیر نگاه کنید:
http://www.atozed.com/intraweb/FeatureMatrix.EN.aspx
برای رفع این مشکل می تونید IntraWeb رو حذف کنید و سپس نسخه پیشرفته تر(Ultimate یا ...) رو نصب کنید و از فعالسازهای موجود استفاده کنید. نسخه هایی از این دست در سایتهای warez موجود هستند. ساخت کرک جدید IW هم از روی نسخه های موجود کرک بعید می دونم که بیشتر از چند دقیقه طول بکشه و کار سختی باشه.:چشمک:
موفق باشید....

omidsistani
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 07:34 صبح
با تشکر از برهان تک عزیز
بله من از اینتروب استفاده میکنم و همون نسخه ای هم هست که همراه دلفی XE3 نصب شده
آره منم تو سایت Atozed سرچ کردم و حق با شما بود و باید از نسخه ultimate استفاده کنم
حالا دو سوال جناب برهان تک عزیز
چجوری میشه intraweb ای که همراه خود دلفی نصب شده حذف کرد؟ داخل add/remove چیزی به اسم اینتراوب وجود ندارد.
و دوم اینکه جسارتا شما آدرس سایتی رو دارید که بشه از اونجا نسخه آلتیمیت به همراه کرک رو دانلود کرد؟
خیلی خیلی ممنونم.

BORHAN TEC
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 11:12 صبح
با سلام،

چجوری میشه intraweb ای که همراه خود دلفی نصب شده حذف کرد؟ داخل add/remove چیزی به اسم اینتراوب وجود ندارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به صفحه زیر مراجعه کنید:
http://www.atozed.com/intraweb/download/IntraWebBundledRemovalTool.EN.aspx
همچنین در کتاب آقای Bob Swart هم تمامی مراحل به صورت گام به گام شرح داده شده است که می توانید از کتاب ایشان هم بهره ببرید.

و دوم اینکه جسارتا شما آدرس سایتی رو دارید که بشه از اونجا نسخه آلتیمیت به همراه کرک رو دانلود کرد؟

آدرس سایت مذکور با پیام خصوصی فرستاده شد. قبل از نصب این نسخه با توضیحاتی که دادم ابتدا باید IW موجود را به درستی حذف کنید.
موفق باشید...

omidsistani
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 19:29 عصر
با تشکر و سپاس فراوان از دوست عزیزم آقای رولکس عزیز
آقا من طبق اون راهنمایی که کردی اینتراوب خودمو حذف کردم و رفتم تو اون سایتی که لطف کردی و برام فرستادی. تو اون سایت فقط یه لینک برا نسخه آلتیمیت بود که همونو دانلود کردم.
اونو نصب کردم در حین نصب ازم لایسنس میخواست که خالی رد کردم و نصب رو کامل کردم.
طبق راهنماش فایلای داخل پوشه کرک رو به پوشه وین 32 ویندوز انتقال دادم.
وقتی دلفیمو باز میکنم اینترا وب نصب شده ولی وقتی میخوام ازش استفاده کنم پیغام میده که evalution هستی!
دوست عزیز داخل پوشه کرک یک فایل لایسنس هم هست! اینو چجوری باید ثبت کنم؟ پیغام evlution ای که میده مال همینه؟
بازم بابت همکاری شما بسیار سپاسگذارم
بدرود

BORHAN TEC
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 19:42 عصر
مطمعن هستید که تمامی فایلها رو جایگزین کردید؟
ببینید برای اینکه کاملاً مطمئن بشید نرم افزار everything رو از سایت voidtools بگیرید و نصب کنید و سپس با این نرم افزار اسم فایلهایی که باید با کرک جایگزین بشن رو جستجو کنید و هرجا که نیازه فایل رو جایگزین کنید. شک ندارم که همه فایها رو یا به درستی حذف نکردید و یا به درستی جایگزین نکردید چون اگه این کارها رو درست انجام بدید مشکلی وجود نخواهد داشت چون بارها این کار رو انجام دادم.

omidsistani
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 09:24 صبح
با سلام و تشکر فراوان از دوست عزیز و پیگیر خودم آقای رولکس
آقا من همه این کارهایی رو که گفتی انجام دادم و حتی لایسنس هم با موفقیت ثبت شد. الان وقتی تو دلفی یه پروژه جدید از نوع اینتراوب ایجاد میکنم دیگه اون پیغام خطای evlution برام نمیاد ولی وقتی میخوام برنامه رو کامپایل کنم تو اون صقحه ای که نمایش داده میشه و ما نوع بروزر رو انتخاب میکنیم چند خط نوشته که تو خط اول نوشته ما از نسخه evalution استفاده میکنیم و چند خط پایین تر هم هر دفه یه شماره پورت اختصاص میده و همچنان مشکل من حل نشده.
دوست عزیز وقتی میخوام اینتراوب رو نصب کنم میگه باید دلفی Xe3 آپدیت 2 رو داشته باشی و بعد نصب رو شروع میکنه در صورتی که دلفی من آپدیت یک هست آیا این میتونه مشکل من باشه؟
در هر صورت آپدیت 2 دلفی Xe3 رو زدم دانلود شه و چند ساعت دیگه که دانلودش تموم شد امتحان میکنم و اطلاع میدم
خیلی ممنونم

BORHAN TEC
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 10:23 صبح
اگه شماره پورت رو نمیتونید تغییر بدین معنیش اینه که نتونستید IW رو به درستی حذف و سپس نصب کنید و معنای دیگری به جز این نداره.

