View Full Version : خطا موقع نصب mono 10
mohsen.nsb44
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 11:26 صبح
من mono-android-4.10.00003 رو دانلود کردم موقع نصب خطای زیر رو میده
قبلا mono-android-4.6.00049 رو سیستمم نصب بود و XamarinStudio-4.0.10-7
حالا ورژن XamarinStudio-4.2.1-1 رو نصب کردم اما باز خطای زیر رو میده
118998
mohsen.nsb44
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 11:28 صبح
لطفا راهنمایی کنید مدت زیادی دارم سرو کله میزنم اما هنوز تو نصب و اجرا مشکل دارم
mohsen.nsb44
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 11:43 صبح
ایا مشکل از ورژن XamarinStudio هستش؟
اگه اینطوره کدوم ورژنش رو باید نصب کنم تا مشکل حل بشه؟
اگه مشکل از چیز دیگه ای هم هست لطفا راهنمایی بکنید
سارا_1372
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 22:59 عصر
مشکل از اینجا هست که شما نسخه قبلی رو بصورت کامل پاک نکردید!
اگر سیستم عاملتون مهم براتون نیست سیستم عاملتون رو عوض کنید خیلییییییییییی بهتره/
اما اگر براتون سیستم عاملتون مهم هست باید راهی که داخل جا گفته رو عمل کنید:
که داخل این تاپیک گفته شده : http://barnamenevis.org/showthread.php?424975-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-Mono-Android-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2
من اینجا هم میزارمش:
اموزش حذف کامل نسخه های قبلی برنامه :
این راهنمایی برای کسانی هست که نسخه پایین تر رو نصب کردند و حالا با نصب نسخه جدید به مشکل خوردند.
روش اول (باید به مسیر های زیر رفته و پاکشان کنید )
Remove the installed versions and folders in Xamarin (MSBuild and the Microsoft Visual Studio XX.0 \ Common7 \ IDE \ Extensions)
If you have used the trial version , uninstall XX: \ ProgramData \ Mono for Android \ License \ monoandroid.licx
Install the downloaded version
After the installation does not start Visual Studio or Xamarin Studio, and run the patch as administrator !
Choosing mandroid (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ Android). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
Choosing a mtouch.exe (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ iOS). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
After the patcher finished his business , you can try.
If it is not a ride , then try Method 2 from the beginning!
روش دوم :
Remove the installed versions and folders in Xamarin (MSBuild and the Microsoft Visual Studio XX.0 \ Common7 \ IDE \ Extensions)
If you have used the trial version , uninstall XX: \ ProgramData \ Mono for Android \ License \ monoandroid.licx
Install the downloaded version
After the installation does not start Visual Studio or Xamarin Studio, and run the patch as administrator !
Choosing mandroid (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ Android). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
Choosing a mtouch.exe (XXX: \ Program Files \ MSBuild \ Xamarin \ iOS). If you do not want to patch this component , then just close the window of choice.
Choosing gacutil.exe (XXX: \ Program Files \ Microsoft SDKs \ Windows \ XX \ bin is not below 8.0A)
If the patcher has issued a message on the restart , then restart . If successful , will post All Done!
We try to
mohsen.nsb44
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 09:34 صبح
من xamarin رو از مسیری که گفتین پاکش کردم
تو درایو c گزینه ای به نام program data یا mono for android پیدا نکردم
مونو ورژن 10 رو که میام نصب کنم خطای زیرو میده
119055
mohsen.nsb44
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 11:50 صبح
ویندوز هم عوض کردم اما باز همین خطارو میده
119059
mohsen.nsb44
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 11:46 صبح
دوستان لطفا راهنمایی بکنید من یک ماهه هی دارم انواع نرم افزار ها رو به پیشنهاد دوستان دانلود میکنم اما هنوز موفق به نصب نشدم
منو 4.06 رو نصب کردم خطا داشتم الان مونو 10 نصب نمیشه خواهشا راهنمایی بکنید تا بتونم نصبش کنم
خطای مونوی 4.6 در لینک زیر
http://barnamenevis.org/showthread.php?451005-مشکل-در-نصب-و-راه-اندازی
c0mmander
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 15:20 عصر
والا داداش من تازه عوض شدم این اروری هم که گذاشتی من تاحالا به هیچین چیزی ندیده بودم :) .. برای من خیلی راحت نصب شد! بر خلاف اون چیزی که داخل تاپیک های اینجا دیدم !
