ورود

View Full Version : سوال: مشکل ارتباط بانک با setup

majidekazemi.7
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 18:49 عصر
سلام و خسته نباشید
من سه پوشه دارم در پوشه دیباگ برنامم و در هر پوشه یک بانک جدا هست برنامه ی من با این بانک ها کار میکنه
مشکل این جاست زمانی که setup میگیرم برنامه بانکش بالا نمیاد
چ کار کنم؟
توضیحات : از vs2010 ---- از sql2008 ---- و از setup ساز خود vs استفاده میکنم
تورو خدا لطفا و حتما کمکم کنید.

majidekazemi.7
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 18:53 عصر
خدمت مدیران محترم..............
باید عرض کنم که هی میگن بگرد بگرد پیدا میکنی
من همچین مطلبی رو هر چی گشتم پیدا نکردم !!!!!!!!
اگه میشه کمکم کنید به جای این که تاپیک منو قفل کنید

majidekazemi.7
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 20:38 عصر
یعنی یکی نیست ج بده ؟؟؟؟؟؟؟؟

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 21:43 عصر
دوست عزیز شما گفتید که بانکم بالا نمیاد؟یکم اطلاعات در مورد سوالتون بدید تا بتونیم کمک کنیم.در ضمن شما سه تا بانک دارید برای برنامه تون؟ چرا سه تا بانک؟ برنامه تون چی هست؟ یکمی بیشتر توضیح بدید؟

majidekazemi.7
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 21:49 عصر
ببینید من یک بانک مادر داررم که در اون یوزر و پسورد مدیر و کاربر در آن وجود دارد
و یک بانک خالی
بانک مادر را برای این درست کردم که اگر کاربر با یوزر و پسورد مدیر وارد شد سال مالی را ببنده و از اون بانک خالی یک یانک جدید کپی کنه و در پوشه سال مالی بزاره
در کل من سه پوشه دارم
1- بانک مادر
2- بانک خالی
3- بانک کپی شده از بانک خالی = بانک سال مالی = ( که وقتی مدیر وارد شد و دکمه ی بستن سال رو زد یک سال جدید مقلا 1394 کپی شود . از کدام بانک کپی شود ؟ از همان بانک خالی )
متوجه شدید ؟

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 21:56 عصر
10%
:-D
سعی کنیدهمیشه تا حد ممکن بانکتون رو ساده و به دور از کارهای اضافه طراحی کنید. در مورد روش کار بانکتون که نمیتونم نظر بدم چون روش کارشو دقیقا نمی دونم ولی مشکل برنامه تون چیه؟

majidekazemi.7
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 22:04 عصر
مرسی از لطفتون دوست خوبم
ببینید من در حالت معمولی برنامم رو هر جا ببرم حتی در کامپیوتر درگری بببرم کار میکنه و جواب میده چون کانکشن استرینگ رو data directory در نظر گرفتم
ولی مشکل من اینجاست من وقتی setup میگیرم برنامم بالا میاد ولی بانکم بالا نمیاد و error میده
آیا باید کد نویسی کنم در برنامم ؟
یا باید در setup گیری کاری را انجام بدم ؟

majidekazemi.7
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 22:13 عصر
در موقع ثبت مشتری این ارورر رو میده :

http://www.xum.ir/images/2014/05/21/UntitledTtC83.jpg

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 22:15 عصر
شما فرمودید که برنامم رو هرجا ببرم جواب میده. سوال اول)آیا این بردنتون با استفاده از درست کردن ستاپ هست یا اینکه پوشه سولوشن رو کپی و پیست می کنید؟ سوال دوم)بانک اطلاعاتیتون چی هست؟ سوال سوم)اروری که میده چی هست؟لطفا خود ارور رو اینجا قرار بدید و توصیفش نکنید.

majidekazemi.7
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 22:17 عصر
در موقع بستن سال مالی این ارورر رو میده :

http://8pic.ir/images/34517191287959107308.jpg (http://8pic.ir/)

majidekazemi.7
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 22:19 عصر
شما فرمودید که برنامم رو هرجا ببرم جواب میده. سوال اول)آیا این بردنتون با استفاده از درست کردن ستاپ هست یا اینکه پوشه سولوشن رو کپی و پیست می کنید؟ سوال دوم)بانک اطلاعاتیتون چی هست؟ سوال سوم)اروری که میده چی هست؟لطفا خود ارور رو اینجا قرار بدید و توصیفش نکنید.

بله کل فایل برنامم رو ( از قبیل فرم ها ، بانکها ، فایل exe و ... ) هر جا کپی کنم بدون هیچ مشکلی جواب میده
بانکم sql هستش

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 22:23 عصر
ببخشید یه ذره دیر شد. اینترنتم قطع شد یه لحظه. اول کار هم بهتون گفتم سعی کنید تا جایی که امکان داره دیتابیستون رو ساده و بدون کارهای اضافه طراحی کنید. این ارور هم که نشون میده دیتابیس 1394به صورت readonly هست.باید تنظیمات دیتابیستون رو تغییر بدید و امکان write هم به پایگاهتون اضافه کنید.

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 22:29 عصر
در مورد خطای دومی که گذاشتید باید بگم که این خطا داره میگه این یوزر(یوزری که داره تو سیستم فعالیت میکنه) اجازه وارد شدن به مسیر مورد نظر رو نداره. باید تنظیمات اون قسمت رو درست کنید می تونید از کانکشن استرینگ زیر برای پایگاه داده تون در سیستم دیگران استفاده کنید string constring = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\yourdatabasename.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";

majidekazemi.7
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 22:30 عصر
چطور باید اینکارا رو انجام بدم ؟؟
لطفا راهنماییم کنید

gjmkdyttyhujk
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393, 22:36 عصر
دوست عزیز این سوالتون همون چیزی هست که دوستان دیگه میگن که باید برید جستجو کنید. شما در ارور اول که قرار دادید دارید پایگاهتون رو آپدیت می کنید.پس حتما یک کانکشن استرینگ اونجا تعریف کردید. این کانکشن استرینگ رو در هرجایی که با پایگاهتون ارتباط برقرار می کنید قرار بدید.

majidekazemi.7
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 14:07 عصر
دوست عزیز این سوالتون همون چیزی هست که دوستان دیگه میگن که باید برید جستجو کنید. شما در ارور اول که قرار دادید دارید پایگاهتون رو آپدیت می کنید.پس حتما یک کانکشن استرینگ اونجا تعریف کردید. این کانکشن استرینگ رو در هرجایی که با پایگاهتون ارتباط برقرار می کنید قرار بدید.

یعنی باید یک کلاس جدید درست کنم ؟

vb341
جمعه 02 خرداد 1393, 01:03 صبح
دوست عزیز کانکشن رو به چه نحوی تعریف کردین
اگر دیتابیس در کنار فایل exe هست و از نسخه اکسپرس استفاده میکنید که نحوه ساخت ستاپ با برنمه installaware رو در یک فایل آموزشی براتون گذاشتم

اوبالیت به بو
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 18:02 عصر
دوست عزیز کانکشن رو به چه نحوی تعریف کردین
اگر دیتابیس در کنار فایل exe هست و از نسخه اکسپرس استفاده میکنید که نحوه ساخت ستاپ با برنمه installaware رو در یک فایل آموزشی براتون گذاشتم

درود بر شما

ممکن هست آدرس اون تایپیک رو به بنده بدید. ممنون