ورود

View Full Version : سئو و ساب دامین در طراحی سایت

resident
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 07:25 صبح
سلام دوستان.
میخوام با MVC یه سایت طراحی کنم. 2 تا سوال دارم:
1. برای اینکه سایت بر اساس کلمات کلیدی خوب بیاد بالا، باید چکار کنم؟ اگه من اول سایت رو طراحی کنم و بعد بدم به کسی که روی سئوش کار کنه ، مشکلی پیش نمیاد؟
2. اگه بخوام subdomailتعریف کنم چه کنم. مثلا فرض کنید تو سایت هم اطلاعات پرینتر داریم هم فکس. من میخوام هم printers.sitename.com داشته باشم و هم faxes.sitename.com
برای این در زمان شروع کار باید به شیوه ی خاصی کار کرد؟؟؟
متشکرم

jaykob
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 09:31 صبح
سلام دوستان.
میخوام با MVC یه سایت طراحی کنم. 2 تا سوال دارم:
1. برای اینکه سایت بر اساس کلمات کلیدی خوب بیاد بالا، باید چکار کنم؟ اگه من اول سایت رو طراحی کنم و بعد بدم به کسی که روی سئوش کار کنه ، مشکلی پیش نمیاد؟
2. اگه بخوام subdomailتعریف کنم چه کنم. مثلا فرض کنید تو سایت هم اطلاعات پرینتر داریم هم فکس. من میخوام هم printers.sitename.com داشته باشم و هم faxes.sitename.com
برای این در زمان شروع کار باید به شیوه ی خاصی کار کرد؟؟؟
متشکرم

سلام

1 - برای بحث سئو بهترین راهکار آنالیز اولیه شما قبل طراحی است به طور مثال کلمات رو در google planer بررسی کنید و رقابتی بودن را مد نظر بگیرید و در نهایت هم باید ساختار رو مناسب seo تعریف کنید و یکی از نکات بسیار مهم استفاده از تگ های مهم در جای مناسب ... به طور مثال اگر از html5 استفاده می کنید بسیار برای سئو بهینه شده . ولی در هر صورت بعد از بالا آمدن سایت هم می شه کار کرد چون مسائل مهم دیگه ای هم مثل تولید محتوای انحصاری و به روز رسانی و ... هم هستند ولی دید اولیه داشته باشید خروجی بهتری دارید

2 - خوب ساب دامین رو در پنل هاستینگ باید تعریف کنید ولی برای ساب دامین تا جایی من می دونم باید پروژه جدا باشه و کانفیگ جدایی داره و ... ولی از نظر سئو این کار شما بهینه نیست چون به خوبی crawl نمی شه و ایندکس گذاری ساختاری جالبی نیست بهتره که شما همچین آدرسی داشته باشید sitename.com/printers

موفق باشید

resident
دوشنبه 05 خرداد 1393, 16:39 عصر
بهتره که شما همچین آدرسی داشته باشید sitename.com/printers

موفق باشید

بسیار عالی... برای داشتن همین موردی که شما میفرمایید چه باید کرد؟

jaykob
دوشنبه 05 خرداد 1393, 17:32 عصر
بسیار عالی... برای داشتن همین موردی که شما میفرمایید چه باید کرد؟

سلام

خوب به طبع برای ساخت این آدرس به سادگی می تونید از Url Routing که در خود MVC آماده هست استفاده کنید می تونید سرچ کنید و اگر نیاز به آموزش بود بفرمایید خدمتتون بگم ...

موفق باشید