PDA

View Full Version : vpn and adsl

singleboy
یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 17:56 عصر
سلام
من یک شبکه lan دارم با 6 تا کامپوتر میخواستم . سه نود دیگه که هر یک از لحاظ جغرافیایی با این شبکه lan فاصله دارد(3km,2km,...) را به هم وصل کنم .
روشی که به من پیشنهاد شد استفاده از adsl به همراه vpn است
می خواستم ببینم که در این صورت شبکه من (lan) نسبت به نود جدید چه وضعیتی دارد ؟
آیا برای اینکه این نود به عنوان یک نود جدید شبکه من شود احتیاج به تنظیم خاصی دارد ؟
آیا احتیاج به سخت افزار حاصی است؟
با تشکر ...

Identifier
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 16:17 عصر
روشی که به من پیشنهاد شد استفاده از adsl به همراه vpn است
روشی که به شما پیشنهاد شده این است که با استفاده از بستر ADSL یک شبکه خصوصی بین شما و مقصد ایجاد می شود. و دقیقا از ساختار ADSL پیروی میشه با این تفاوت که routing تنها بین شما و نود مقصد صورت میگیرد و این تنظیم هم ارائه دهنده ADSL برای شما انجام می دهند.

آیا برای اینکه این نود به عنوان یک نود جدید شبکه من شود احتیاج به تنظیم خاصی دارد ؟

عموما خیر ، بستگی به ارائه دهنده ADSL شما و نحوه تنظیم کردن آنها دارد و معمولا خود آنها این کار را انجام می دهند.

می خواستم ببینم که در این صورت شبکه من (lan) نسبت به نود جدید چه وضعیتی دارد ؟

نود جدید هم همانند دیگر نود های lan باهاش برخورد میشه و تفاوتی با دیگر نود ها نداره (البته در حالت bridge).

آیا احتیاج به سخت افزار حاصی است؟

فقط 2 عدد مودم ADSL . و گرفتن اشتراک VPN از ارائه دهندگان ADSL.

موفق باشید.

majid_afra222
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 12:37 عصر
doste aziz
dar morede vpn bayad begam ke dar kole do model vpn mitoni run koni
1-halate poin to point beine serverhat
2-halate point to point beine site hast
ke baraye shoma halate aval monaseb hastesh
shoma yek sertver ro be onvane server e markazi gharar midi ke ba protocol haye l2tp ya ppptp amale authenticate kardan ro barat anjam mide,ke dar on zaman shoma mitavanid tamami amal baray controlling,va authenticate va authorize kardane server haye digeh anjam bedi
shabakeye lan shoma daraye yek server markazi khahad bood ke in sever access server vpn shoma va server haye digeh client shabakeye vpn shoma khahand bood

این نوشته توسط مهندس اسلامی جواب داده شده.
ممنون

Identifier
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 15:39 عصر
shoma yek sertver ro be onvane server e markazi gharar midi ke ba protocol haye l2tp ya ppptp amale authenticate kardan ro barat anjam mide,ke dar on zaman shoma mitavanid tamami amal baray controlling,va authenticate va authorize kardane

در همه موراد ارتباطات VPN ارتباطی نیست که نیاز به Authenticate کردن داشته باشند. این دوست عزیز میتونند این سرویس را حتی از مخابرات تهیه کنند اما به دلیل اینکه مخابرات از کابل خصوصی استفاده میکند و تجهیزات مورد نیاز آن نسبت به ADSL گران تر است ADSL توصیه میشود و همچنین می توان DSLAM را به نحوی پیکر بندی کرد که نیازی به authentication نباشد.
و همچنین اگر از طریق VDSL با اجاره یک کابل خصوصی این ارتباط را برقرار کنند دقیقا دو محل در حالت Bridge خواهند بود.

موفق باشید.

singleboy
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 17:42 عصر
خیلی ممنون از راهنمایی ...
منظورتان از حالت bridge چیه؟
آیا امکان این است که شبکه lan من به صورت مستقل عمل کند کند ودیگر نودها یی که از طریق vpn به lan من متصل می شوند بعد از یک Authenticate و authentication به منابع lan من دسترسی پیدا کنند؟
اگه نودها ی من در مراکز مخابراتی مختلفی باشند باز هم امکان استفاده از این سرویس vpn & adsl ) است

Identifier
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 18:13 عصر
آیا امکان این است که شبکه lan من به صورت مستقل عمل کند کند ودیگر نودها یی که از طریق vpn به lan من متصل می شوند بعد از یک Authenticate و authentication به منابع lan من دسترسی پیدا کنند؟

بله ، امکان انجام این کار هم توسط شما وجود دارد و هم توسط ارائه دهنده ADSL.

اگه نودها ی من در مراکز مخابراتی مختلفی باشند باز هم امکان استفاده از این سرویس vpn & adsl ) است
در صورتی که ارائه دهنده ADSL در آن مراکز تجهیزات خود را راه اندازی کرده باشد بله.

موفق باشید.

singleboy
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 21:12 عصر
باز هم تشکر از پا سخ سریع وکامل
اگه خودم بخام این کارو بکنم به چه صورت بایستی عمل کنم(Authenticate و authentication )

Identifier
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 15:47 عصر
اگه خودم بخام این کارو بکنم به چه صورت بایستی عمل کنم(Authenticate و authentication )
از OpenVPN و یا RRAS میتونید استفاده کنید.

موفق باشید.

singleboy
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 16:18 عصر
OpenVPN چیه ؟

Identifier
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 16:53 عصر
OpenVPN چیه ؟

OpenVPN (http://www.openVPN.net) نرم افزاری است که با استفاده از آن میتونید بستری خصوصی و امن را بین 1 یا چند ایستگاه راه اندازی کنید. از جمله مواردی که میتونید به همراه این نرم افزار انجام دهید می توان به Authentication , Encryption , Compression اشاره کرد، اما چنانچه شما بخواید این کار را انجام دهید به دلیل نگهداری و راه اندازی ساده تر بهتر است از RRAS استفاده کنید. معمولا از OpenVPN در ارتباطات ماهواره ای استفاده میشه.

موفق باشید.