ورود

View Full Version : سوال: یادگیری کریستال ریپورت در سی شارپ

Parastoo2015
جمعه 26 اردیبهشت 1393, 13:11 عصر
با سلام خدمت دوستان بزرگوارم
من با کریستال ریپورت در حد مبتدی کار میکنم گرفتن گزارش با استفاده از دیتاست و فرستادن مقادیر پارامتر الان میخوام اگه بشه بصورت پویا گزارشگیری و یاد بگیرم

چطوری بتونم گزارشمو برحسب یک مقدار فیلد فیلتر کنم یا با کمبو باکس

ممنون میشم راه و روش یادگیریشو دوستان به صورت علمی بهم یاد بدن با مثال بازهم از همه شما بزرگوارن تشکر میکنم

مرسی لطفا تنهام نذارید و کمک کنین

Parastoo2015
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 07:12 صبح
از دوستان گلم کسی کمکم نمیکنه

Parastoo2015
جمعه 02 خرداد 1393, 14:39 عصر
خیلی جالبه این همه دوستان بزرگوران اینجا جمعا اما کسی دوست نداره به ما ادرس چندتا سایت اموزشی خوب که بصورت ویدیو فارسی باشه بده و راهنماییم کنه

ali_md110
جمعه 02 خرداد 1393, 14:46 عصر
سلام
جستجو بزید همینجا زیاد مثال و آموزش هست مثل:
http://barnamenevis.org/showthread.php?423566

Parastoo2015
جمعه 02 خرداد 1393, 18:59 عصر
ممنونم علی اقا اطلاعات خوبی داشت ، اما من گزارشگیری ساده و فیلترکردن ساده با کمبوباکس اینارو یکم بلدم حتی فرستادن پارامتر اما همه اینا در حد مبتدیم دوستدارم گزارشگیری پویا و حرفه ای و یاد بگیرم مثلا نوشتن برنامه فاکتور و حسابداری بازم ممنونم.:چشمک:

ali_md110
جمعه 02 خرداد 1393, 19:47 عصر
نوشتن برنامه فاکتور و حسابداری مستلزم یادگیری حسابداری هم هست اگر منظورتون از پویا گزارش سازی (منظورم طراحی توسط کاربر هست) که به نظرم از حال و هوای کریستال بیاین بیرون و برید سراغ یک ادیتور گزارش گیری دیگه مثل استیمولیت
و یا منظورتون اینه که جستجوهاش داینامیک باشه هرچی بدی گلوی برنامه جستجو بکنه اون دیگه به مهارت شما توی کد نویسی داره
منظورتون از پویا متوجه نشدم
ولی روشهایی متنوعی برای گزارش گیری توسط کریستال هست که کارتون راه بندازه

Parastoo2015
شنبه 03 خرداد 1393, 13:00 عصر
ممنونم از راهنمائیهای عالیتون منظورم از گزارش پویا این بود که براساس مقادیر کمبوباکس رفرش و پویا بشه علی اقا میشه بهم روشهای متعدی که برای گزارشگیری بلدین و با مثال یاد بدین بازم ازتون سپاسگذارم دوست خوبم.