View Full Version : Total Controll 1000
herus_deus
دوشنبه 18 اردیبهشت 1385, 19:36 عصر
از دوستان کسی با Total Controll 1000 کار کرده؟
من برای 2 خط E1 می خوام استفاده کنم.در مقایسه با As5300 چطوریه با در نظر گرفتن اینکه قیمتش پایین تره.در کل اگه تجربه خاصی دارید ممنون می شم در اختیار منم بزارید.
tc1000
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 01:23 صبح
با سلام
من الان 2 ساله توتال دارم با 4 خط ایوان که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم
از نظر قدرت یک سرو گردن از 5300 بالاتره
5300 بعنوان گیت وی هم میشه استفاده کرد ولی در توتا کنترل فقط میتونید به عنوان اکسس سرور استفاده نمود و اساس کارش اینه که تو ای اس پی استفاده بشه فوقالعادست اگر اطلاعات بیشتر میخواستی با من تماس بگیر
09163621023
معظمی
Identifier
شنبه 23 اردیبهشت 1385, 09:08 صبح
از نظر قدرت یک سرو گردن از 5300 بالاتره
در همه شرایط صادق نیست؛ به عنوان مثال یکسری از TC 1000 ها از پروتکل TacAcs+ پشتیبانی نمی کنند.
Total Control 1000 قابلیت های جالبی داره از جمله پشتیبانی از IPSec,SS7,CoS,VPN و همچنین قابلیت بکارگیری استاندارد V92 ، اما با توجه به اینکه Brand انتخابی شما چست و اینکه چه ساختاری را برای شبکه طراحی کرده اید؛ و نسبت به نیاز ها و انتظارات شما می توان یک محصول را نسبت به محصول دیگر در شرایط شما برتر دانست.
موفق و پیروز باشید.
herus_deus
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 10:06 صبح
من یه روتر سیسکو 1721 دارم به همراه مودم Telabs ctus .در نظر دارم برای کش از اسکویید استفاده کنم و برای اکانتینگ از IBS.خطوط E1 ماهم PRI هست.البته دقیقا مطمئن نیستم ولی می تونم بپرسم.
باتوجه به اینکه من می تونم از یه 5300 هم به عنوان اکسس سرور و هم به عنوان گیت وی استفاده کنم معنییش اینه که می تونم 1721 خودم رو هم بدم و فقط از یک 5300 استفاده کنم؟
از نظر انتظارات هم فقط می خوام پایداری و کیفیت بالایی داشته باشه.قطعی و یا هنگ نداشته باشه
با این شرایط استفاده از توتال بهتره یا 5300
اگه موضوع خاصی هم هست که می تونه به من کمک کنه ممنون می شم راهنمایی کنید.
Identifier
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 16:48 عصر
باتوجه به اینکه من می تونم از یه 5300 هم به عنوان اکسس سرور و هم به عنوان گیت وی استفاده کنم معنییش اینه که می تونم 1721 خودم رو هم بدم و فقط از یک 5300 استفاده کنم؟
بله. ترجیحا این کار رو نکنید و از 1721 همچنان به عنوان Gateway استفاده کنید.
از نظر انتظارات هم فقط می خوام پایداری و کیفیت بالایی داشته باشه.قطعی و یا هنگ نداشته باشه
نظر شخصی بنده سیسکو است، به دلیل پایین بودن هزینه نگهداری و کافی بودن منابع در مواقع مواجه شدن به مشکلات.
فقط توجه داشته باشید که ram روتر را به اندازه نیاز تهیه کنید. و معمولا بایستی 128 باشه؛ در یک از موارد پشتیبانی های بنده از AS5300 با 8 خط E1 و Ram 128 بکار گرفته شده بود و هیچ گونه مشکلی نداشتیم .
تنها مساله ای که باید رعایت کنید در شرایطی که 8 خط شما پر می شود دستور زیر را غیرفعال کنید(تا 6 خط e1 نیاز به غیر فعال کردن دستور زیر نیست)؛ تا از بلا رفتن لود CPU جلوگیری شود.
comperssion mppc
پاینده و پیروز باشید.
herus_deus
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 11:00 صبح
پس من از سیسکو استفاده خواهم کرد.
این compress چقدر می تونه رو سرعت یوزر تاثیر داشته باشه و بیشتر روی چه نوع فایل هایی تاثیر می کنه .اگه پهنای باند پایین باشه (مثلا برای 2 خط 512k)توصیه تون چیه.این کار انجام بشه یانه؟
بهتره که nat و فایروال یا کنترل پهنای باند روی روتر انجام بشه یا مثلا از یه سیستم لینوکس یا
freebsd استفاده بشه با توجه به اینکه همه اینکارو cpu load روتر رو بالا می بره ؟
Identifier
سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 15:49 عصر
این compress چقدر می تونه رو سرعت یوزر تاثیر داشته باشه و بیشتر روی چه نوع فایل هایی تاثیر می کنه .اگه پهنای باند پایین باشه (مثلا برای 2 خط 512k)توصیه تون چیه.این کار انجام بشه یانه؟
حتی تا زمانی که از 6 خط به طور همزمان استفاده میکنید نیاز به غیر فعال کردن این قابلیت نیست.
