View Full Version : گفتگو: پیشنهاد برای برگرداندن رمز کاربران
salmah
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 21:55 عصر
با سلام. من قصد داشتم برای بر گرداندن رمز عبور از لینک بازیابی استفاده کنم ولی مدیر خواسته خودش بتونه رمز کاربر ببینه . ولی ازاونجایی که رمز ورودرا به صورت اینکریپت در دیتابیس ام ذخیره کردم نمی دونم چه کار کنم.
روشی که هم رمز به ایمیل ارسال بشه وهم مدیر بتونه رمز راببینه.
دوستان لطف کنید اگر ایده یا روشی یا منبع آموزشی سراغ دارید معرفی کنید
rezadana
شنبه 27 اردیبهشت 1393, 23:12 عصر
سلام. شما میتونید در صفحه مدیریت سایت جایی که اطلاعات کاربران رو نشون میدین همزمان پسوردشم decrypt کنید و نمایشش بدید.
این لینک رو ببینید نمونه کد و پروژه گذاشته میتونی استفاده کنی. موفق باشی.
http://barnamenevis.org/showthread.php?429263-رمزگشایی-و-نمایش-اطلاعات-رمزنگاری-شده-در-دیتاگرید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
www.rezalynda.rzb.ir
salmah
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 10:26 صبح
با تشکر ولی من ازsha256رای رمز کردن پسورد استفاده کردم وتا جایی که من می دونم امکان decryptنیست الان باید چه کار کنم
Babak-Magic
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 12:09 عصر
درود
به نظر من بهتره که شما یک پسورد جدید براش در نظر بگیرید و امکان تغییر پسورد در سایت را به کاربر بدید
salmah
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 13:29 عصر
درود
به نظر من بهتره که شما یک پسورد جدید براش در نظر بگیرید و امکان تغییر پسورد در سایت را به کاربر بدیدچه جوری ؟متوجه منظورتون نمیشم
kohyar
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 17:00 عصر
دوست عزیز حتی مدیر سایت هم نباید بتونه پسورد کاربران رو ببینه. فقط باید بتونه اونو Reset کنه
شما باید به مدیر سایت این امکان رو بدی که بتونه پسورد کاربر رو به عوض کنه. بعد همون پسور رو قبل از decrypt شدن واسه کاربر ایمیل کن و بعد از decrypt کردن تو دیتابیس ذخیره کن
salmah
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 18:27 عصر
این سایت برای یکی از اداراته و خودشون این جور خواستن چون اغلب کارمندان ایمیل فعال ندارن وترجیح میدن از مدیر رمز را بگیرن تاخودشون با استفاده ازایمیل.ولی من می خوام هم به ایمیلشون ارسال بشه وهم مدیر بتونه به کارمندان رمز بده
ویه سوال:چونsha256قابل decryptشدن نیست میشه مدیر مستقیم رمز را reset کنه. ..من زیاد به دستوراتsqlتسلط ندارم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.