View Full Version : Only one class in the relationship can represent the whole یعنی چی ؟؟
arminbadakh
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 17:34 عصر
من یا نمیتونم خوب اینو خوب ترجمه کنم یا اینکه نمی تونم مفهومشو درک کنم ! ممنون میشم اگه کمکم کنید تا مفهومشو بفهمم
Only one class in the relationship can represent the whole (i.e., the diamond can
be placed on only one end of the association line). For example, either the screen
is part of the ATM or the ATM is part of the screen, but the screen and the ATM
cannot both represent the whole in the relationship
arminbadakh
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 17:42 عصر
اصلا composition relationships چی هست و چه ویژگی های دارد ؟
cups_of_java
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 20:08 عصر
کامپوزیشن به رابطه ای بین کلاس ها میگن که در اون یک کلاس (کل) از کلاس دیگر (جز) تشکیل شده به طوری که طول عمر کلاس کل وابسته به کلاس جز هستش.
شما یه کارخونه رو فرض کن که از واحد ها یا بخش های مختلفی تشکلی شده. واحد تولید- واحد خرید مواد اولیه- واحد فروش - ... هر کدوم اینا باید باشن تا کارخونه باشه... یعنی اگه کارخونه نباشه اینا هم نیستن به تنهایی!!!!
خوب حالا اون کلاس کل (کارخونه توی این مثال) باید یدونه باشه.
یعنی یا خودپرداز از مانیتور تشکیل شده یا مانیتور از خودپرداز! نمیشه هر دو کلاس از هم تشکیل شده باشن که... اوکی؟
arminbadakh
دوشنبه 22 اردیبهشت 1393, 22:49 عصر
کامپوزیشن به رابطه ای بین کلاس ها میگن که در اون یک کلاس (کل) از کلاس دیگر (جز) تشکیل شده به طوری که طول عمر کلاس کل وابسته به کلاس جز هستش.
شما یه کارخونه رو فرض کن که از واحد ها یا بخش های مختلفی تشکلی شده. واحد تولید- واحد خرید مواد اولیه- واحد فروش - ... هر کدوم اینا باید باشن تا کارخونه باشه... یعنی اگه کارخونه نباشه اینا هم نیستن به تنهایی!!!!
خوب حالا اون کلاس کل (کارخونه توی این مثال) باید یدونه باشه.
یعنی یا خودپرداز از مانیتور تشکیل شده یا مانیتور از خودپرداز! نمیشه هر دو کلاس از هم تشکیل شده باشن که... اوکی؟
مرسی .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.