PDA

View Full Version : اول قرار نبود بکشند عاشقان را

Inprise
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 17:25 عصر
همانطور که حتما" اغلب کاربران سایت متوجه شده اند امروز برای مدت قابل توجهی فروم برنامه نویس در دسترس و قابل استفاده نبود . در کمال تاسف یکی از مدیران سابق یکی از بخشهای سایت که به دلائلی از ادامه فعالیت منع شده بود به روش ناجوانمردانه ای از اکانت ادمین فروم سوء استفاده کرد و ضمن حذف کردن اکانت مهدی کرامتی مدیر سایت و لغو دسترسی سایر مدیران ارشد در حال گفتمان با خواهر مادر کنترل پنل فروم بود که به لطف حواس جمعی رفقا جلوی سوء استفاده و تخریب گرفته شد .

آنطور که شاهدش بودم از صبح تا همین حالا ( که به وقت جاری ایران باید ساعت 7 عصر باشه ) حاج مهدی و امید متقی در حال بازگرداندن وضعیت فروم به حالت عادی اش بودند که البته همانطور که انتظار میرفت با موفقیت انجام شد . قبل از این هم چند دفعه ای کودکان و نوجوانان علاقه مند به اینترنت که بعد از ظهرهای غم انگیزشون رو با فکر کردن به جواب سوال "هی پسر تو داری تو این دنیا چه گهی میخوری‌؟" پر میشه اقدام به سیخونک زدن به سایت برنامه نویس کرده بودند که همیشه بدون اینکه چیزی بتونه بصورت جدی فروم رو تهدید کنه همه چیز به حالت عادی برگشته ، و حالا سایت برنامه نویس داره به چهار سالگیش نزدیک میشه ، در حالیکه فرومی فعالتر و غنی تر نسبت به روزهای اول داره ، روزهائی که محتویات فارسی وب منحصر به چند خبرگذاری فارسی مانند ایسنا بود ...

"تخریب" همیشه نتیجه ای مشابه داره . خراب کردن بستری که عده ای – بهر ترتیب – تلاش میکنن ازش به عنوان یک ابزار مفید استفاده کنن – حتی در بدترین حالت : یک ابزار مفید برای اتلاف وقت – هیچ وقت به نتیجه مفیدی نمیرسه ؛ و سایت برنامه نویس هنوز اینجاست ...

یکی از دوستان ازم خواست ذیل این مطلب نام و مشخصات فرد مذکور رو ضمیمه کنم و یک سری فحش هم حواله اش بشه ، لیکن این اتفاق نخواهد افتاد . با اینکه کلیه مشخصات فرد مذکور موجوده ، اما بعیده کسی تصمیم داشته باشه برخورد لفظی باهاش بکنه . وقتی کسی بجای صرف وقت برای کسب درآمد برای زندگی شخصی اش یا صرف وقت و حوصله برای کمک کردن به سایرین ، از تمام هوش اندکی که داره برای ریدن تو وقت و اعصاب دیگران استفاده میکنه ، میشه در موردش ، قبل از هر چیز ، به یک نتیجه گیری مقدماتی رسید ، این آدم قاعدتا" باید زندگی غم انگیز و خالی و مزخرفی داشته باشه ، و فکر میکنم چنین افرادی همیشه برای ایجاد دردسرهای اضافی برای خودشون آمادگی کافی دارن ، و لازم نیست کسی در این زمینه بهشون کمک کنه ، ما هم چنین کاری نمیکنیم .

سایت برنامه نویس مجددا" در دسترس است . تشکر عمیق از برادر کرامتی مدیریت سایت و برادر امید متقی

خوش باشید

SH.Daneshvar
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 17:48 عصر
تمام POST های که امروز صبح انجام دادن پریده.

اه ه ه ه ه

oxygenws
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 18:10 عصر
همیشه نوشتن حرف های نافرم برام راحت تر بوده تا گفتنش.
این مطالب رو عمومی، با هدف خوندن اون دوست سابق می نویسم.