بهتره که nat و فایروال یا کنترل پهنای باند روی روتر انجام بشه یا مثلا از یه سیستم لینوکس یا
freebsd استفاده بشه با توجه به اینکه همه اینکارو cpu load روتر رو بالا می بره ؟
مسلما بر روی لود cpu تاثیر گذار است اما با این تعداد خطوط تاثیری بر عملکرد کاربران ندارد.
ترجیحا اگر از FreeBSD استفاده کنید قدرت مانور بیشتری خواهید داشت و در روتر با استفاده از یک route-map مسیر کاربران را به سمت فایروال هدایت کنید.
در freebsd نگارش 4.11 با استفاده از ipfw میتونید Nat,Badnwidth Controlling,Firewall را راه اندازی کنید؛ که قبلا توضیحات مختصری در این خصوص در سایت ارائه کردم.
اما در نگارش های 5 به بعد بایستی از pf برای انجام اینکار استفاده کنید.
چنانچه لینوکس را انتخاب کرده اید می توانید از IPTable و CBQ برای راه اندازی NAT,Firewall,Bandwidth Controlling استفاده کنید.
در نهایت استفاده از کش سرور میتونه در راستای استفاده بهینه از پهنای باند، بکار گرفته شود.
موفق باشید.
herus_deus
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 10:13 صبح
ممنون از پاسخ هاتون آقای ذوالقدری چند تا سوا ل دیگه دارم
مودم برای E1 چی توصیه می کنید؟پتون یا زیمنس یا....
نظرتون راجع به 5200 چیه.برای 2 خط مناسبه یا نه؟البته فقط برای اطلاع می خوام چون خودم قصد دارم از 5300 استفاده کنم.
در مورد برنامه ibs یا ibsng نظری دارید.بهتره از این استفاده کنم یا nttac.البته freeradius هم هست.اون چطوریه؟
من اگه بخوام freebsd یاد بگیرم چیکار باید بکنم.ترجیحا دنبال یه کتاب می گردم که بتونم سریع پیش برم.
البته این سوالات هیچ کدوم به موضوع مربوط نمیشه اگه مشکلی داره بگید یه theard دیگه باز کنم.
tc1000
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 22:00 عصر
سلام
ببینید توتال یک سری مزایا نسبت به سیسکو داره که اونو در سیسکو مجزا مکنه انم اینکه که این دستگاه کاملا استیبل هستش و شما که می گید این دستگاه taccas رو ساپورت نمی کنه چون شما کارت netserver ساتفاده می کنید و متاسفانه اطلاعات شما از توتال کمه اگر نه هیچ وقت برای ایوان و یا آنالوگ سراغ چیز دیگری نمی رید
دستگاه توتال تغیربا هم قیمت سیسکو هستش با این تفاوت که این دستگاه فقط برای سرویس دهنده گان اینترنت بکار میره و فقط کارش همیه و بس
ولی سیسکو یک قسمت کوچکی مربوط به سرویس دهی هستش و اصل کارش روت کردنه و قابلیت داشتن سریالهای زیاد همین و به نظر من ایوان توتال خیلی از سیسکو بهتره
ما الان در شهرمون 5 تا سرویس دهنده اینترنت هستیم که همه اونها خودشون اعتراف می کنند که ایوان ما از همشون بهتره با اینکه اونها مودم هاشون هم از ما بهتره ولی بدلیل داشتن توتال ما فعلا در صدر هستیم
برای اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرد
09163621023
Identifier
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 08:02 صبح
ببینید توتال یک سری مزایا نسبت به سیسکو داره که اونو در سیسکو مجزا مکنه انم اینکه که این دستگاه کاملا استیبل هستش
پایدار بودن یک سیستم و برتری دادن آن نسبت به یک سیستم دیگه به خیلی از موارد بستگی داره؛ بله حرف شما در صورتی صحیح است و میتوان گفت که سیسکو از پایداری مناسبی برخوردار نیست و tc1000 پایدار تر است که :
1- از IOS مناسب استفاده نشده باشد.
2- با توجه به نیاز شبکه تجهیزات مناسب خریداری نشده باشد.
3- مودم و Driver مناسب بکار گرفته نشده باشد.
4- روتر به درستی پیکربندی نشده باشد.
5- عدم بکارگیری Interface های مناسب.
هیچ موقع نمی توان در پایداری یک سیستم و مخصوصا اینکه آن سیستم Modular باشد بدون بررسی نظر داد:
The Cisco AS5300 Access Server is intended for telecommunication carriers and other Service Providers, as well as large enterprises that require consistent high-density connectivity for subscribers and telecommuters connecting to the Internet and corporate intranets. Additionally, the Cisco AS5300 Access Server is an award-winning dialup remote access server and voice-over-IP (VoIP) gateway. When integrated with the Cisco SS7 signalling gateway, the Cisco AS5300 offers exceptional cost reducing carrier class solutions.
