ورود

View Full Version : اجرای رویداد کلیک یک دکمه قبل از Page_Load

rezaei manesh
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 07:40 صبح
سلام
من می خوام بدونم کدوم کلید فشرده شده است بعد یک یوزر کنترل رو به صفحه اضافه کنم برای این کار کد ها رو توی رویداد هر دکمه می نویسم و در Page_Load هم باید با استفاده از اون اطلاعاتی که در رویداد کلیک هر دکمه هست یک یوزر کنترل رو اضافه کنم اما نمیشه اول Page_Load و بعد رویداد کلیک اجرا می شده که به درد من نمی خوره چکار کنم؟

white fox
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 00:43 صبح
از روال PreRender استفاده کنید..
از نظر اولویت اجرا ابتدا روال Page_Load صورت میگیره سپس روال رویدادی که باعث Post Back شده و بعد روال PreRender خوب شما هرچی میخواید تو روال دکمتون تست کنید در روال PreRender کنترل هاتون رو اضافه کنید به پروژه

rezaei manesh
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 07:06 صبح
باز زدن هر دکمه آدرس یک یوزر کنترل در یک متغیر قرار می گیره که در Page_Load از اون استفاده می شه
حالا اگه قبل از Page_Load این متغیر پر نشه کارها خراب می شه
چکار کنم که اول این متغیر پر و بعد Page_Load اجرا بشه.
توی PreRender دکمه هام هم این متغیر رو پر کردم اما اصلا این روال اجرا نمیشه ؟!!!
در ضمن این قسمت از حرف هاتون رو هم نفهمیدم؟!

خوب شما هرچی میخواید تو روال دکمتون تست
کنید در روال PreRender کنترل هاتون رو اضافه کنید به پروژه

rezaei manesh
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 07:30 صبح
سلام

گرفتم دوست من
مشکل حل شد کد هام بجای Page_Loadدر Page_PreRender نوشتم
خیلی متشکر

rezaei manesh
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 13:14 عصر
یه مشکل پیش میاد
اگه من توی Page_PreRender یوزر کنترل ها مو اضافه کنم اون وقت دیگه رویداد هایی نظیر کلیک دکمه های یوزر کنترلم اجرا نمی شه ؟!!!

manager
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 18:47 عصر
شما می تونید در همون روال Page_Load همه ی این کار ها رو انجام بدین و قتی کنترلی بر روی صفحه باعث PostBack بشه UniqueID اون کنترل در EVENTTARGET__ قرار می گیره و شما می تونید با خواندن این فیلد که در Request.Form هست می تونید بفهمید کدوم دکمه فشار داده شده است ..

rezaei manesh
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 16:45 عصر
سلام
جناب منیجر اگه میشه بیشتر توضیح بدید
من تازه کارم هیچی از منظور شما رو نگرفتم
EVENTTARGET__ این چیه چطور ازش استفاده کنم

manager
یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 21:26 عصر
Request.Form["__EVENTTARGET"] برابر YourControlName.UniqueID است.

rezaei manesh
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 13:07 عصر
سلام
من این رو تو فرم لود نوشتم اما برای مرتبه اول مقدار آن nothing و برای دفعات بعد مقدار آن empty هستش
Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
If IsPostBack Then
If Request.Form("__EVENTTARGET") = 1 Then
setUserInpage()
End If
End If
End Sub
چکار کنم