امروز هم مثل خیلی روز های دیگه که مجبور بودم با یکی از دوستانم مخالفت کنم و یا حتی خداحافظی کنم، چندش آور گذشت. برادر من، مومن، باور کن تحت همین فشار، کلی سردرد شدم.

من محکوم بودم بین دو رفیق، طرف یکی رو بگیرم، محکوم بودم به نارو زدن و خیانت کردن، حالت بدی است.
طبیعی است، بین یک فرد، و یک جامعه (یا بهتر بگم، یک روند فکری) تصمیم گرفتم که با سایت برنامه نویس همکاری کنم!!

همیشه از غذا خوردن متنفر بودم، چون تخریب ِ طبیعت در اون نقش مهمی ایفا می کنه..... تخریب این سایت هم، که اکنون با هم ادغام شدیم، تخریب و تجاوز به حقوق من و مابقی اعضای این انجمن بود، و شدیدا از اون متنفرم.

باشد که همه، چونان قبل، اما عاقل تر، دور هم جمع بشیم.

در نهایت از برادر کرامتی که زحمات فراوانی برای سایت می کشند تشکر می کنم. خیلی هاتون مشکلات این برادر رو نمی دونید، اما متاسفانه یا خوشبختانه اندکی می دونم. باشد که قدر دان باشیم و باشد که برای پایداری این سایت، ما هم تلاشی بکنیم.

پیروز و شاداب باشید.

titbasoft
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 18:29 عصر
من و خیلی های دیگه فقط از اینجا استفاده می کنیم و خبر نداریم اون پشت چی می گذره. دیروز چند دقیقه ای فرصت شد در مورد سایت با جناب متقی صحبت کنم. صحبت به جایی کشید که واقعا من نمی تونستم تصور کنم چرا دوستانی مثل آقای کرامتی چنین سایتی رو با وجود این همه مشکلات نگه داری ، سرپا نگه داشتن ؟!
حتما می دونید این سایت نفع مادی و یا شاید حتی معنوی برای کسانی که اونو اداره می کنند نداره اما به قول جناب Inprise این سایت چند وقت دیگه چهار ساله میشه. قبول کنید که آقای کرامتی و یا آقای متقی بی کار نیستن ، پروژه باید تحویل بدن و هزار تا تعهد دیگه توی زندگیشون دارن . و البته بعد از چهار سال جو مدیر بودن هم دیگه ازشون افتاده.

گفتن این مطلب هیچ نفعی برای من نداره و مطمئنا مدیران اینجا هم این رو به حساب پاچه خاری نمی زارن چون نیازی به اون ندارن، اما کاش ترس از یه کلمه 3 حرفی نبود و می تونستم قسمتی از مشکلات نگه داریه سایت که دیروز در موردش با آقای متقی صحبت کردم رو عنوان کنم (که حتی عنوان کردن علنیه اونها هم ممکنه موجب ناراحتی بزرگوارانی مثل آقای کرامتی یا متقی بشه و مجبورشون کنه account بنده رو بفرستن جایی که عبرتی بشه برای دیگران) تا وقعا کمی بیشتر قدر چنین محیط هایی رو بدونیم.

باز هم می گم من به شخصه کاری از دستم بر نمیاد اما یه تشکر ساده می تونم بکنم که فکر کنم همه ما وظیفه مون هست این کار رو بکنیم. اگر مدیران عزیز اجازه بدن به همه کسانی که این پست رو می خونن پیشنهاد می کنم توی همین تاپیک با یه جمله از همه کسانی که برای سر پا نگه داشتن اینجا تلاش می کنن ، تشکر کنند.

