View Full Version : بهترین روش ساخت برنامه های اندرویدی کدومه؟
md3848
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 12:15 عصر
به نظرتون کدوم یک از روش های زیر برای ساخت برنامه های اندرویدی بهتره؟؟؟؟(حالا چه از لحاظ معرف بودن محبوبیت قدرت آسون بودن و...)
1) mono
2) Basic۴android
3) ایکلیپس
0!) نرم افزار های ساخت برنامه اندوروید بدون برنامه نویسی(من در این باره 2-3 تا نرم افزار دیدم که بدک نبودن و لی دست آدم بسته هست و زیاد آزادی نداره.)
daniel021
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 12:27 عصر
3. اکلیپس بهترینه ولی برنامه های دیگه هم به نوبه خودش خوبه ولی از نظر من اکلیپس بهتره!!!!!!!!
Nevercom
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 12:35 عصر
همه ی این ابزارها در کنار هم وجود دارن و مورد استفاده قرار می گیرن، دلیلش هم اینه که هرکدوم هدفی دارن و بازار هدف خودشون رو دارن.
از Xamarin یا mono برای توسعه ی کراس پلتفرم استفاده میشه که خیلی هم در این زمینه قدرت پیدا کرده.
B4A برای کسانی که آشنایی با Basic دارن ابزار خیلی خوبی هست، بخصوص اینکه کمی ساختار اپلیکیشن رو برای خودش شخصی سازی کرده که کاربر با مفاهیمی مثل Life Cycle در حالت استانداردش کمتر سر و کار داره.
ابزارهای آنلاین مثل Andromo هم بازار هدفشون افرادی هستن که دانش برنامه نویسی ندارن و بیشتر صاحب وبسایت ها که با چنتا کلیک اپلیکیشن خودشون رو داشته باشن.
و مسلماً استاندارد ترین و گسترده ترین روش هم استفاده از SDK خود اندروید هست (به قول خودتون Eclipse)
بستگی داره خود شما در کدوم یک از این دسته ها قرار بگیرید.
dasssnj
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 13:51 عصر
معلومه : اکلیپس
md3848
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 14:34 عصر
1) ببینید درست میگم:
Eclipse با جاوا
mono با سیشارپ
B4A با بیسیک
2)پس با این حال Eclipse از همه قویتره ؟؟؟
3)کدومش از همه آسون تره؟؟/
4)چون من بیشتر میخوام کتاب اندروید درست کنم کدومش بدردم میخوره -----فقط در سطح کتاب و این جور چیزا ---زیاد نمیخوام حرفه ای کار کنم---با این حال کدومش رو یاد بگیرم بهتره--
Nevercom
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 14:44 عصر
اگر هیچکدوم رو بلد نیستید برید سمت جاوا، به هرحال یه زبان جدیده که باید یاد بگیرید و زیاد با هم فرقی ندارن
اگرم تجربه ی قبلی با هرکدوم از اون زبانها دارید منطقی هست که برید سمت ابزاری که از همون زبان استفاده می کنه.
به هرحال توجه داشته باشید که برنامه های اندروید به زبان جاوا نوشته میشن و مثلاً B4A در نهایت کدها رو به جاوا تبدیل می کنه، راهنما ها و پرسش و پاسخ های خیلی زیادی برای جاوا (Eclipse) وجود داره و اگه به مشکلی برخوردید جامعه ی کاربری خیلی گسترده تر و فعال تری داره.
mfaridi
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 14:58 عصر
من هم mono کار کردم هم basic هیچ کدومشون به پای اکلیپس نمیرسه
dasssnj
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 16:12 عصر
فقط اکلیپس ; فقط جاوا
یک کلام
hamedjj
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 16:24 عصر
یکی از اساتید به همچین سوالاتی این پاسخ را داد:
" آیا برنامه نویسی به زبان دیگری غیر از جاوا برای اندروید ممکن است؟
بله، ممکن است اما غلط است. تنها زبان مناسب برای توسعه اندروید Java است و در بعضی شرایط ++C که البته توسط خود Google هم توصیه نمی شود مگر در شرایطی که کارهای پردازش سنگین در ++C محاسبه شوند، ولی در هر حال اتصال باید با جاوا برقرار باشد. به توسعه با ++C ، می گویند NDK - Native Development Kit
در مورد توسعه با سایر زبانها مثل #C که توسط Mono انجام می گیرد، مشخصاً کار غلطی است، چرا که #C برای Microsoft و متولی توسعه Android شرکت Google است. با توجه به رقابت Google و Microsoft هیچ انگیزه ای برای Microsoft در ارائه این قابلیت نبوده مگر از دست ندادن بازار برنامه نویسی. با اینحساب ممکن است بزودی Support ـی از طرف Microsoft صورت نگیرد. همینطور کدهای Android با استفاده از Dalvik Virtual Machine باید Compile شوند در حالیکه کدهای #C روی .NET Framework قابل اجرا می شوند. سئوالی مطرح میشود که چرا جاوا نه! جاوا هم بسیار قوی است، هم بسیار سریع و هم اینکه معماری زبان برنامه نویسی #C از زبان Java گرفته شده است.
استفاده از ابزارهای دیگری نظیر PhoneGap هم به هیچ عنوان توصیه نمی شوند چرا که با آنها Android نمی نویسید، بلکه HTML می نویسید که با استفاده از CSS, Javascript, HTML و ابزارهایی که در PhoneGap تعبیه شده، تنها می شود کارهای ساده ای انجام داد. استفاده از این ابزارها خروجی کند و نامنعطفی دارد و هیچ برنامه خوب و بزرگی با این ابزارها نوشته نشده است. "
md3848
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 19:26 عصر
ممنون از تمام دوستان که نظرات خودشون رو گفتن:قلب:
فقط این هم باید در نظر گرفت که درسته که جاوا قویتره ولی نسبت به C# و بیسیک یاد گرفتنش مشکل تره.
منم میخوام فقط تو زمینه ساخت کتاب فعالیت کنم ---و نه چیزای حرفه ای-----
به نظرتون تو همین زمینه ساخت کتاب بازم مسئله
من هم mono کار کردم هم basic هیچ کدومشون به پای اکلیپس نمیرسه
مطرح هستش؟:متفکر: (یعنی تو این زمینه ساخت کتاب بازم مسئه قدرت بین این سه تا مطرح هستش یا فقط برا چیزای حرفه ای مسئه قدرت مطرح هستش؟)
poorman
یک شنبه 21 اردیبهشت 1393, 19:38 عصر
ببین دوست عزیز شما بخوای کتاب هم بسازی بازم برو با جاوا و اکلیپس کار کن
الان توی همین انجمن رو شما یک نگاه بنداز، ببین چند تا آموزش mono و basic پیدا میکنی
ببین کسایی که مشکل توی mono و basic داشتن و اومدن سوال پرسیدن، چند درصد به جواب رسیدن
توی برنامه نویسی اندروید، با هر زبونی که باشی زیاد به مشکل میخوری، بحث فقط ساخت نیست، بحث کارایی برنامه، کیفیت و اجرا شدن رو همه گوشی هاست
خلاصه که از این همه آدم و من حقیر نصیحت، برو جاوا کار کن
زبان انگلیسیت هم اگر یکم خوب باشه، اصلا نیاز پیدا نمیکنی بیای توی سایت برنامه نویس از ما سوال بپرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.