View Full Version : ایجاد Data Transfer Objects DTO از دیتابیس در EJB
hesam_a110
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 17:08 عصر
درود بر دوستان
به موردی بر خوردم که خوشحال می شم کمکم کنید
تویه eclipse چطور میشه DTO درست کرد نمونه کدهایی دیدم که بعد از ساخت JPA تویه پروژه DTO هست ولی نه فایلی از اون کلاس هست نه اثری تا اینجا مه entity از DB درست بشه موردی ندارم توی ایجاد DTO مشکله google و زیرو رو کردم چیزی که بتونم ایده بگیرم یافت نشد
ممنون میشم در این زمینه کمک کنید
سپاس
jrl_golestani
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 20:06 عصر
سلام
اگه میخوای jee کار کنی و با Jpa کار کنی توی فایل persistence باید تنظیمات مربوط به db و provider رو انجام بدی. بعد تو webserver یا applicationServer jndi رو مشخص کنی اگه آشنا نیستی بگو برات کامل توضیح بدم .
hesam_a110
یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 21:48 عصر
دوست عزیز ممنونتون میشم که برام توضیح بدید چندین روزه که درگیر اینم ولی متوجه نشدم که چطوریه :گریه::متفکر:
اینم اضافه کنم که پروژه با EAR EJB WEBdynamice و با سرور glassfish
سپاس
jrl_golestani
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 08:15 صبح
سلام
یه Daynamic web project میسازی . توی قسمت projectname نام پروژه تو وارد میکنی در قسمت targetruntime انتخاب میکنی که با چه webserver یا applicationServer ای میخوای کار منی اگه با glassfish میخوای کار کنی که انتخابش کن از قسمت newrun time میتونی اضافه اش کنی . ورژن وب ماژولتم در قسمت بعد میتونی اضافه کنی . توی قسمت configuration دکمه modify رو بزن اونجا انتخاب کن که میخوای مثلا با cdi و jpa و jsf و هر چی که تو پروژه ات نیاز داری تیکشو بزن . توی قسمت بعدی platform باید تعیین کنی که میخوای با چه ormaperi کار کنی من خودم eclipse link کار میکنم . بقیه تنطیماتشم فکر کنم بدونی اگه بپرس برات توضیح میدم . بعد از ساخت پروژه ات یه قسمت jpa داری که وقتی زیر مجموعه شو با میکنی یه فایل persistence داری با دو بار کلیک میتونی به تنظیماتش دسترسی داشته باشی. توی تب General جلوی گزینه name به صورت خودکار نام پروژه قرار میگیره . در قسمت Persistence Provider باید Ormapper ای که کار میکنی مشخص کنی مثلا eclipselink اگه استفاده میکنی org.eclipse.persistence.jpa.persistenceProvider تبconnection اتصال به db رو مشخص میکنی . در بخش transactionType دو گزینه میتونی انتخاب کنی . jta این حالت transaction را دست glassfish میدی یعنی برات مدیریتش میکنه . resourceLocal اگه انتخاب کنی باید Driverو url و username و password مربوط به db ای که انتخاب کردی میدی. اگه jta رو انتخاب کردی باید JNDI که در تنظیمات Glassfish ساختی وارد کنی. برای رفتن به مد confige سرورglassfish باید سرور را run کنی بعد روی پورت 8080 JNDI رو بسازی. localhost:8080 اگه بعد از run سرور توی addressbar مرورگرت بزنی میتونی قسمت confige سرورتو اگه glassfish هست ببینی. اگه جای مجهول بود بپرس.
jrl_golestani
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 08:18 صبح
در مورد ejb هم توی پروژه نمیخوایم یه interface رو خودمون پیاده سازی کنیم میتونیم از injection استفاده کنیم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.