PDA

View Full Version : آموزش: تئوری های اولیه ساخت یک بازی تحت وب

mortezagt
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 13:13 عصر
سلام به دوستان عزیز
میخوام یه سری موارد موبوط به بازی های تحت وب رو براتون آموزش بدم
یه مدته که دارم روی ساخت یک بازی تحت وب کار میکنم
تقریبا بعضی از اصول ها و موارد اولیه رو با تحقیق کردن ، یاد گرفتم ( البته شاید اشتباه باشن و یا اینکه راه های بهتری هم باشه ) ولی من فعلا این چیزهایی که یاد گرفتم رو خواستم با شما به اشتراک بزارم شاید بدرد شما هم بخوره .

اول از همه باید بدونید من دارم بازی ایکاریم رو از پایه مینویسم و مطمعنا همه این بازی رو میشناسین، ( شبیه به بازی تراوین هستش ) .

این هم ادرسشه : http://ir.ikariam.gameforge.com/

از پست بعدی شروع به آموزش چیزهایی که یاد گرفتم میکنیم

mortezagt
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 13:35 عصر
یه مقدمه اول باید در این باره نوشت;

یه سری دوستان این سوال رو دارن که چطوری بدون حضور اونها در بازی، بازی همینطور ادامه پیدا میکنه، مثلا ساختمان سازی ها در زمان مقرر ساخت میشه یا منابع بدست میارن.

این طوری که من فهمیدم و توی سورس بازی ها نگاه کردم، متوجه شدم زمانی که بازیکن حضور نداره، هیچ عملی توی بازی انجام نمیشه، بلکه تمامی کارها بعد از ورود بازیکن به بازی، محاسبه و اجرا میشه.

مثلا :

یک ساختمان میخوای بسازی . مدت زمان مورد نیاز برای ساخت این ساختمان 1 ساعت و نیم هستش.
هنگامی که شما روی دکمه ساخت کلیک میکنی، ساعت شروع ساخت و زمان پایان ساخت ساختمان در بانک اطلاعاتی ذخیره میشه

به این صورت :

زمان مورد نیاز برای ساخت ساختمان : 01:30:00
ساعت شروع ساخت : 14:00:00 ق.ظ
زمان پایان ساخت : ساعت شروع ساخت + زمان مورد نیاز برای ساخت ساختمان

----------------------------------------------------------------

حالا تمام موارد بالا در بانک ذخیره شده و برنامه با هر بار ورود بازیکن به بازی، محاسبه میکنه که آیا زمان پایان ساخت از زمان فعلی بیشتره یا کمتر .
اگر که زمان پایان ساخت از زمان فعلی ( زمان حاضر ) کمتر بود، اون ساختمون رو ساخته شده نشون میده.
اگر هم زمان پایان ساخت از زمان فعلی بیشتر بود، میاد زمان فعالی رو از زمان پایان ساخت کم میکنه و نشون میده که تا پایان ساخت این ساختمان مثلا 30 دقیقه دیگه زمان مورد نیاز هستش.

در رابطه با مورد بالا من فکر کنم شما باید نمونه کار ببینید برای همین همه رو توی سایتم دارم آپلود میکنم تا دوستان بتونن نگاه کنن و متوجه بشن که در زمانی که بازیکن در بازی حضور نداره، هیچ اتفاقی توی بازی رخ نمیده

به این آدرس سایت منه که میتونید نمونه رو نگاه کنید

http://www.ikairan.ir/default.aspx

البته کدها رو براتون میزارم ولی سورس کامل سایت همراه با گرافیک و غیره رو معذورم
نگران نباشید

mortezagt
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 13:46 عصر
دوستان توجه کنید فعلا فقط در مورد ساختمان ها دارم توضیح میدم و نمونه سایت فقط میتونید ساختمان سازی کنید .
منظورم اینه که منابع و چیزهای دیگه فعلا غیر فعاله

خواهشی که از دوستان داررم اینه که تمام شهرها رو ساختمون نسازید ، فقط یک یا دو محل رو ساختمون بسازید تا همه جاها پر نشه که دیگران هم بتونن تست کنن

ضمنا برای تغییر دادن شهر هم میتونید از قسمت بالای سمت راست کنار دکمه قرمز رنگ که روش نوشته فروشگاه، یه لیست باکس گذاشتم که اسم 4 تا شهر توش هست و با تغییر دادن اون میتونید به فضای خالی شهرهای دیگه هم دسترسی داشته باشید

mortezagt
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 13:50 عصر
از اونجایی که ممکنه همه شما ساختمان بسازی ، لطفا اسم شهر و اون محلی که ساختمون خودتون رو میسازی رو یادتون باشه تا با کس دیگه اشتباهی نشه

mortezagt
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 13:52 عصر
اگر که دوستان علاقه داشتن که این بحث رو ادامه بدم لطفا اعلام کنن

mortezagt
سه شنبه 30 اردیبهشت 1393, 15:47 عصر
کسی علاقه مند نبود؟