omidsistani
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 10:39 صبح
یعنی ربطی به آپدیت 2 نداره؟ از بس اینور اونور کپی پیست کردم نمیدونم چی به چی شده! نهایتا پس از دانلود آپدیت 2 ویندوزم رو هم عوض میکنم که ایشالا دیگه حل بشه! اگه موفق به راه اندازی اینتراوب آلتیمیت شدم حتما آموزش گام به گامشو میذارم که بقیه هم استفاده کنند.با تشکر از زحمات دوست عزیز و گرامی خودم rolex
خدانگهدار

BORHAN TEC
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 10:44 صبح
فقط اگه خواستید دلفی رو دوباره نصب کنید موقع نصب دلفی تنظیمات رو به گونه ای انتخاب کنید که Intraweb نصب نشه و بعد از نصب دلفی IW Ultimate رو نصب کنید.

omidsistani
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 19:43 عصر
بله مطمئنا همین کار رو انجام خواهم داد.
بعد از 12 ساعت آپدیت 2 دلفی رو دانلود کردم.متاسفانه ایرانیم و سرعت اینترنت داغون! از صبح زدم دانلود تا الان که دانلود شد.
الان در حال تعویض ویندوز هستم.
چشم رولکس عزیز
ممنون

firststep
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 13:22 عصر
سلام شاهین جان

اگه شماره پورت رو نمیتونید تغییر بدین معنیش اینه که نتونستید IW رو به درستی حذف و سپس نصب کنید و معنای دیگری به جز این نداره.

معنیش اینه که IW بدون لایسنسه و دسترسی اش محدود است

شاهین جان سازنده IW قبرسی تباره باهاش مذاکره کردم و برای فروش محصولاتش به ایران مشکلی نداره البته فکر کنم کلی قبل از ژنو
درضمن IW 9 که با دلفی 7 اومده بود رایگان و شما با ثبت نام توی سایتش می تونین کد فعال سازیش رو بگیرین
کامپوننت های مشهور aRC هم روش جواب میده

omidsistani
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 07:20 صبح
آقا نشد که نشد! هر کاری که شما گفته بودین و هر کاری که تو آموزش همراهش بودو انجام دادم.......
بازم مثه قبل، موقع باز کردن دلفی و ایجاد پروژه چیزی نمیگه که مشخص کنه ایولشن نیست اما موقع کامپایل تو خط اول مینویسه و شماره پورت رو تغییر میده!
این iw9 روی xe3 جواب میده؟
تو رو خدا کمک کنین که خیلی گیرم.کلافه شدم!
ممنونم

omidsistani
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 07:31 صبح
دوستان من هنوز به جواب نرسیدم
با دلفی 7 امتحان کردم برنامه اجرا میشه و فایل dll رو میسازه اما وقتی از طریق بروزر باز میکنم صفحه صفید باز میشه

omidsistani
یک شنبه 11 خرداد 1393, 07:25 صبح
تو ورژن های بالاتر دلفی این مشکل حل میشه آیا؟ مثلا xe5 یا Xe6

firststep
سه شنبه 13 خرداد 1393, 13:16 عصر
سلام مجدد
چی داری توش؟؟؟؟
د
وستان من هنوز به جواب نرسیدم
با دلفی 7 امتحان کردم برنامه اجرا میشه و فایل dll رو میسازه اما وقتی از طریق بروزر باز میکنم صفحه صفید باز میشه

omidsistani
یک شنبه 18 خرداد 1393, 07:43 صبح
سلام مجدد
چی داری توش؟؟؟؟
د

سلام دوست عزیز
متوجه منظورت نشدم
فعلا در حال یادگیری هستم اما تو فکرم هست یه برنامه تحت بروزر بسازم که وصل شه به یک سرور که پایگاه داده اش اس کیو ال 2008 هست و بتونه از اطلاعات اونجا گزارش گیری کنه و همچنین اطلاعاتی رو اونجا ثبت کنه.

omidsistani
چهارشنبه 21 خرداد 1393, 07:33 صبح
بازم سلام به دوستان عزیز
آقا من این سایت و کلی سایت دیگه رو زیر و رو کردم به نتیجه ای نرسیدم.
دست خوبم آقای برهان تک لینک دانلود رو برام فرستاد ولی با اونم مشکلم حل نشد و همچنان evlution مونده!
خواهش میکنم اگه کسی میتونه نسخه آلتیمیت اینتراوب کرک شده رو برای دلفی xe3 آپدیت 2 برام ایمیل کنه همیشه سپاسگذارش خواهم بود.
حقیقتش یه پروژه اومده دستم و میخوام با اینتراوب حلش کنم. خیلی خیلی ممنونم دوستان گلم

omidsistani
سه شنبه 27 خرداد 1393, 12:34 عصر
آقا ما اینتراوب آلتیمیت 14 رو بیخیال شدیم دیگه!!!!
کدوم نسخه از دلفی یه نسخه اینترا وب کامل روش هست که بشه باهاش یه وب سرویس خیلی کوچیک رو راه اندازی کرد؟
یه برنامه با اس کیو ال سرور 2000 رو یه سیستم نصبه و داره کار میکنه. میخوام یه آی پی ثابت براش بگیرم و یه برنامه تحت وب هم روش طراحی کنم که خارج از شرکت طرف با وارد کردن یه یوزر و پسور وارد یه صفحه بشه و از اونجا یه سری گزارشات روبگیره!
خواشا یه لطفی کنین و یه کمکی به بنده حقیر بکنین!!
خدا اجرتون بده
ممنونم