ورود

View Full Version : تبدیل mdb به dbf

smderfan
جمعه 02 خرداد 1393, 13:22 عصر
سلام

از طریق اکسس امکان اکسپورت به فاکس پرو وجود داره اما فونت های فارسی ویندوز رو در تحت داس کد می کنه ...
چطوری می تونم فایل اکسس رو به فاکس پرو تحت داس تبدیل کنم به صورتی که فونت های فارسی تحت داس قابل مشاهده باشه؟

با تشکر

alirezabahrami
جمعه 02 خرداد 1393, 13:56 عصر
سلام

از طریق اکسس امکان اکسپورت به فاکس پرو وجود داره اما فونت های فارسی ویندوز رو در تحت داس کد می کنه ...
چطوری می تونم فایل اکسس رو به فاکس پرو تحت داس تبدیل کنم به صورتی که فونت های فارسی تحت داس قابل مشاهده باشه؟

با تشکر
سلام جناب دستگردی !
لطفاً یک نمونه فایل اکسس که دارای فونت های فارسی است و قرار است به فاکس پرو تحت داس تبدیل شود در اینجا قرار بده !
یا علی

smderfan
جمعه 02 خرداد 1393, 17:40 عصر
سلام و خداقوت خدمت استاد گرامی جناب آقای بهرامی

منظورم از فونت فارسی یعنی اینکه متنی که نوشته شده با فونت ویندوز هست و تحت داس باید مثلاً ایران سیستم بشه ....

حالا وقتی جداول اکسس حاوی متن هست و فارسی هم باشه و شما با اکسس اکسپورت به داس می کنی مطالب فارسی رو کد می کنه و به صورت سیمبل نشون می ده ...

با تشکر

alirezabahrami
جمعه 02 خرداد 1393, 18:21 عصر
سلام

با تشکر

سلام و خداقوت خدمت استاد گرامی جناب آقای بهرامی

منظورم از فونت فارسی یعنی اینکه متنی که نوشته شده با فونت ویندوز هست و تحت داس باید مثلاً ایران سیستم بشه ....

حالا وقتی جداول اکسس حاوی متن هست و فارسی هم باشه و شما با اکسس اکسپورت به داس می کنی مطالب فارسی رو کد می کنه و به صورت سیمبل نشون می ده ...

با تشکر
مجدداً سلام سید بزرگوار !
درپوشه نمونه ضمیمه دو فایل با فرمت MDB و DBF وجود دارد ؛ من جدول فایل اکسس که ستون دوم آن دارای نوشته فارسی و انگلیسی است و فونت آن هم
B TITER است را تبدیل به DBF تحت داس و با فونت ایران سیستم نمودم .
نمیدانم آیا منظور شما همین کاریست که بنده انجام دادم یا نه ؟
البته شاید منظور شما این است که درهنگام نمایش در محیط داس بصورت سیمبل تبدیل میشود .
ارادتمند شما : بهرامی

smderfan
شنبه 03 خرداد 1393, 18:01 عصر
سلام جناب آقای بهرامی عزیز

بله منظورم من همین اکسپورتی است که شما ایجاد کردید.

مراحل تبدیل رو با نرم افزار دیگری انجام دادید یا با خود اکسس؟

لطفاً این مراحل رو برام ذکر کنید.

سپاسگزارم

alirezabahrami
شنبه 03 خرداد 1393, 19:12 عصر
سلام جناب آقای بهرامی عزیز

بله منظورم من همین اکسپورتی است که شما ایجاد کردید.

مراحل تبدیل رو با نرم افزار دیگری انجام دادید یا با خود اکسس؟

لطفاً این مراحل رو برام ذکر کنید.

سپاسگزارم
سلام سید جان !
در تالار وی بی در یکی از تاپیک ها ، برنامه ای تحت عنوان DataManager که فکر می کنم در محیط فاکس پرو هم تهیه شده قرار داده شده و بنده این برنامه را در آنجا یکی دوسال قبل دانلود کردم و تا جائی که یادم هست در آن تاپیک جنابعالی نیز شرکت داشتی .
و من در محل کارم ازاین برنامه صرفاً برای تبدیل فایلهای DBF به اکسس استفاده می کنم . البته دزدکی و دور از چشم برنامه نویس سیستم داس.
تعجب نکن سید جان ! بنده 28 سال است در امور مالی یکی از سازمان بزرگ شهرداری تهران کار میکنم و هنوز از سیستم تحت داس استفاده میشود .
علی ایحال اگر برنامه فوق راپیدا نکردی بفرما تا برنامه دانلود شده خودم را برایت بفرستم.
ارادتمند: بهرامی

smderfan
شنبه 03 خرداد 1393, 20:42 عصر
سلام

برنامه DataManager رو دارم اما تبدیل فایل اکسس به dbf داس رو چطوری انجام میده؟

فقط داس به ویندوز هست.

alirezabahrami
شنبه 03 خرداد 1393, 22:25 عصر
سلام

برنامه DataManager رو دارم اما تبدیل فایل اکسس به dbf داس رو چطوری انجام میده؟

فقط داس به ویندوز هست.
سلام
ویدئو را از لینک ضمیمه ملاحظه کن !
http://s1.picofile.com/file/8124311642/ExportMdbToDBFVideo.rar.html
یا علی