ورود

View Full Version : گفتگو: کلاس های اموزشی طراحی وب یا خود آموز؟

mohamad_torabi
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 15:01 عصر
سلام
به نظر شما کلاس های اموزشی وب بهتره یا اینکه مثلا خودمون بریم مطلب بخونیم یاد بگیریم

e_a_23
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 15:34 عصر
سلام
به نظر من اگه کسی مبتدی باشه کلاس رفتن خوبه. ولی اگه پایه و اساس رو بلده خودش بخونه بهتره چون تو کلاس مطالبی گفته میشه که واسش تکراریه. و اگه خودش بخونه میدونه نقاط ضعفش کجاست و فقط دنبال اونا میره. منابع خیلی خوبی هم که توی نت داریم.

mohamad_torabi
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 15:41 عصر
سلام
به نظر من اگه کسی مبتدی باشه کلاس رفتن خوبه. ولی اگه پایه و اساس رو بلده خودش بخونه بهتره چون تو کلاس مطالبی گفته میشه که واسش تکراریه. و اگه خودش بخونه میدونه نقاط ضعفش کجاست و فقط دنبال اونا میره. منابع خیلی خوبی هم که توی نت داریم.

ولی خب وقتی میرید کلاس فک میکنید این رو مثلا فولید ولی استاد نکته ای رو میگه که کل دانسته هاتون زیر سوال میره:لبخند:

md3848
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 18:28 عصر
به نظر من یه نیم نگاهی هم باید به جیبتون هم داشته باشید.
کلاس خوبه به شرطی که استادش خوب باشه--در ضمن کلاس وقتی میری معمولا این طوره که بعدش کسی تمرین نمیکنه و به همون چیزایی که تو کلاس بهش گفتن کفایت میکنه(حد اقل من که اینجوری هستم حالا بقیه رو نمیدونم)

مثلا من یه کلاس رفتم استادش جونش در میاد یه ذره اطلاعات بهم بده....وقتی هم زمان کلاس تموم میشه در عرض 3 سوت از کلاس میزنه بیرون:عصبانی:

به نظر من خودتون بشینید بخونید بهتره البته ممکنه یه کم سخت باشه ولی...

به هر حال بازم به خودتون بستگی داره

ab.ali
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 19:28 عصر
به نظر من شما ابتدا یک سری مطالب رو یاد بگیرید از طریق خوندن و یاد گرفتن مطالب سپس به به کلاس برین تا یک چیز هایی رو ازشون سر در بیارین ، من به شخصه ابتدا html و css رو خودم تا حدودی بلد بود ولی وقتی به کلاس رفتم توسط اساتید محترم اون اطلاعات من کامل تر و بهتر شد ، مثلا عده ای هستند حتی نمی دونند طراحی وب چی هست بعد میان کلاس
، خب اون کلاس به چه درد می خوره و ازش هیچی سر در نمیاری،
از طرف دیگه پس از اتمام کلاس شما می تونید به جای کار کردن مباحث استاد ، به مباحث دیگه بپردازین که این شما رو از بقیه جلو می اندازه!!:لبخندساده:

mohamad_torabi
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 20:25 عصر
به نظر من شما ابتدا یک سری مطالب رو یاد بگیرید از طریق خوندن و یاد گرفتن مطالب سپس به به کلاس برین تا یک چیز هایی رو ازشون سر در بیارین ، من به شخصه ابتدا html و css رو خودم تا حدودی بلد بود ولی وقتی به کلاس رفتم توسط اساتید محترم اون اطلاعات من کامل تر و بهتر شد ، مثلا عده ای هستند حتی نمی دونند طراحی وب چی هست بعد میان کلاس
، خب اون کلاس به چه درد می خوره و ازش هیچی سر در نمیاری،
از طرف دیگه پس از اتمام کلاس شما می تونید به جای کار کردن مباحث استاد ، به مباحث دیگه بپردازین که این شما رو از بقیه جلو می اندازه!!:لبخندساده:

من مبتدی نیستم html و css رو فولم میخوام برم دوره هاش که حرفه ای تر شم :لبخندساده:

ab.ali
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 20:57 عصر
من مبتدی نیستم html و css رو فولم میخوام برم دوره هاش که حرفه ای تر شم :لبخندساده:

سخن بنده چیزه دیگه ای بود منظورم شما نبودین به صورت کلی گفتم شما بد برداشت کردین

e_a_23
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 22:39 عصر
حرفای همه ی دوستان درسته. یه ویژگی خوب کلاس اینه که سرعت یادگیری رو بالا می بره. همون مطالب رو شاید بخوایم از تو نت یاد بگیریم بیشتر طول بکشه. هیچ مطلبی هم نیست تو کلاسا گفته بشه و تو نت نباشه ولی همت می خواد خوندنش. کسی که علاقه مند باشه هر روز مطالعه می کنه و وقت کم میاره واسه مطالعه :لبخندساده:

mohamad_torabi
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 23:03 عصر
به نظر من یه نیم نگاهی هم باید به جیبتون هم داشته باشید.
کلاس خوبه به شرطی که استادش خوب باشه--در ضمن کلاس وقتی میری معمولا این طوره که بعدش کسی تمرین نمیکنه و به همون چیزایی که تو کلاس بهش گفتن کفایت میکنه(حد اقل من که اینجوری هستم حالا بقیه رو نمیدونم)

مثلا من یه کلاس رفتم استادش جونش در میاد یه ذره اطلاعات بهم بده....وقتی هم زمان کلاس تموم میشه در عرض 3 سوت از کلاس میزنه بیرون:عصبانی:

به نظر من خودتون بشینید بخونید بهتره البته ممکنه یه کم سخت باشه ولی...

به هر حال بازم به خودتون بستگی داره

شاید شما تو انتخاب استاد اشتباه کردین همه استادا این جوری که نیستن

mohamad_torabi
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 23:05 عصر
سخن بنده چیزه دیگه ای بود منظورم شما نبودین به صورت کلی گفتم شما بد برداشت کردین

من عصبانی صحبت نکردم گفتم قبلا ایاینارو گذروندم به صورت خوآموز

mohamad_torabi
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 23:05 عصر
مشتاق منتظر نظرات دیگر دوستانم

omidparkour
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 02:18 صبح
هر دو خوبن اما اگر قراره خودتون یاد بگیرین بدون رفتن به کلاس حتما به صورت پروژه وار کار کنین(مطمئن باشین با این روش به خوبی یاد میگیرین)