ورود

View Full Version : دبیان و ساپورت از سخت افزارهای جدید لپ تاپ

jafar2012
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 19:46 عصر
hi
میخام با دبیان کار کنم
قصد کردم یک لپ تاپ بگیریم
باتوجه به نوع کاربری من و مدل های موجود در بازار میخام asus x550la بگیرم
خوب لینوکس بصورت پیشفرض از یکسری سخت افزارها پشتیبانی میکنه(چون ساختار و نوع اعمال یک قطعه از نظر اجرای دستورات و.. مثل هم هست)
اما چون زیاد تا به حال پیگیر این موضوع نبودم خاستم بدونم اگر این لپ تاپ رو بگیرم مشکلی از نظر نصب لینوکس و ساپرت سخت افزاری ندارم
قصدم ،نصب دبیان هست و در سایت خود ایسوس و بخش مربوطه و انتخاب این مدل دیدم در قسمت دانلود، درایوری جهت دانلود برای لینوکس نداشت
از طرفی نمیدونم ایا سایتی خاصی هست که مدل های مختلف رو تست بکنه یا نیازی نیست
شاید این سوالی که پرسیدم مسخره باشه ولی خوب برام همیشه سوالی در خاندان لینوکس بود و نپرسیده بودم
چون تا به حال شنیدم لینوکس در بعضی مدل ها ساپرت خوبی انجام نمیده

jafar2012
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 12:09 عصر
hi
help!!!!!!!!!!!!!!!!

IamOverlord
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 14:47 عصر
سلام دوست عزیز!
ببین من خودم تجربه ی شخصی ام اینو می گه که در نصب Ubuntu هیچ مشکل خاصی نباید پیش بیاد...
من یه Printer دارم که هر وقت Windows نصب می کردم باید می گشتم دنبال CD اش که تازه Driver های Windows توش بود...
اما الان می بینم Ubuntu خودش می آد Driver اش رو در یک حرکت خودجوش! نصب می کنه... یا Driver خیلی چیزای دیگرو... یا مثلا من دو تا کارت گرافیک داشتم... تو یکی اش تو Windows یه مشکلاتی در رابطه با نصب Driver پیش اومده بود... اما تو Ubuntu حتی متوجه نشدم کی Driver اینا از کجا نصب می شد! و اصلا درگیر این مسائل نشدم...
از نظر پشتیبانی سخت افزاری من که از Ubuntu راضی هستم!...

SlowCode
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 17:55 عصر
منم رو لپتابم از اوبونتو استفاده میکنم، هیچ مشکلی ندارم.
جالبه، تاچ پد من تو ویندوز گاهی اوقات مشکل ایجاد میکنه، حتی ویندوز رو عوض کردم، بازم این مشکل وجود داشت. ولی تو اوبونتو حتی یه بار هم مشکلی نداشت!!