موفق باشید

fixer2006
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 20:07 عصر
سلام، واقعاً از زحماتی که می‌کشید برای اینکه این سایت رو پابرجا نگه دارید ممنونم. از لحاظ علمی واقعاً سایت خوبی هست، دستتون درد نکنه دوستان. با وجود اینهمه کار و مشغله واقعاً عشق میخواد که دارید اینکار رو انجام میدهید. بازهم از همه شما دوستان که برای برپایی این سایت زحمت می‌کشید ممنونم.

ارادتمند
Fixer

ali_kolahdoozan
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 21:18 عصر
این طور کارها دلی است . البته در مصراع دوم شعر داریم که

اول قرار نبود بکشند عاشقان را بعدا قرار شد بکشند عاشقان را

با تشکر از مدیران عزیز

aakh1361
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 21:28 عصر
با اینکه بارها از این دست اتفاقات برای سایت افتاده ولی بازم با تلاش مدیران و اقای کرامتی هنوز سایت پابرجا هستش واقعا این تلاشی که مدیران و اقای کرامتی برای سایت می کنند جای تشکر داره
به امید 10 سالگی برنامه نویس
فکر می کنم تا اون موقع یک سایت مرجع در حد جهانی بشه

ramin_rp
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 21:46 عصر
سلام

من هم از تمامی دوستان ای که در اینجا زحمت میکشن تشکر می کنم
امید وارم یه روزی بشه جبران کرد

رامین

M-Gheibi
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 22:19 عصر
امیدوارم بودم کدورت های پیش آمده از بین بروند یا لااقل کمرنگ شوند اما افسوس که ... هیچ فکر نمی کردم چنین کند ولی کرد.
امروز بعدازظهر پیش از آنکه دکمه Disconnect را کلیک کنم و به خواندن و نوشتن پاسخ تاپیکهایی که باز کرده بودم مشغول شوم، همه چیز عادی بود. بعد از 20 دقیقه که به قصد ارسال پاسخ ها آنلاین شدم، مشکل عجیبی نظرم را جلب کرد. وقتی موضوع را با آقای کرامتی در میان گذاشتم متوجه شدم نه تنها ایشان از موضوع باخبرند بلکه به یاری امید متقی راد (oxygenws) در حال برطرف کردن آن هستند! با توجه به اطلاعاتی که به بنده رسید، فکر نمی کردم سایت به این سرعت در دسترس عموم قرار گیرد ولی با تلاش و پیگیری مداوم این دو عزیز در کمتر از چند ساعت مشکلات بوجود آمده برطرف شد و لطف خدا سایت به حالت عادی خود بازگشت.

مجددا از این دو عزیز تشکر می کنم، خسته نباشید

hmm
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 06:18 صبح
حیف اون اندک دانش
بعضی وقت ها فکر میکنم شاید غربی ها حق دارند از دانش ما بترسند
فقط کافیه مدیر باهاش مخالفت بشه او وقت اون مدیر موشکهای با کلاهک هسته ای رو شوت کنه!!!

hamed jalili
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 07:07 صبح
دوستان عزیز
در یک کلام
دست گلتون درد نکنه

vcldeveloper
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 08:25 صبح
از تو انتظار نداشتم...

reza_rad
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 08:37 صبح
بابت طرز فکر این شخص متاسفم
و ناراحتم که فقط می تونم بشینم و در اینجور مواقع نظاره گر زحمت های طاقت فرسای مدیران عزیزی چون جناب کرامتی و امید جان باشم.

و خوشحالم که سایت برنامه نویس بیدی نیست که با این بادها بلرزه.

و دست آخر هم دست مریضاد آقا مهدی و آقا امید عزیز

ehsan2000
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 08:38 صبح
از زحمات همه دوستان کمال تشکر رو دارم. :تشویق: :تشویق: :تشویق:

SH.Daneshvar
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 10:33 صبح
منم به عنوان یه برنامه نویس از همتون متشکرم
امید وارم موفق باشید.
باور کنید کارتون پاداش اخروی هم داره.

موفق باشید.
یا حق.

