ورود

View Full Version : سوال: خطا هایی برای ویندوز در visual c++

SaeedA4
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 19:39 عصر
سلام من وقتی تو محیط ویژوال برنامه می نویسم خطاهایی واسه ویندوز میگیره البته برنامه اجرا میشه این یه مثال ساده ::

#include "stdafx.h"
#include <iostream>

using namespace std;
int main()
{
int x, y;
cout << "Enter two numbers : ";
cin >> x >> y;
cout << "x = " << x << endl;
cout << "y = " << y << "\n";
cout << "sum of x and y = " << x + y;
cin.ignore();
cin.get();
}

'test.exe' (Win32): Loaded 'E:\Documents\Saeed\project\project C C++\visual\test\Debug\test.exe'. Symbols loaded.
'test.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll'. Cannot find or open the PDB file.
'test.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\kernel32.dll'. Cannot find or open the PDB file.
'test.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\KernelBase.dll'. Cannot find or open the PDB file.
'test.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\msvcp120d.dll'. Cannot find or open the PDB file.
'test.exe' (Win32): Loaded 'C:\Windows\SysWOW64\msvcr120d.dll'. Cannot find or open the PDB file.
The program '[240] test.exe' has exited with code 0 (0x0).

اگه مسیر هارو ایراد بگیرید اونارو هم تست کردم ...

rm classic
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 19:58 عصر
اینا ارور نیستن Log هستن واسه بیلد کردن برنامه!
برنامه موقع اجرا درست کار میکنه؟

SaeedA4
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 20:18 عصر
اینا ارور نیستن Log هستن واسه بیلد کردن برنامه!
برنامه موقع اجرا درست کار میکنه؟

بله اجرا میشه ...
پس امدن این اررور ها مشکلی نداره؟؟

SaeedA4
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 20:22 عصر
البته واسه نشون ندادن این از سایت های خارجی راهی پیدا کردم من فقط منظور از این اررور ها نمی دونستم ... اونم شما اشاره کردین..:چشمک:
http://stackoverflow.com/questions/7372711/possible-to-suppress-cannot-find-or-open-the-pdb-file-warnings-in-visual-studi

کامبیز اسدزاده
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 21:30 عصر
البته واسه نشون ندادن این از سایت های خارجی راهی پیدا کردم من فقط منظور از این اررور ها نمی دونستم ... اونم شما اشاره کردین..:چشمک:
http://stackoverflow.com/questions/7372711/possible-to-suppress-cannot-find-or-open-the-pdb-file-warnings-in-visual-studi

سعی کنید همیشه Warning Level رو روی حالت عادی یا بیشترین حساسیت تنظیم کنید و هیچوقت از دیدن LOG هایی که تو کامپایل چشم پوشی نکنید ! این خیلی مهمه که هنگام برنامه نویسی از وضعیت عملکرد کدهاتون مطلع باشید.