View Full Version : مشکل با نصب نرم افزار بر روی genymotion
afshinhd
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 19:42 عصر
گوشی اس 4 گرفتم. گوشی هم بالا میاد ولی نمیتونم روش برنامه نصب کنم
saeed_g21
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 19:49 عصر
چی میگه؟
منابع ناشناس رو در تنظیمات بخش امنیت فعال کردی ؟
afshinhd
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 20:16 عصر
مثلا من واتس اپو نصب کردم ولی لاین ارور میده.
متن ارور:
an error occured while deploying a file.
INSTAL_FAILED_CPU_ABI_INCOMPATIBLE
afshinhd
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 21:24 عصر
اهای یکی کمک کنه
hamedjj
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 21:51 عصر
رو گوشی نصب نمیشه یا genymotion
afshinhd
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 22:04 عصر
رو جنی موشن. بعضیا نصب میشن و بعضیا نمیشن
abbasalim
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 22:24 عصر
شاید اسم برنامه فارسیه یا حروف خاصی توشه تغییر نامش بده
afshinhd
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 22:32 عصر
نه اسمشم فارسی کردم نشد
afshinhd
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 22:33 عصر
ببخشید اسمشم انگلیسی نوشتم نشد
afshinhd
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 11:13 صبح
help me..........
hamedjj
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 12:12 عصر
مثلا من واتس اپو نصب کردم ولی لاین ارور میده.
متن ارور:
an error occured while deploying a file.
INSTAL_FAILED_CPU_ABI_INCOMPATIBLE
این ارور را تو نت سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد
تو سایت genymotion هم دیدم چیزی پیدا نکردم
#root#
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 12:30 عصر
هر چی هست از متن خطا معلومه که با cpu مشکل داره (از این چیزا سردرنمیارم ولی ارتباطی به معماری cpu و اینجور چیزا داره و اون برنامه نیازه به یه چیز خاصی داره :گیج:) ، یعنی بعضی برنامه ها و بازی ها رو نمیشه تو genymotion نصب کرد و فقط میشه رو گوشی نصب کرد.
خلاصه آب در هاون نکوب :شیطان:
afshinhd
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 08:56 صبح
یعنی واقعا این همه برنامه نویس نمیدونن چه خبره؟
rubiks.kde
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 20:10 عصر
دوست عزیز برنامه مورد نظر یه قسمت native داره که اون تنها برای پردازنده های arm کامپایل شده در حالی که جنی موشن روی معماری x86 در حال اجرا هست.
برنامه مورد نظر اگه lib های x86 رو داشته باشه قابل اجرا روی جنی موشن خواهد بود.به همین خاطر داره خطای
INSTAL_FAILED_CPU_ABI_INCOMPATIBLE میده
afshinhd
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 17:26 عصر
ممنون خدا خیرت بده
hamedjj
جمعه 16 خرداد 1393, 11:59 صبح
یه راه آسان برای نصب فایل apk در genymotion
https://www.dropboxatwork.com/wp-content/uploads/2013/01/teams-blog-mobile.png
سلام ... یه راه آسون برای نصب فایل های apk بر روی جنی موشن که خودم استفاده میکنم را براتون میزارم شاید بدردتون بخوره
البته نمیدونم این روش در انجمن گفته شد یا نه
اول باید از یکی از سرویس ها مانند dropbox و googleDrive و icloud و .... استفاده کنید. (من dropbox را پیشنهاد میکنم)
فایل apk را درون پوشه dropbox خود کپی کنید تا sync شود.
بعد وارد genymotion شوید وارد مارکت بازار (اگر نصب دارید) یا گوگل پلی شوید و برنامه موبایل dropbox را دانلود و نصب کنید.
وارد برنامه dropbox موبایل شوید و وارد حساب کاربری خود شوید.
بعد از وارد شدن همان لحظه فایل ها در گوشی شما sync میشوند که میتونید بر روی فایل apk کلیک کنید و نصب کنید.
