View Full Version : نوشتن یک برنامه که همیشه در حال اجرا باشه
saeedhushmand
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 15:29 عصر
با عرض سلام
دوستان من می خوام یک برنامه بنویسم که همیشه در حال اجرا باشه و باهاش بتونم هر مثلا 5 دقیقه یک دستور رو فراخوانی کنم
ضمن تشکر لطفا راهنمایی کنید
abbasalim
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 16:44 عصر
باید از بک گروند سرویس استفاده کنید دربارش آموزش زیاده
hno2005
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 09:32 صبح
باید از بک گروند سرویس استفاده کنید دربارش آموزش زیادهسلام . من هم تقریبا نیاز به چنین برنامه ای دارم . باید از سرویسها استفاده کرد ولی نمیدونم چه طوری . کاری که من میخواهم بکنم این هست که مثلا هر 10 دقیقه ساعت رو چک کنه و اگه فلان ساعت بود ، یک پیام رو نمایش بده . میشه چندتا منبع خوب برای اموزش سرویسها ارسال کنید ؟
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 09:44 صبح
سلام . من هم تقریبا نیاز به چنین برنامه ای دارم . باید از سرویسها استفاده کرد ولی نمیدونم چه طوری . کاری که من میخواهم بکنم این هست که مثلا هر 10 دقیقه ساعت رو چک کنه و اگه فلان ساعت بود ، یک پیام رو نمایش بده . میشه چندتا منبع خوب برای اموزش سرویسها ارسال کنید ؟
مثلا 3 دقیقه مونده به اون ساعت فلانت الان این 10 دقیقه تمام شد ساعت رو چک کرد و در چک بعدی از ساعت فلانت میگذره و دور میشه و 7دقیقه اختلاف پیش میاد اون وقت چی ؟
باید از AlarmManager استفاده کنی و ساعت فلانت رو بدی به اون سر وقت خبرت کنه
ebrahim1988
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 10:14 صبح
یک مسئله!!!
مثلا 3 دقیقه مونده به اون ساعت فلانت الان این 10 دقیقه تمام شد ساعت رو چک کرد و در چک بعدی از ساعت فلانت میگذره و دور میشه و 7دقیقه اختلاف پیش میاد اون وقت چی ؟
باید از AlarmManager استفاده کنی و ساعت فلانت رو بدی به اون سر وقت خبرت کنه
نمونه برنامه ای تو این زمینه ندارین؟
saeed_g21
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 10:21 صبح
نت پره یک سری به گوگل بزن
مثلا این (https://github.com/rakeshcusat/Code4Reference/tree/master/AndroidProjects/AlarmManagerExample)
saeedhushmand
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 10:40 صبح
وقتی برنامه بسته باشه بازم کار میکنه؟
saeed_g21
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 10:42 صبح
وقتی برنامه بسته باشه بازم کار میکنه؟
تا زمانی که کاربر بروی Force Stop لمس نکرده کار میکنه
ghader62
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 11:55 صبح
فکر کنم برنامه تواین مایه ها بدردت بخوره
http://cafebazaar.ir/app/com.ghader.Movafagh/?l=fa
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.