ورود

View Full Version : حرفه ای: مشکل عجیب در پرداخت آنلاین

jalil_m
جمعه 02 خرداد 1393, 02:50 صبح
با سلام.
من سایتم از درگاه بانک سامان استفاده میکنه.در حالت عادی که کاربر به سایت بانک میره و پرداخت انجام میشه و به سایت ما برمیگرده مشکلی نیست و همه چی درسته.
اما وقتی تو ضفحه بانک،زمانی که پرداخت انجام شد و کاربر داره به سایت ما هدایت میشه،در طول این فاصله اگر کاربر دوباره روی دکمه "بازگشت به سایت" کلیک کنه،مشکل به وجود میاد.مشکل اینه که صفحه کال بک من دوبار صدا زده میشه.دفعه اول که مشکلی نیست.اما در دفعه دوم که صفحه کال بک من صدا زده میشه عملیات verify من از بانک ناموفق میشه.(چون دفعه اول انجام شده)
بنابراین تو اولین کال بک که از طرف بانک میاد همه کارا انجام میشه،و در کال بک دوم پرداخت ناموفق هست.مشکل اینجاست که کاربر همیشه View بعد از کال بک دوم رو میبینه و نمایش پیغام به کاربر اینه که عملیات ناموفق بود.در صورتی که فاکتور پرداخت شده هست و هزینه به حساب کاربر افزوده شده.اما پیغامی که کاربر دیده غلطه.امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
آیا راهی به نظرتون میاد برای حل این مشکل؟

jalil_m
جمعه 02 خرداد 1393, 14:47 عصر
کسی نیست بتونه به من کمک کنه مشکلم حل بشه؟؟؟

mehdin69
جمعه 02 خرداد 1393, 16:22 عصر
با چی اطلاعات میفرستی بره و میگیری؟
وب سرویس خودش هست؟؟؟؟

اگه هست برگشت اطلاعات رو یا با WebAPI یا با Java Script بگیر که همیطور سر خود نره تو اون
کافیه یه Validate انجام بدی با Js همین

jalil_m
جمعه 02 خرداد 1393, 17:00 عصر
بله وب سرویس داره خودش.با اون چک میکنم.متوجه منظورتون نشدم.منم با همین وب سرویس خودشون چک میکنم،اما مشکل اینه که دوبار صفحه کال بک من صدا میشه و من نمیتونم بفهمم کی دفعه اوله و کی دوم؟
میشه با سشن و اینا یه کاری کرد تشخیص داده بشه کدوم اوله و کدوم دوم،اما بازم یه حالت هایی پیش میاد که کار به هم میریزه.
مثلا تو فاصله ای که که درخواست اولی داره از طریق وب سرویس بانک verify میشه اگر درخواست دوم بیاد نمیشه کاریش کرد.چون تراکنش مشخص نیست که انجام شده یا نه،و...

mehdin69
جمعه 02 خرداد 1393, 17:09 عصر
ورودی خروجی این وب سرویس رو با web api بفرستید و بگیرید

jalil_m
جمعه 02 خرداد 1393, 17:18 عصر
من زیاد حرفه ای نیستم.میشه یه مثال بزنید

mehdin69
جمعه 02 خرداد 1393, 18:17 عصر
من این لینک رو کامل نخوندم اما احتمالاً جواب به جواب میرسید
http://www.codeproject.com/Tips/678138/MVC-using-Web-API-and-JQuery-to-GET-or-POST-Data

و این یکی

http://www.asp.net/web-api/overview/getting-started-with-aspnet-web-api/tutorial-your-first-web-api

jalil_m
جمعه 02 خرداد 1393, 18:27 عصر
آقا ممنونم چک میکنم.اگه مشکلی بود مزاحم میشم