فقط یه مشکلی داره اینه که اگر فایل های دیگه هم توی dropbox خود دارید ، آنها هم باهاش sync میشوند که بهتره از یه سرویسی که ازش استفاده نمیکنید ، استفاده کنید
به همین سادگی .... به همین خوشمزگی
haniiii
جمعه 16 خرداد 1393, 14:16 عصر
یه راه آسان برای نصب فایل apk در genymotion
https://www.dropboxatwork.com/wp-content/uploads/2013/01/teams-blog-mobile.png
سلام ... یه راه آسون برای نصب فایل های apk بر روی جنی موشن که خودم استفاده میکنم را براتون میزارم شاید بدردتون بخوره
البته نمیدونم این روش در انجمن گفته شد یا نه
اول باید از یکی از سرویس ها مانند dropbox و googleDrive و icloud و .... استفاده کنید. (من dropbox را پیشنهاد میکنم)
فایل apk را درون پوشه dropbox خود کپی کنید تا sync شود.
بعد وارد genymotion شوید وارد مارکت بازار (اگر نصب دارید) یا گوگل پلی شوید و برنامه موبایل dropbox را دانلود و نصب کنید.
وارد برنامه dropbox موبایل شوید و وارد حساب کاربری خود شوید.
بعد از وارد شدن همان لحظه فایل ها در گوشی شما sync میشوند که میتونید بر روی فایل apk کلیک کنید و نصب کنید.
فقط یه مشکلی داره اینه که اگر فایل های دیگه هم توی dropbox خود دارید ، آنها هم باهاش sync میشوند که بهتره از یه سرویسی که ازش استفاده نمیکنید ، استفاده کنید
به همین سادگی .... به همین خوشمزگی
فایل apk رو با drag & drop داخل صفحه گوشی میتونی نصب کنی ... برای چی اینکارا رو دیگه انجام بدیم ؟
hamedjj
جمعه 16 خرداد 1393, 18:57 عصر
فایل apk رو با drag & drop داخل صفحه گوشی میتونی نصب کنی ... برای چی اینکارا رو دیگه انجام بدیم ؟
خوب حالا اون apk که داری یا از اینترنت دانلود کردی را میخوای تو گوشیت هم بریزی .... وقتی تو dropbox سیستم sync شد همون لحظه تو گوشیت هم sync میشه و دیگه نیازی به کابل و این چیزا نیست ... اینم خوبی این روش
hamedjj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 01:24 صبح
یه مشکلی با جنی موشن که من خیلی وقته دارم اینه که وقتی چند بار برنامه ای را باهاش Run میگیری یا کلا چند تا برنامه را باز میکنی ... برای دفعه های سوم و چهارم وقتی برنامه ای باز میشه ناگهان صفحه جنی سیاه میشه و دیگه کاری نمیشه کرد
باید back بزنی بیا رو صفحه home ولی باز هم برنامه ای باز کنی صفحه سیاه میشه
تمام آموزش های استاد و سایت و ورژن A.L.U را امتحان کردم این درست نشد
کسی این مشکل را نداره یا فقط من دارم ؟؟ ....
http://www.axgig.com/images/89510663252494280729.gif
poorman
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 03:52 صبح
منم این مشکل تا حالا برام پیش اومده، زیاد نبوده اما پیش اومده
اگر زیاد توی برنامه ای که این مشکل براش پیش میاد بمونم یهو genymotion هنگ میکنه و میپره بیرون
نفهمیدم مشکل از کجاست
در کل genymotion با اینکه خیلی خوبه، اما یک سری باگ های کوچیک داره
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 10:39 صبح
اون برنامه ی Andy چی شد؟ کسی استفاده نکرده؟
c0mmander
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 10:54 صبح
یک شبیه ساز arm داره برای این جنیموشن فکر کنم با اون مشکلات خیلی از برنامه های که با arm کامپایل شدن حل بشه.
