View Full Version : مشکل کلاینت ها با سرور اصلی
saharv
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 17:10 عصر
من توی شبکه دچار یه مشکل شدم: بعد از یه نوسان برق و ریستارت شدن کل سیستم ها از جمله سرور, الان دیگه هیچکدوم از کلاینت ها دسترسی به سرور ندارند. البته سرور اینترنت چون جداست مشکلی ندارد. جالب این جاست که سیستم ها, حتی وقتی سرور خاموش باشه, علامتی بر قطع بودن شبکه نشان نمی دهند. یعنی سرور خاموشه, کابل شبکه رو جدا می کنم, بعد که وصل میکنم, پیغام می ده شبکه وصل شد. مطلب دیگه ای الان یادم افتاد که چند وقتیه بیشتر یوزرها خیلی کند لاگین می کنند. آیا مشکل از اکتیو دایرکتوریه؟ یا این که واقعا قطعی برق این بلا رو سرش آورده؟
ممنون اگر راهنمایی کنید تا علت رو پیدا کنم.
Identifier
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 17:28 عصر
بعد از یه نوسان برق و ریستارت شدن کل سیستم ها از جمله سرور, الان دیگه هیچکدوم از کلاینت ها دسترسی به سرور ندارند. البته سرور اینترنت چون جداست مشکلی ندارد. جالب این جاست که سیستم ها, حتی وقتی سرور خاموش باشه, علامتی بر قطع بودن شبکه نشان نمی دهند. یعنی سرور خاموشه, کابل شبکه رو جدا می کنم, بعد که وصل میکنم, پیغام می ده شبکه وصل شد.
میتونه چند دلیل داشته باشه :
1- هاب دچار مشکل شده باشه.
2- کارت شبکه های کلاینت های مشکل دار شده باشند (که احتمال مورد اول بیشتر است)
مطلب دیگه ای الان یادم افتاد که چند وقتیه بیشتر یوزرها خیلی کند لاگین می کنند. آیا مشکل از اکتیو دایرکتوریه؟ یا این که واقعا قطعی برق این بلا رو سرش آورده؟
و همچنین مورد فوق هم میتونه ناشی از :
1- تنظیمات مربوط به GPO ها.
2- استفاده از Roaming Profile
3- عدم Forward کردن سریع Packet ها در Hub
4- معرفی نکردن DNS در کلاینت ها.
موفق باشید.
saharv
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 10:07 صبح
بعید می دونم مشکل هاب باشه, سرور اصلی و سرور اینترنت هر دو به یک هاب وصل هستند ولی مشکل, الان دسترسی به سرور اصلی است به علاوه این که هاب ظاهرا داره درست کار می کنه(حداقل این که چراغ پاور و سیستم هایی که سوییچ می کنه روشنه). مگر این که ایراد دیگری داشته باشه.
در مورد معرفی کردن dns هم ای پی dns server را دستی ست کردم ولی درست نشد, اما اگر منظورتون این نیست لطفا بیشتر راهنمایی کنید.
تنظیمات Gpo تغییری نکرده اند, در ثانی سرعت لاگین یوزرهای مختلف در سیستم های مختلف فرق دارد بدون این که پالیسی های آن تغییر پیدا کرده باشند.
در مورد Roaming Profile هم اگر ممکن است کمی توضیح بدین.
متشکرم.
saharv
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 15:18 عصر
ای پی سرور 192.168.0.1 است ولی وقتی ipconfig میکنم یک آدرس دیگه می ده. توی تنظیمات DHCP هم سرور رو تو وضعیت not connected نشون میده. لطفا یکی راهنمایی کنه من الان باید دنبال چی باید بگردم, چون دو روزه دارم توی help ویندوز و سایت ماکروسافت می گردم ولی دقیقا نمی دونم باید چی سرچ کنم.
Identifier
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 15:33 عصر
هاب ظاهرا داره درست کار می کنه
همیشه 100% قطاعات سخت افزاری با مشکل مواجه نمی شوند. وو این را مد نظر داشته باشید که هاب و یا سوییچ شما دارای 8 یا 16 یا 24 یا 48 پورت است و ممکن است بعضی از آنها مشکل پیدا کرده باشد .
در مورد معرفی کردن dns هم ای پی dns server را دستی ست کردم ولی درست نشد, اما اگر منظورتون این نیست لطفا بیشتر راهنمایی کنید.
شما بایستی IP مربوط به Active Directory را به عنوان preferred DNS به کلاینت ها معرفی کنید در این صورت سرعت لاگین بسیار بیشتر خواهد شد.
در مورد Roaming Profile هم اگر ممکن است کمی توضیح بدین.
در صورتی که Roaming Profile تعریف شده باشه کاربران بر روی هر کلاینتی که لاگین کنند محتویات Desktop و همچنین my document خود را خواهند داشت و استفاده از این قابلیت در صورتی که سرور توانایی لازم را نداشته باشد تا حدودی سرعت لاگین را پاین می آورد.
ای پی سرور 192.168.0.1 است ولی وقتی ipconfig میکنم یک آدرس دیگه می ده. توی تنظیمات DHCP هم سرور رو تو وضعیت not connected نشون میده. لطفا یکی راهنمایی کنه من الان باید دنبال چی باید بگردم, چون دو روزه دارم توی help ویندوز و سایت ماکروسافت می گردم ولی دقیقا نمی دونم باید چی سرچ کنم.
ممکنه فایل های کرنلی ویندوز شما مشکل پیدا کرده باشه در هر حال چنانچه سرور شما ping میشه دستور ipconfig/all را اجرا کننید و دوباره نتایج را بررسی کنید .
پ. ن : در این موارد اگر امکانات سخت افزاری به شما اجازه بده و 2 عدد هارد زا با یکدیگر Raid کنید این باعث میشه که در شرایط بحرانی با مشکلات کمتری مواجه شوید. و حتی اگر امکان raid کردن برای شما وجود نداره پس از پیکر بندی از پارتیشن مورد نظر Image گرفته که در سریع ترین زمان بتونید دوبراه سرور را راه اندازی کنید.
ددر شبکه هایی که پایداری شبکه برایشان با اهمیت است بیشتر از Clustring استفاده می کنند.
موفق باشید.
saharv
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 16:26 عصر
ممنون از راهنمایی هاتون. دستور ipconfig/all خیلی به دردم خورد(متوجه نکته ای شدم که بهش دقت نکرده بودم ). فکر می کنم مشکلم حل شد.
saharv
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 16:41 عصر
شما بایستی IP مربوط به Active Directory را به عنوان preferred DNS به کلاینت ها معرفی کنید در این صورت سرعت لاگین بسیار بیشتر خواهد شد.
منظورتونip سیستمی است که Active Directory روش نصب می شه؟
پ. ن : در این موارد اگر امکانات سخت افزاری به شما اجازه بده و 2 عدد هارد زا با یکدیگر Raid کنید این باعث میشه که در شرایط بهرانی با مشکلات کمتری مواجه شوید. و حتی اگر امکان raid کردن برای شما وجود نداره پس از پیکر بندی از پارتیشن مورد نظر Image گرفته که در سریع ترین زمان بتونید دوبراه سرور را راه اندازی کنید.
از همون پارتیشنی که AD روش نصب می شه image بگیرم؟
Identifier
سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 16:43 عصر
از همون پارتیشنی که AD روش نصب می شه image بگیرم؟
بله، با استفاده از Norton Ghost میتونید این کار را انجام دهید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.