View Full Version : شروع جاوا از کجا؟
mehran50
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 12:58 عصر
سلام دوستان. من میخوام برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم.متوجه شدم که باید جاوا یاد بگیرم.. توی نت کتاب ها و فیلم های زیادی ازجاوا هست. من باید همه جاوا رو کار کنم یا قسمتی ازش رو؟ و اینکه توی آموزشهای جاوا از شی گرایی میگن ؟ یا با فرض اینکه ما برنامه نویس هستیم آموزش میدن؟ در واقع من می خوام با زبان جاوا برنامه نویسی رو شروع کنم.چون قبلا کمی سی شارپ کارکردم و شبیه به هم هستن این دوتا. می خوام یه آموزشی از جاوا داشته باشم که توش از مفاهیم شی گرایی هم بگن. از دیتا بیس هم بگن و ...
لطفا کمک کنید
cups_of_java
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 13:24 عصر
شما کتاب هایی که توی همین انجمن ها توصیه شده رو بخونید دقیقن همین چیز هایی که میخواین رو داره. وقتی زبان جاوا رو یاد گرفتید حالا می تونید برید سراغ توسعه روی اندروید و ابزارهای مورد نیازتون.
اگه تو زبان انگلیسی مشکل دارن یه دوره جاوا پیدا کنید و شرکت کنید. (دوره های زیادی هستن بیرون...)
mehran50
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 16:02 عصر
مطالب انجمن خیلی پراکنده هست.میشه لینک یا نام چنتا از اون کتاب ها که از پایه جاوا رو میگه بهم بگید. یه سوال دیگه؟ جاوای موبایل با جاواهای دیگه فرق داره؟ چون من به خاطر اندروید نویسی دارم یادش میگیرم اگه فرق دارن اشتباهی نخونم!
leila.net
شنبه 25 مرداد 1393, 17:06 عصر
مطالب انجمن خیلی پراکنده هست.میشه لینک یا نام چنتا از اون کتاب ها که از پایه جاوا رو میگه بهم بگید. یه سوال دیگه؟ جاوای موبایل با جاواهای دیگه فرق داره؟ چون من به خاطر اندروید نویسی دارم یادش میگیرم اگه فرق دارن اشتباهی نخونم!
سلام
من هم می خوام برا اندروید برنامه بنویسم با سی شارپ چند وقته کار می کنم و تخصصم هم برنامه نویسی وب هست . الان که می خوام برنامه نویسی موبایل رو شروع کنم به نظرتون ساده ترین و سریعترین راه چیه ؟ از کجا باید شروع کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
dasssnj
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:57 عصر
در تالار مربوط به اندروید مطرح کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.