من با vs 2012 نسخه نهایی کار میکنم . بعدش مونو 4.10 رو نصب کردم بدون مشکل نصب شد از این اررو ها هم نداد سیستم عامل من ویندوز 8 بود البته روی 7 هم نصب شد بودن مشکلی؟! مطمئنی فایل دانلود درسته؟ این اروری که گذاشتی مگه:" xamarin_4.cab خراب شده و نمیتونه مورد استفاده قرار بده "
ببین یک کاری کن من md5 فایلمو میدم تو با نرم افزار MD5 Checksum Verifier (http://p30download.com/fa/entry/42486/)چک کن ببین مثل هم هستند یا نه اگر نبودن اون وقت از لینک زیر دوباره دانلود کن حجما هم با دانلود منیجر دانلود کن.
1804e10c3d5611baa84f722903ce6c2d
این یک لینک دانلود 4.10 با حجم 241.1 مگابایت است
http://uplod.ir/v5surn5ubtdv/mono-android-4.10.00003.msi.htm
mohsen.nsb44
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 09:43 صبح
والا داداش من تازه عوض شدم این اروری هم که گذاشتی من تاحالا به هیچین چیزی ندیده بودم :) .. برای من خیلی راحت نصب شد! بر خلاف اون چیزی که داخل تاپیک های اینجا دیدم !
من با vs 2012 نسخه نهایی کار میکنم . بعدش مونو 4.10 رو نصب کردم بدون مشکل نصب شد از این اررو ها هم نداد سیستم عامل من ویندوز 8 بود البته روی 7 هم نصب شد بودن مشکلی؟! مطمئنی فایل دانلود درسته؟ این اروری که گذاشتی مگه:" xamarin_4.cab خراب شده و نمیتونه مورد استفاده قرار بده "
ببین یک کاری کن من md5 فایلمو میدم تو با نرم افزار MD5 Checksum Verifier (http://p30download.com/fa/entry/42486/)چک کن ببین مثل هم هستند یا نه اگر نبودن اون وقت از لینک زیر دوباره دانلود کن حجما هم با دانلود منیجر دانلود کن.
1804e10c3d5611baa84f722903ce6c2d
این یک لینک دانلود 4.10 با حجم 241.1 مگابایت است
http://uplod.ir/v5surn5ubtdv/mono-android-4.10.00003.msi.htm
یکی نبود امیدوارم با فایل شما مشکلم حل بشه
فقط یه سوال کدوم نسخه از XamarinStudio رو باید نصب کنم تا با مونو 10 همخونی داشته باشه
mohsen.nsb44
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 10:54 صبح
دوست عزیز نصب شد اما خطای زیرو میده لطفا فایل کرکشو هم بده
119169
c0mmander
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 11:02 صبح
بعله.. اینم کرکی که من استفاده میکنم:
http://uplod.ir/52liusjzm2g5/XAUPB.rar.htm
mohsen.nsb44
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 11:05 صبح
بعله.. اینم کرکی که من استفاده میکنم:
http://uplod.ir/52liusjzm2g5/XAUPB.rar.htm
فایل کرک رو میخوام نصب کنم کدام گزینه رو باید بزنم ؟
119170
c0mmander
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 11:07 صبح
داداشم از اونجایی که بازش کردی ممکنه هنوز پروسه ازش باز مونده باشه و اجازه نده کرک کارشو بکنه
اگر نشد از safe mode برو
محتوای کرکو کپی جایی که نصب کردی مثلا برای من اینجا نصب شده C:\Program Files\MSBuild\Xamarin\Android بعد حتما روی متد یک بزار.
mohsen.nsb44
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 11:12 صبح
داداشم از اونجایی که بازش کردی ممکنه هنوز پروسه ازش باز مونده باشه و اجازه نده کرک کارشو بکنه
اگر نشد از safe mode برو
محتوای کرکو کپی جایی که نصب کردی مثلا برای من اینجا نصب شده C:\Program Files\MSBuild\Xamarin\Android بعد حتما روی متد یک بزار.
محتوا رو کپی کردم اما کرک نشد
mohsen.nsb44
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 11:15 صبح
اگر نشد از safe mode برو
انجام دادم اما خطای زیر رو میده
119171
mohsen.nsb44
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 11:21 صبح
کرک انجام شد اما خطای زیرو میده وقتی میخوام اجرا کنم برنامه رو
Error 1 The "Aapt" task failed unexpectedly.
