ورود

View Full Version : نظرات و پیشنهادات در مورد تبدیل صدا به متن

eshaghrahimy
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 04:23 صبح
با سلا م میخواهم تبدیل صدا به متن کار کنم راهکارها وپیشنهادات خود را بفرمایید

B_YAGHOBI
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 10:00 صبح
خیلی کار سختیه
برعکس آن (البته انگلیسی) وجود دارد
ولی به این شکل به نظر میاد که خیلی سخت باشه نه غیر ممکن !

ali_sorouri2005
یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 16:43 عصر
درسته این اصلا کار آسونی نیست چون باید شما یک نرم افزاری درست کنی که بتونه فرکانس ها رو تجزیه وتحلیل کنه با موسیقی هم باید آشنایی داشته باشی

Dsh_Delphi
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 09:48 صبح
من کامپوننتهایی رو دارم که به کمک اونها کارت صوتی مثل موم تو دستته .
راحت میتونی فرکانس رو از کارت صوتی بخونی .
میکس کنی.
جدا کنی .
فیلتر کنی .
.
.
.
البته یک پکیج هست که تقریبه 50 تا کامپوننته
من خودم از آلمان خریدم اون موقع 999 یورو بود تقریبا 1088000 تومان اگه خواستی میتونم خیلی ارزون برات بفروشم .

میتونی کامپاننت ها رو تو این سایت http://www.swiftsoft.de/mmregister.html ببینی .

اگه خواستی ایمیل کن : D_shokoohi@yahoo.com

MNosouhi
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 10:20 صبح
میخواهم تبدیل صدا به متن کار کنم
باید قبول کرد که کار بسیار مشکلیه ، اینچنین امکاناتی در Word به کار رفته(Speech) اما دوستانی که کار کرده اند می دونند که 100 درصد درست کار نمی کنه ، وقتی که شرکت مایکروسافت هنوز نتونسته اون رو 100 درصد پیاده سازی کنه ، نباید انتظار داشته باشی که بتونی یک نفره و یا با یک تیم کوچک این کار رو انجام بدی.
حتی تبدیل " متن به صدا " هم اگرچه از "تبدیل صدا به متن" خیلی راحتتر به نظر می رسه اما فکر نکنم هنوز برای فارسی نوشته باشه (البته برای زبان های غیر از فارسی و حتی عربی موجوده) یا اگر هم باشه هنوز اونطور که باید روون نیست .(البته چند ماه پیش یه تیم اصفهانی روی این پروژه کار می کردند که ظاهرا پیشرفت خوبی هم داشتند اما نمی دونم تمومش کردند یا نه)

joker
پنج شنبه 11 خرداد 1385, 10:48 صبح
قابلیت تشخیص صداهاش به چه صورت هست ؟
تاحالا خودتون با این کامپوننت این کارها یا تقریبا مشابهش را انجام دادین ؟

اگه از روش دیکشنری کسی بخواد استفاده کنه یه کم هم فرمت wave را بلد باشه و طرز کار طراحی فیلترینگ صدا میتونه از ms هم یه نسخه بهتر طراحی کنه :)

پیوست » این همه پول ؟؟؟؟:لبخند:
2-3تا جامپ کرک کردن که دیگه این همه خرج نداره :بامزه: