ورود

View Full Version : رفتن به بالای صفحه در وب ویو

sco1385
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 13:29 عصر
دو سوال :

1. اگر بخواهم در وب‌ویو، یک لینک در پائین صفحه بگذارم، که با زدن آن، به بالای صفحه بروم، چه کدی را باید در فایل html بگذارم؟

2. چگونه می‌توانم در وب‌ویو از "انکر" استفاده کنم؟ یعنی چگونگی کد اچ تی ام ال "ساخت انکر"، و چگونگی کد لینک آن.

من چند روزی است که با وب ویو کار می‌کنم، و متوجه شدم که کار زیادی می‌شود در این وجت انجام داد. اما محدودیت‌هایی را حس کردم. مثلاً نمی‌توان از فونت خوبی چون تاهوما استفاده کرد.

متن فارسی را می‌توان جاستیفای کرد. و به این نتیجه رسیدم که کسانی که با متن زیادی سر و کار دارند، وب ویو گزینه‌ی مناسبی است.

پس از تکمیل بررسی نتایج را در یک پست در اینجا می‌گذارم.

زنده باشید.

saeed_g21
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 13:51 عصر
سوال اول : مربوط به این بخش نیست
سوال دوم : نمیدونم

درمورد محدودیت فونت فکر کنم اشتباه میکنی !!!!!!

میتونی با یک کلاس تعریف کردن در استایل فونت رو تعریف کنی و برای متنهات اون کلاس رو معرفی کنی تا از اون کلاس تبعیت کنند
بحث در این مورد در این انجمن درست نیست چون بحث اندرویدی نیست کمی جستجو کن در مورد CSS و بهتره HTML5 کارکنی

sco1385
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 14:11 عصر
وب ویو مربوط به اندروید است. و این سایت هم فقط همین صفحه را درباره اندروید دارد. اگر اینطور نیست لطفاً توضیح دهید تا تکرار نشود.

درست است که سوال درباره کد اچ تی ام ال است، اما استادان در اچ تی ام ال درباره وب‌ویو اطلاعی ندارند.

من می‌خواهم از فونت "تاهوما" در وب ویو استفاده کنم. کمی راهنمایی می‌کنید درباره کلاس آن.

خواهش می‌کنم اگر ممکن است راهنمایی کنید. کدی بدهید. یا مطلبی را برای خواندن معرفی کنید. خیلی برای ما مهم است که از فونت تاهوما استفاده کنیم. برای مطالعه مقالات طولانی، فونت پیش‌فرض گوگل اصلاً مناسب نیست.

من با سی اس اس تا اندازه‌ای آشنا هستم، کد زیر را قرار دادم، اما فونت تاهوما نشد.

font-family: tahoma;نیازمند استادان گرامی هستیم.متشکرم

saeed_g21
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 14:23 عصر
بایستی از خود فونت استفاده کنی

در زیر من بعنوان مثال از خود فونت BZar در 3 فرمت مخصوص برای اینکه اکثر کاوشگرا پشتیبانی کنند از فونتم استفاده کردم
به این صورت اگه فونت Bzar در سیستم طرف مقابل نباشه هم مشکلی نیست چون من خود فونت رو داخل سایت گذاشتم!!!

@font-face { font-family: 'zar';
src: url('.fonts/BZar.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('fonts/BZar.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('fonts/BZar.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
}
.zar{
font-family:'zar';
}

به مسیر فونت ها دقت کن درست تعریف کنی

sco1385
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 17:58 عصر
خب:

1. پس اول باید این سه فونت را دانلود کنم و در پوشه فونتز و داخل پوشه‌ی assets بگذارم. درسته؟ حتماً باید هر سه فونت باشند؟ یا صرفاً برای پوشش تمام مرورگرها این کار رو انجام می‌دهیم؟

توجه کنید که من الان می‌خوام در موبایل اندروید از این فونت استفاده کنم.

2. کدی که شما دادید رو در کجا قرار بدم؟ من اونو در فایل main.css خودم قرار دادم، درست انجام دادم؟

حالا می‌خوام از این فونت در کد زیر استفاده کنم.

<div id="rosh_name">دکتر سوسن شریعتی</div>

اینطور؟ :

<div id="rosh_name" class="zar">دکتر سوسن شریعتی</div>

لطفاً راهنمائی کنید؟

متشکرم.

sco1385
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 18:25 عصر
این مقاله عالی شرح داده است:

http://barnamenevis.org/showthread.php?311423-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D9%84%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8&highlight=%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86+%D8%A8%D9%87+%D 8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C+%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9 %87

sco1385
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 23:48 عصر
استادان گرامی

دو سوال :

1. اگر بخواهم در وب‌ویو، یک لینک در پائین صفحه بگذارم، که با زدن آن، به بالای صفحه بروم، چه کدی را باید در فایل html بگذارم؟

2. چگونه می‌توانم در وب‌ویو از "انکر" استفاده کنم؟ یعنی چگونگی کد اچ تی ام ال "ساخت انکر"، و چگونگی کد لینک آن.

ممنون

sco1385
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 18:39 عصر
استادان گرامی

با خواندن این مقاله در سایت "استک‌اورفلو" فهمیدم که اگر وب‌ویو در داخل یک وجت "اسکرول‌ویو" قرار داشته باشه، انکر (anchor) در داخل فایل html عمل نمی‌کند!

مطالعه مقاله استک‌اورفلو (http://stackoverflow.com/questions/3039555/android-webview-anchor-link-jump-link-not-working/8317764#8317764)

پس از خواندن مقاله، من اسکرول ویو را حذف کردم، و دیدم که کدهای انکر به خوبی عمل می‌کند.

اما متوجه شدم که، از دو روش موجود، تنها این روش عمل می‌کند:

<a name="raptors"></a>

<a href="#raptors">go to top</a>

اما روش زیر، یعنی استفاده از آی‌دی کار نمی‌کند:

<a id="tips">go to top</a>

هر چند که فایل html خودش اسکرول می‌شود، و احتیاج به استفاده از اسکرول‌ویو نیست، اما متاسفانه، در برنامه من، به خاطر وجود یک عکس در بالای وجت وب‌ویو، قرار دادن اسکرول‌ویو بسیار ضروری است، چرا که اگر از اسکرول‌ویو استفاده نکنم، عکس به بالا اسکرول نمی‌شود، و همیشه بخشی از فضای صفحه را اشغال می‌کند.

چکار کنم که، بدون قرار دادن وب ویو، که در زیر عکس بزرگ در بالای صفحه قرار دارد، در داخل اسکرول‌ویو، عکس بالای صفحه هم اسکرول شود؟

آیا راهی هست؟

SASAN_AH
چهارشنبه 14 خرداد 1393, 19:34 عصر
برای تغییر فونت

<html>
<head>#
<meta http-equiv="content-type" content="text/html;" charset="UTF-8">
<style>

@font-face {
font-family: "MyFont";
src: url('file:///android_asset/fonts/BNazanin.TTF');
}