System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'Ionic.Zip, Version=1.9.1.5, Culture=neutral, PublicKeyToken=edbe51ad942a3f5c' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
File name: 'Ionic.Zip, Version=1.9.1.5, Culture=neutral, PublicKeyToken=edbe51ad942a3f5c'
at Xamarin.Android.Tools.Files.HashZip(String filename)
at Xamarin.Android.Tools.Files.HasZipChanged(String source, String destination, String& hash)
at Xamarin.Android.Tools.Files.CopyIfZipChanged(Strin g source, String destination)
at Xamarin.Android.Tasks.Aapt.Execute()
at Microsoft.Build.BackEnd.TaskExecutionHost.Microsof t.Build.BackEnd.ITaskExecutionHost.Execute()
at Microsoft.Build.BackEnd.TaskBuilder.ExecuteInstant iatedTask(ITaskExecutionHost taskExecutionHost, TaskLoggingContext taskLoggingContext, TaskHost taskHost, ItemBucket bucket, TaskExecutionMode howToExecuteTask, Boolean& taskResult)
WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].
AndroidApplication7
mohsen.nsb44
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 11:24 صبح
یه layout1.axml اضافه میکنم اما مینویسه
119172
c0mmander
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 12:37 عصر
کرک درست انجام نشده. یا فایل Ionic.Zip رو که همراه با کرک بود رو کپی نکردی یا در کل کرک رو بصورت کامل انجام ندادی!! باید کرک درست انجام بشه..
دوباره میگم باید کل محتوایی که داخل پوشه کرک دانلود کردی رو داخل محل نصب کپی کنی و کرک رو اجرا و روی متد 1 قرار بدی بعد ازت آدرس فایل mandroid.exe رو میخواد و بعدم ادرسmtouch.exe که مال ios هست اگر داری بده اگه نداری کنسلش کن. و بعد تموم میشه. اگر نشد حتما از safe mode کرک رو کامل انجام بده. من الان دوباره تست میکنم ..
c0mmander
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 12:55 عصر
ببن من دوباره کرک رو بررسی کردم مجبور شدم از safe mode این کارو انجام بدم اما برات گذارش نرم افزار کرک رو میزارم:
BEGIN: mandroid.exe
--------------------------------------
--> Search signature...
--> mandroid-win.exe
--> Un-injecting mandroid-win.exe
--> Un-injecting done!
--> Extracting mandroid-win.exe
--> Extract done!
--> Try patching mandroid-win.exe
--> [SIZE=5]Patching successfully!
--> Packing mandroid-win.exe
--> Packing done!
--> Injecting mandroid-win.exe
--> Injecting done!
--> Patching mandroid.exe
--> Patching done!
[SIZE=5]END: mandroid.exe
BEGIN: mtouch.exe
--> Search signature...
--> mandroid-win.exe [size: 0x71C0]
--> Un-injecting mtouch-win.exe
--> Un-injecting done!
--> Extracting mtouch-win.exe
--> Extract done! [size: 0x10200]
--> Try patching mtouch-win.exe
--> Patching successfully!
--> Packing mtouch-win.exe
--> Packing done!
--> Injecting mtouch-win.exe
--> Injecting done!
--> Patching mtouch.exe
--> Patching done!
END: mtouch.exe
ALL DONE!
ببن من از ios هم استفاده میکنم داشتم دادم به کرک اما اگر تو نداری اونجایی که مگه ادرس mtouch رو بده فقط کنسل کن..
من فونت اونجا هایی که مهم بود رو بزرگش کردم. به قول خارجیا: now all on you!
mohsen.nsb44
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 13:35 عصر
کرک درست انجام نشده. یا فایل Ionic.Zip رو که همراه با کرک بود رو کپی نکردی یا در کل کرک رو بصورت کامل انجام ندادی!! باید کرک درست انجام بشه..
دوباره میگم باید کل محتوایی که داخل پوشه کرک دانلود کردی رو داخل محل نصب کپی کنی و کرک رو اجرا و روی متد 1 قرار بدی بعد ازت آدرس فایل mandroid.exe رو میخواد و بعدم ادرسmtouch.exe که مال ios هست اگر داری بده اگه نداری کنسلش کن. و بعد تموم میشه. اگر نشد حتما از safe mode کرک رو کامل انجام بده. من الان دوباره تست میکنم ..
مرسی درست شد الان فقط دنبال یه اموزش واسه شروع هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.