View Full Version : تعریف چند دیتابیس در اکلیپس
Pam.goudarzi
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 21:41 عصر
سلام، من میخوام یه برنامه درست کنم که شامل دسته بندی هست و داخل هر قسمت یک لیست ویو هست، من الان یه کلاس دیتابیس دارم(Dastan & DBadapter) می خواستم ببینم هر دو تا کلاس رو باید دوباره بنویسم یا فقط یک کلس رو؟
ممنون
smemamian
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 22:10 عصر
سلام
خیلی موارد نادری پیش میاد که برنامه نیاز به دو یا الی بیشتر نیاز به دیتابیس داشته باشه
چراکه تعریف جداول مختلف و تعیین روابط بین آن ها(Semi Join, Right Join, Natural Join...)
برای برنامه های بسیار سنگین هم کافی است.
Pam.goudarzi
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 10:13 صبح
سلام
خیلی موارد نادری پیش میاد که برنامه نیاز به دو یا الی بیشتر نیاز به دیتابیس داشته باشه
چراکه تعریف جداول مختلف و تعیین روابط بین آن ها(Semi Join, Right Join, Natural Join...)
برای برنامه های بسیار سنگین هم کافی است.
آخه من میخوام برنامه دسته بندی داشته باشه(مثلا : فلسفی، معنوی و.....) دیتابیس رو هم از روشی که دوستمون آقای poorman گفتن با لایبری تعریف کردم، دیتابیس هم چند تا تیبل داره، می خواستم ببینم که چطور می شه listview رو طوری تعریف کرد که دسته بندی داشته باشه، و روی هر دسته که کلیک شد، زیر مجموعه های هر دسته رو بیاره، بعد هر وقت روی هر زیر مجموعه کلیک شد، اون وقت اطلاعاتش رو بیاره!:شیطان::متعجب:
یه کمکی میشه بکنید؟
#root#
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 10:43 صبح
آخه من میخوام برنامه دسته بندی داشته باشه(مثلا : فلسفی، معنوی و.....) دیتابیس رو هم از روشی که دوستمون آقای poorman گفتن با لایبری تعریف کردم، دیتابیس هم چند تا تیبل داره، می خواستم ببینم که چطور می شه listview رو طوری تعریف کرد که دسته بندی داشته باشه، و روی هر دسته که کلیک شد، زیر مجموعه های هر دسته رو بیاره، بعد هر وقت روی هر زیر مجموعه کلیک شد، اون وقت اطلاعاتش رو بیاره!:شیطان::متعجب:
یه کمکی میشه بکنید؟
خب دوست عزیز کاری نداره ، هزار جور میشه این طرح مد نظر شما رو پیاده کرد ، یه راهش اینه که یه آرایه تعریف کنی مثل این و اسم جدول ها تو توش بزاری :
String[] table_names = {"mozoe1","mozoe2","mozoe3","mozoe4"};
بعد میای بعد برای listView یدونه onItemClickListner مینویسی و با توجه به مکان ایتم کلیک شده اسم جدول رو به activity بعدی میفرستی :
lv.setOnItemClickListener(new OnItemClickListener() {
@Override
public void onItemClick(AdapterView<?> arg0, View arg1,int position, long arg3) {
Intent i = new Intent(FirstActivity.this, SecondActivity.class);
i.putExtra("id" ,table_names[position]);
startActivity(i);
}
});
بعد میای تو اکتیویتی دوم اسم جدول رو اینطوری میگیری و بر طبق اون یه کوئری از دیتابیس میگیری و بقیه ماجرا :
Intent intent = getIntent();
String id = intent.getStringExtra("id");
// الان با اسم جدول میتونی هر کاری خواستی بکنی
راههای بهتر و بیشتری هم هست که طی زمان اگر تلاش کنید یاد خواهید گرفت مثل من.
Pam.goudarzi
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 12:12 عصر
خب دوست عزیز کاری نداره ، هزار جور میشه این طرح مد نظر شما رو پیاده کرد ، یه راهش اینه که یه آرایه تعریف کنی مثل این و اسم جدول ها تو توش بزاری :
String[] table_names = {"mozoe1","mozoe2","mozoe3","mozoe4"};
بعد میای بعد برای listView یدونه onItemClickListner مینویسی و با توجه به مکان ایتم کلیک شده اسم جدول رو به activity بعدی میفرستی :
lv.setOnItemClickListener(new OnItemClickListener() {
@Override
public void onItemClick(AdapterView<?> arg0, View arg1,int position, long arg3) {
Intent i = new Intent(FirstActivity.this, SecondActivity.class);
i.putExtra("id" ,table_names[position]);
startActivity(i);
}
});
بعد میای تو اکتیویتی دوم اسم جدول رو اینطوری میگیری و بر طبق اون یه کوئری از دیتابیس میگیری و بقیه ماجرا :
Intent intent = getIntent();
String id = intent.getStringExtra("id");
// الان با اسم جدول میتونی هر کاری خواستی بکنی
راههای بهتر و بیشتری هم هست که طی زمان اگر تلاش کنید یاد خواهید گرفت مثل من.
اونجایی که میگین آرایه رو تعریف کنم داخل همون کلسی هست که دیتابیس رو توش تعریف کردم؟
و اونجایی که گفتین برای لیست ویو یه onItemClickListener مینویسم از نوع Object هست؟
و اونجایی که میگین باید بیام تو اکتیویتی دوم؟؟؟؟ اکتیویتی دوم چی هست؟
ببخشید من کلا با دیتابیس میانه خوبی ندارم:گریه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.