ورود

View Full Version : طراحی و برنامه نویسی نرم افزار های بانکی

arminbadakh
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 23:33 عصر
چند مدتی هست که شروع کردم با یادگیری جاوا اس ای و تقریبا دارم تمومش میکنم قصد من از خوندن جاوا این بود که دوست داشتم گرایش کاریمو به سمت طراحی و برنامه نویسی نرم افزار های بانکی ببرم و توی یک شرکت بزرگ که زمینه ی کاریش طراحی نرم افزار های مالی و بانک داری اسلامی هست استخدام بشم . حالا می خوام بدونم که برای این کار بعد از یادگیری جاوا اس ای باید سراغ چه مباحثی برم و یاد بگیرم تا بتونم اونجا استخدام بشم . این پروسه ی یادگیری چقدر طول میکشه

persianshadow
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 11:43 صبح
راه طولانی در پیش دارید :). باید برید سراغ JavaEE و تکنولوژی های مختص به اون و بعد هم سراغ فریم ورک های مثل spring و hibernate برید.

arminbadakh
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 13:26 عصر
امکانش هست از شش ماه بیشتر طول بکشه ؟؟

vahid-p
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 14:38 عصر
به نظرم خیلیا که یه جایی استخدام میشن از اولش اونقدر حرفه ای نیستن. همین که اطلاعاتی رو داشته باشید، اونقدر فکر میکنم فرصت بدن که خیلی چیزها یادبگیری.

نمیخوان برای یه ماه استخدام کنن که همون ماه اول انتظار داشته باشن یه نرم افزار بانکی رو انجام بدید و به سلامت! ولی خب همین تسلط نسبیش هم به نظرم یکم طولانی باشه. شش ماه بستگی داره، چقدر کارکنی. و چقدر پیشرفت داشته باشی تو هر بازه ای. ولی مصمم باشی و منابع یادگیری لازم در اختیارت باشه و اگر هم کلاس بری که چه بهتر فکر میکنم سریعتر به نتیجه برسی.

cups_of_java
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 11:17 صبح
چند مدتی هست که شروع کردم با یادگیری جاوا اس ای و تقریبا دارم تمومش میکنم قصد من از خوندن جاوا این بود که دوست داشتم گرایش کاریمو به سمت طراحی و برنامه نویسی نرم افزار های بانکی ببرم و توی یک شرکت بزرگ که زمینه ی کاریش طراحی نرم افزار های مالی و بانک داری اسلامی هست استخدام بشم . حالا می خوام بدونم که برای این کار بعد از یادگیری جاوا اس ای باید سراغ چه مباحثی برم و یاد بگیرم تا بتونم اونجا استخدام بشم . این پروسه ی یادگیری چقدر طول میکشه

جاوا رو خیلی خوب باید بلد باشین.... IO و Threading و ... رو حداقل خوب بدونید. JavaEE هم یاد بگیرید. Spring رو خوب بلد باشید. اکثر شرکت هایی که مورد نظر شما هستن با این چیزا دارن کار میکنن.
بعد کم کم منتظر باشید که یه فرصت شغلی تو یکی از شرکت های نرم افزاری بانکی کوچیک پیدا کنید. این بهترین شروع براتون خواهد بود با اینکه سخته.