ورود

View Full Version : مبتدی: تبدیل PC به یک IP Server

alihoseini_123
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 09:33 صبح
سلام
من میخوام یک دستگاه Tester مدم وایمکس رو به یک PC وصل کنم و PC برای اون دستگاه نقش یک سرور رو بازی بکنه. یعنی مدم ما که به یک laptop وصله، از طریق wireless به Tester وصل بشه و Tester با کابل به PC وصل بشه و از طریق لپ تاپ و مدم درخواست باز کردن یک page در اینترنت رو وارد کنیم و PC به عنوان سرور به درخواست ما جواب بده و این وسط Tester بیاد بگه که این مدم درست کار میکنه یا نه.

دیتاشیت دستگاه، یک مجموعه IP برای خودش پیشنهاد داده. گفته که IP مدم برابر با 100.100.100.10 باشه، IP دستگاه Tester برابر با 100.100.100.50 باشه و PC (که برای Tester نقش سرور رو بازی میکنه) هم 100.100.100.90 باشه. subnet mask رو هم گفته 255.255.255.0 بگذارم.

از طرف دیگه، IP اختصاص داده شده به PC هم یک مقدار ثابت نیست. در آخرین تستی که داشتم، این IP برابر با 172.23.10.7 بود.

برای اینکه بتونم از یک طرف Tester رو به PC وصل کنم و از طرف دیگه PC رو به نود اینترنت، رفتم یک کارت شبکه دیگه هم خریدم (یک کارت شبکه on board هم که داشتم دیگه) و روی سیستم هم ویندوز سرور 2008 نصب کردم. میخواستم ببینم که تا الان راه رو درست رفتم یا نه؟ و اینکه چطور میتونم تنظیمات رو انجام بدم. ؟؟؟