The Cisco AS5300 Access Server is intended for telecommunication carriers and other Service Providers, as well as large enterprises that require consistent high-density connectivity for subscribers and telecommuters connecting to the Internet and corporate intranets. Additionally, the Cisco AS5300 Access Server is an award-winning dialup remote access server and voice-over-IP (VoIP) gateway. When integrated with the Cisco SS7 signalling gateway, the Cisco AS5300 offers exceptional cost reducing carrier class solutions.
ولی سیسکو یک قسمت کوچکی مربوط به سرویس دهی هستش و اصل کارش روت کردنه و قابلیت داشتن سریالهای زیاد همین و به نظر من ایوان توتال خیلی از سیسکو بهتره
پاسخ مربوطه را خودتان ارائه کردید؛ اگر توجه داشته باشید و مطالب ارسالی در پست های قبلی را مطالعه بفرمایید به این نکته اشاره شد که بکارگیری تجهیزات بسته به Brand ای است که در نظر گرفته میشه و سازگاری اجزا مختلف بایستی رعایت بشه؛ همونطوری که خودتون به آن اشاره کردید چنانچه در شبکه مباحث Routing مطرح بشه و نیاز باشه یکسری تغیرات بر روی dial-in user ها اعمال بشه و از پروتکل RIP و یا OSPF استفاده شود. چنانچه brand و تجهیزات مناسبی انتخاب شده باشد این کار به سادگی امکان پذیر است.
و گر به دقت مباحث موجود در شبکه را بررسی کنید متوجه خواهید شد که Routing یکی از مهمترین مبحث ها، است.
ما الان در شهرمون 5 تا سرویس دهنده اینترنت هستیم که همه اونها خودشون اعتراف می کنند که ایوان ما از همشون بهتره با اینکه اونها مودم هاشون هم از ما بهتره ولی بدلیل داشتن توتال ما فعلا در صدر هستیم
دلیل آن در ابتدای همین ارسال به آن اشاره شد.
در کل نمی توان این را تعمیم داد که TC1000 بر تر از Cisco است. بلکه شاید بتوان گفت می توان از TC1000 به عنوان یک Acess Server پایدار استفاده کرد.
در نهایت چنانچه بررسی بر روی روتر cisco سری AS5350XM و AS5400XM انجام شدو شما را به جواب نزدیک تر خواهد کرد.و دلیلی که شما به عنوان برتری ذکر کردید اصلا دلیلی قانع کننده بر برتری tc1000 بر cisco نیست.
موفق باشید.
Identifier
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 08:13 صبح
نظرتون راجع به 5200 چیه.برای 2 خط مناسبه یا نه؟البته فقط برای اطلاع می خوام چون خودم قصد دارم از 5300 استفاده کنم.
خیر، در عمل چندان سازگار نیست.
در مورد برنامه ibs یا ibsng نظری دارید.بهتره از این استفاده کنم یا nttac.البته freeradius هم هست.اون چطوریه؟
IBS و NTTAC هر دو مناسب هستند اما این برمیگرده به شما ، و چون مهمترین عامل در شبکه پایداری آن است این نکته باید در نظر گرفته شود که نگهداری کدام یک برای شما کم هزینه تر و مناسب تر است.
اما برای استفاده از FreeRadius بایستی تغیراتی در آن اعمال کنید و به صورت معمول خصوصیت TimeLimit ندارد و بایستی در زمان پیکر بندی حتما از سوییچ --with-Exprimental-Module استفاده شود و سپس در فایلهای پیکر بندی گزینه مربوط به Counter پیکر بندی شود. استفاده از آن را چنانچه به ساختار آن مسلط نیستید توصیه نمی کنم.
من اگه بخوام freebsd یاد بگیرم چیکار باید بکنم.ترجیحا دنبال یه کتاب می گردم که بتونم سریع پیش برم.
UserManual کامل این سیستم عامل را میتونید از طریق اینترنت download کنید.
موفق باشید.
herus_deus
جمعه 05 خرداد 1385, 17:36 عصر
خیلی ممنون از پاسخ هاتون آقای ذوالقدری
سعی می کنم از این به بعد بیشتر در این انجمن حضور داشته باشم و از کمک های شما و دیگر دوستان استفاده کنم و اگر کمکی از دستم بر بیاد کوتاهی نکنم.
البته چند تا سوال دیگه دارم ولی چون به این موضوع مربوط نمیشه یه theard جدید باز میکنم.
habel_star
شنبه 07 آبان 1390, 17:24 عصر
سلام من میخوام یک تلفن گویا با خط e1 طراحی کنم ولی اطلاعاتی در مورد سخت افزار این خط و یا کامپوننت که با این خطوط کار کنه ندارم قبلآ با kdtel کار کردم ولی میخوام بدونم که میتونم با این کامپوننت با سخت افزار خط ایوان کار کنم
اگه اطلاعات در این زمینه دارد لطفآ راهنمایی فرمایید.مرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.