Hossein Bazyan
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 10:45 صبح
واقعا دستتان درد نکنه کار شما کارستانه
باور کنید دریروز داشتم جواب سوال یکی از را مینوشتم که بعد از تایپ و کلیلک روی ارسال با پیغام مشهور " صفحه مورد نظر پیدا نشد " مواجه شدم دو سه بار Refresh نمودم نتیجه ای نداد . همه ش نگران موردی بودم که آقای DelphiAssistant در پست روز قبلشون آورده بودن
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=45196
تا اینکه امروز صبح اولین جایی که وارد شدم همین سایت بود بعد با خیال راحت سرکار رفتم
میدانید من یه جورایی به این سایت معتاد شدم و بعضی مواقع به سرم میزنه که یه بک آپ از سوالات و جوابهای سایت برای روز مبادا بگیرم اما با این فکر که "خیال بد به سرت نزنه " دوباره منصرف میشم

shobair
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 10:50 صبح
سلام
پس قضیه پاک شدن پستها اینه؟؟ من خیلی تعجب کرده بودم که چرا پستهام رو مدیر پاک کرده!!!

شبیر

kia1349
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 11:34 صبح
منم خیلی شوکه شدم.بعد از اینکه لینک عکسهای نمایشگاه رو آپدیت کردم رفتم خونه و شب که از خونه کانکت شدم دیدم سایت جواب نمیده خوب چون این کارتهای اینترنتی همشون درپیتی هستن پیش خودم گفتم مشکل از منه......تا اینکه متوجه این موضوع شدم
البته این بار اول نیست و بار آخر هم نخواهد بود تا انسانی فراری از منطق و خودخواه تنها به خاطر ارضای تمایلات شخصی و یا تسویه حساب این حرکت رو انجام بده
بقول دوستمون این سایت هم از اون سایتها نیست که با این بادها به خودش بلرزه(البته با وجود افراد دلسوزی مثل حاج مهدی و امید خان و سایر دوستان)
واقعا فکرشو بکنید مهدی کرامتی که با جون و دل داره این سایت رو با کمک تعدادی از دوستان میچرخونه بواسطه مشغله کاری زیاد حتی نتونست بیاد نمایشگاه ولی بنده خدا مجبور شده به خاطر پایداری سایت این همه دردسر رو تحمل کنه تا ما حتی متوجه نشیم که چه بلائی سر سایت اومده
از برادر اینپرایز هم ممنونیم که به این خوبی نسبت به طرح مشکل اقدام کردند تا همه قدر زحمات دوستانی مثل آقای کرامتی و امید خان و ......رو بهتر بدونیم
زنده باد سایت برنامه نویس و زنده باد نام تمام انسانهای با منطق و شعور

Mohammad_Mnt
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 12:12 عصر
من خیلی با لحن نوشتاری اینپرایز حال می کنم :لبخند:

** اندکی ویرایش شد ** امید
برادر محمد، لطفا..... :)

once4ever
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 13:30 عصر
ما که نمک پرورده ایم ...:چشمک:
دوستای خودم ارادت داریم بدجور
-----
هرکس بدما به خلق گوید *** ما چهره به غم نمیخراشیم
ماخوبی وی به خلق گوییم *** تا هردو دروغ گفته باشیم :لبخندساده

hr110
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 13:49 عصر
من که نمیدونم این بابا کیه، ولی باید خیلی پلید تر از این حرفها باشه که من و شما فکر میکنیم. ولی حدس میزنم با یکی از مدیرها حرفش شده. ولی باید گفت که این سایت نه متعلق به کرامتی است نه اینپرایز، نه متقی و ... سایت برنامه نویس وقتی سایت برنامه نویس خواهد بود که متعلق به همه باشه و همه اونو متعلق به خودشون بدونن.