اون برنامه ی Andy چی شد؟ کسی استفاده نکرده؟
من رفتم دنبالش به نظرم زیاد سریع نبود و هی میومد بیرون فکر کنم مشکل از تعداد زیاد شبه ساز ها بود روی سیستم ولی زیاد خوشم نیومد با توجه به حجمش فکر کنم 350 مگ دانلود کردم اما اصلا تفاوت چندانی با استاک نداشت و این موشن خیلی سریع تر بود.
البته سیستم زیاد خوب نیست i5 3210 ولی من خوشم نیومد. بخصوص که اولش همش سیاه بود.
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 11:12 صبح
من avd م اسنپشاتش خرابه هر بار می خوام با اسنپشات بیارم هنگ می کنه.از وقتی نسخه ی جدید گرفتم. جنی موشن هم ندارم . کسی این طوری نشده؟ کمک کنید.
Erfan-APK
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 11:53 صبح
منم همین مشکلو داشتم فک واسه اینه که شبیه سازت فورس کلوز شده بهترین کار اینه که یه دونه جدید بسازی
ولی بیخیال این شو برو بچسب به جنی موشن که کف کنی:لبخند:
dasssnj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 11:57 صبح
ده تا جدید ساختم . نشد.
spiderman200700
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 14:35 عصر
از توی VirtualBox یه بار ماشین مجازی ای که مشکل داره رو اجرا کن، احتمالا مشکلش حل میشه
hamedjj
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 17:54 عصر
از توی VirtualBox یه بار ماشین مجازی ای که مشکل داره رو اجرا کن، احتمالا مشکلش حل میشه
همون اول این کار را کردم ... با این درست نمیشه
c0mmander
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 04:22 صبح
دوستان کسی این روش رو برای نصب arm trnaslation امتحان کرده؟ لینک: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2528952
Arashk_royal
شنبه 04 بهمن 1393, 23:38 عصر
دوست عزیز برنامه مورد نظر یه قسمت native داره که اون تنها برای پردازنده های arm کامپایل شده در حالی که جنی موشن روی معماری x86 در حال اجرا هست.
برنامه مورد نظر اگه lib های x86 رو داشته باشه قابل اجرا روی جنی موشن خواهد بود.به همین خاطر داره خطای
INSTAL_FAILED_CPU_ABI_INCOMPATIBLE میده
سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رفیقمون رو دارم
اما این توضیحاتی که دادید رو متوجه نشدم
لطفا یخورده ساده تر توضیح دهید که بتونم مشکلم رو برطرف کنم
از این اصطلاحاتی که بیان کردید چیزی متوجه نشدم
c0mmander
یک شنبه 05 بهمن 1393, 00:08 صبح
سلام دوست عزیز منم همین مشکل رفیقمون رو دارم اما این توضیحاتی که دادید رو متوجه نشدم لطفا یخورده ساده تر توضیح دهید که بتونم مشکلم رو برطرف کنم از این اصطلاحاتی که بیان کردید چیزی متوجه نشدم برنامه هایی که برای پردازنده x86 در نظر گرفته نشده اند یا صرفا بر اساس Arm یا Arm v7 هستند قابل اجرا بر روی جنی موشن نیستند. برای درک بیشتر موضوع شما فرض کنید برنامه ای برای PC هایی با پردازنده صرفا x64 نوشته شوده باشد. حالا شما میخواهید این برنامه را روی یک سیستم با پردازنده X86 یا همان 32 بیت اجرا کنید. مسلما به دلیل عدم سازگاری با ساختار پردازنده برنامه ارور خواهد داد. برای اندروید و سایر دیوایس های همراه هم به همین صورت هست. این ارور NSTAL_FAILED_CPU_ABI_INCOMPATIBLE بیان کننده این است که موضوع است که برنامه با ساختار X86 سازگار نیست.
pirroz
دوشنبه 25 اسفند 1393, 19:44 عصر
سلام من هم این مشکل arm رو دارم و کلافه شدم هر چی بگی برنامه نصب کردم نشد . با توضیحات شما یعنی روی ویندوز 64 بیتی مشکل حل میشه ؟
در غیر اینصورت یه راهی پیدا کنید لطفا .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.