View Full Version : چگونه view نمایش بدهیم
bitcob589
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 10:07 صبح
با سلام
یک اکشن در درون یکی از Controller وجود دارد که در آن دستورات اجرا می شود چگونه می توان پس از اجرا شدن دستورات درون اکشن یکی از view پروژه را به کاربر نمایش دهیم
jaykob
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 11:00 صبح
با سلام
یک اکشن در درون یکی از Controller وجود دارد که در آن دستورات اجرا می شود چگونه می توان پس از اجرا شدن دستورات درون اکشن یکی از view پروژه را به کاربر نمایش دهیم
سلام
خوب به طبع view هم نام اکشن شما نشان داده می شه برای این کار هم می تونید روی اکشن راست کلیک و addview کنید
اگر بخواهید view هم نام اکشن را نشان دهید به شکل زیر می نویسید :
return View();
و اگر بخواهید view با نام دیگر را نشان بدید می تونید از اولین overload این متد استفاده کنید به شکل زیر
return View("ali");
bitcob589
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 11:19 صبح
یک
اکشن دارم درون areas است در نظر دارم زمانی که دستورات درون اکشن اجرا شد یکی از view های که بیرون areas (که در روت پروژه) هست به کاربر نمایش دهم چگونه می توان چنین کاری را پیاده سازی کرد
jaykob
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 11:38 صبح
یک
اکشن دارم درون areas است در نظر دارم زمانی که دستورات درون اکشن اجرا شد یکی از view های که بیرون areas (که در روت پروژه) هست به کاربر نمایش دهم چگونه می توان چنین کاری را پیاده سازی کرد
شما در هر کنترلی و هر اکشنی اگر بخواهید یک view خاص را صدا بزنید کافی آدرس view را به شکل زیر return کنید در اینجا من در اکشن Ali یک view به نام reza را در روت View های خودم فراخوانی می کنم
public ActionResult Ali()
{
return View("/Views/reza.cshtml");
}
kavayo
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 12:55 عصر
و اگر از داخل ویو میخواهی به خارج از area هدایت شوی بدین صورت :
@Html.RouteLink("صفحه اصلی", "Default", new { action = "Index", controller = "Home" })
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.