بله دوستان سایت برنامه نویس هنوز اینجاست و به همت هممون همینجا نگهش خواهیم داشت

Kamyar.Kimiyabeigi
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 14:25 عصر
منم به نوبه خودم میگم دست همه شما درد نکنه و واقعا" خسته نباشین :قلب: :تشویق: :بوس:

ravanfar
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 14:54 عصر
سلام
بهرحال انشاء الله آن مدیر سابقی که این کار را کرده درک نماید این سایت تنها وسیله ارتباط مطمئنه بین من که اصلاً کامپیوتر نخوندم با بزرگان و فعالان این علم.
تخریب هم کار سختی نیست ساختن ، پابرجا کردن و ایستادگی هنر محسوب میشه.
DelphiAssistan و oxygenws دست شما درد نکنه و واقعا خیلی ها باید از شما متشکر باشند.
و جناب اینپرایز خشمگین، شما هم خسته نباشید

saba~h
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 19:38 عصر
سلام به مدیران پر تلاش سایت
من هم به نوبه خودم از همه شما بخصوص اقای کرامتی ومتقی تشکر میکنم
می خواستم بگم که با اینکه جدیدا با سایت شما اشنا شدم اما دیدن این جمع دوستانه باعث شده منم یه تکونی به خودم بدم تا افتخار همراهی با شما رو از دست ندم.
واقعا بهتون خسته نباشید میگم وارزو میکنم با انرژی وتوان مضاعف به کارتون ادامه بدین .
امیدوارم در زندگی تون موفق وسربلند باشین

kia1349
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 04:50 صبح
محمد تو کجائی که هر چند وقت یه بار یواشکی پیدات میشه.هنوزم کچلی یا اینکه سربازی تموم شده

شاپرک
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 06:48 صبح
من هم از زحمات شما تشکر میکنم
تمام چیزهایی که من یاد گرفتم از طریق این سایت بوده
خسته نباشید

alimaker
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 09:44 صبح
آقا من بدبخت رو بگو که فکر میکردم خواب نما شدم . تازه زدم ویندوز رو خراب کردم که از اول نصب کنم . لطفا از این به بعد وقتی سایت دچار حمله تروریستی شد یه ندایی هم به ما بدین خودمون بدبخت نکنیم .صبح یکشنبه فایلم رو آپلود کردم ولی عصر همون روز نبود راستی من خواب نما شده بودم ؟ در ضمن از کوزه همان تراود که در اوست . امیدوارم سایت بی نظیر برنامه نویس برای همیشه از گزند بدخواهان در امان باشه که این مهم با تلاش روز افزون مدیران واقعا ارشد سایت محقق خواهد شد. از زحمات همه شما ممنونم.

janalipour
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 15:21 عصر
کم کم میشه حدس زد این کار کار چه کسی بوده
اما یکم غیر قابل باوره!!!

ali_kolahdoozan
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 20:29 عصر
اونی که فکر میکنی نیست گذاشته همتون رو تو خماری .

Hamedm
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 21:19 عصر
سلام

کم کم میشه حدس زد این کار کار چه کسی بوده
اما یکم غیر قابل باوره!!!
اونی که فکر میکنی نیست گذاشته همتون رو تو خماری .در پناه حق

meh_secure
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 23:48 عصر
بهتره که افراد سایت در مورد اون شخص که کی بوده و ... قضاوت نکنند.

anubis_ir
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 00:30 صبح
دسترسی‌های یوزرهای غیرفعال رو (که احتمال هک شدن اکانتشون به دلیل سادگی پسورد و یا مسایل دیگر احتمالا میسر است) حذف کنید و به کسی تهمت نزنید.

Mohammad_Mnt
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 08:52 صبح
دکتر ، یوزر معمولی که نمی تونه اکانت مدیر رو لغو کنه که !

Inprise
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 09:55 صبح
خوب ؛ کافیه .
"بطور کلی آدمها میخوان که خوب باشن ، اما نه خیلی خوب ، و نه همیشه" - جورج ارول

موفق باشید .