View Full Version : آموزش: ساخت گزارش با Stimul Report MVC
mehdin69
شنبه 03 خرداد 1393, 09:19 صبح
سلام
من اینجا سعی کردم ساده ترین Report ممکن رو توی Stimull برای شما آموزش بدم
هر نوع سوالی در مورد این نرم افزار داشته باشید توی همین تایپیک در خدمتتون هستم
http://www.aparat.com/v/9Gn4p
jaykob
شنبه 03 خرداد 1393, 09:22 صبح
سلام
من اینجا سعی کردم ساده ترین Report ممکن رو توی Stimull برای شما آموزش بدم
هر نوع سوالی در مورد این نرم افزار داشته باشید توی همین تایپیک در خدمتتون هستم
سلام
Stimul توی MVC کامل از فارسی پشتیبانی می کنه و مشکلی نداره ؟
mehdin69
شنبه 03 خرداد 1393, 09:30 صبح
کاملاً پشتیبانی میکنه
فقط چندتا نکته
Collection دیتابیس رو بذارید arabic-Ac-CI
بجای استفاده از ی فارسی توی طراحی دستی از ي عربی Ctrl+ x استفاده کنید
همین
jaykob
شنبه 03 خرداد 1393, 09:31 صبح
کاملاً پشتیبانی میکنه
فقط چندتا نکته
Collection دیتابیس رو بذارید arabic-Ac-CI
همین
ممنون
می شه یک آموزشی در رابطه با نحوه نصبش و لینک دانلودش رو هم بدید
شنبه 03 خرداد 1393, 09:32 صبح
این نکته که فرمودید
می شه بیشتر توضیح بدید ؟
mehdin69
شنبه 03 خرداد 1393, 09:38 صبح
شما 2 حالت اطلاعات رو میتونید توی طراحی فرم های گزارش بیارید
1- خودتون بشینید بصورت استاتیک و ثابت فرم ها رو طراحی کنید در این طورت اگه یک جمله داشته باشیم که اولش فارسی بعد انگلیسی و بعدش مجدداً فارسی
مثل: من جمله English بلدم
هیچ مشکلی ندارید چرا که اصلاً از حرف "ی" استفاده ای نشده است
اما اگر بنویسید
مثال: من English یاد گرفتم
به دلیل استفاده از حرف ی فارسی جمله شما بصورت زیر در میاید
یاد گرفتم English من
حال اگر بجای حرف "ی" فارسی از ی عربی که همان Ctrl + x هست استفاده نمایید میشکل شما حل میشود
مثل : من English ياد گرفتم
mehdin69
شنبه 03 خرداد 1393, 09:40 صبح
حالت دوم هم اینه که اطلاعات از دیتابیس خونده بشه که در اون حالت اگر Collection دیتابیس بر روی Arabic باشد همه ی های فارسی به ي عربی تبدیل میشوند
jaykob
شنبه 03 خرداد 1393, 10:03 صبح
در مورد نصبش و دانلودش هم یک آموزشی بدید ممنون می شم ...
mehdin69
شنبه 03 خرداد 1393, 10:32 صبح
فایل Setup داره Next Next Next تمام
jaykob
شنبه 03 خرداد 1393, 10:49 صبح
فایل Setup داره Next Next Next تمام
شما از نسخه trial استفاده کردید ؟
چون داخل سایتش همه موارد نسخه تریال هستند
http://www.stimulsoft.com/en/downloads
mehdin69
شنبه 03 خرداد 1393, 10:52 صبح
توی سایت های ایرانی نسخه ک.ر.ک شدش رو میتونید دانلود کنید
minaforotan
شنبه 03 خرداد 1393, 12:08 عصر
دوست عزیز ممنون از لطفتون اما من نفهمیدم قضیه چی شد:ناراحت::ناراحت:خب صداتونم ضبط میکردین دیگه:چشمک:
mehdin69
شنبه 03 خرداد 1393, 12:50 عصر
ای بابا
صدا خواستم ضبط کنم اما محیطی که هستم صدای چیزای دیگه خیلی وحشتناک میاد....
صدا هم چشم
کلاً یه مجموعه آموزشی قصد دارم از این گزارش گیری درست کنم تا حداقل مشکل گزارش گیری بچه ها حل بشه
اما همین کنترلر ها و view ها رو بسازید درست میشه
crazy_1892
جمعه 09 خرداد 1393, 19:49 عصر
سلام من مراحل کاری که شما گفتید رفتم هیچ خطایی هم ندارم
ولی موقع نمایش صفحه این خطا را میده
To view this page ensure that Adobe Flash Player 10.2 or greater is installed.
adobe flash player هم نصب کردم همه ورژن هاشو ولی بازم همینو میگه
تو استفاده در asp همچین موردی نبود اصلا
mehdin69
جمعه 09 خرداد 1393, 21:44 عصر
سلام من مراحل کاری که شما گفتید رفتم هیچ خطایی هم ندارم
ولی موقع نمایش صفحه این خطا را میده
To view this page ensure that Adobe Flash Player 10.2 or greater is installed.
adobe flash player هم نصب کردم همه ورژن هاشو ولی بازم همینو میگه
تو استفاده در asp همچین موردی نبود اصلا
عزیز این داره میگه Flash player یا نصب نیست یا توی تنظیمات Browser زدی غیر فعال شه یا توی Internet Security سیستم جلو flash player روی این Browser رو گرفتید
GILAS_MVC
جمعه 09 خرداد 1393, 22:41 عصر
سلام
چطوری میشه به گزارش پارامتر پاس داد
مثلا من تو برنامه ام combobox ىارم
با همون میخام پارامتر پاس بدم؟
یا تاریخ شمسی پاس بدم
mehdin69
شنبه 10 خرداد 1393, 00:22 صبح
سلام
چطوری میشه به گزارش پارامتر پاس داد
مثلا من تو برنامه ام combobox ىارم
با همون میخام پارامتر پاس بدم؟
یا تاریخ شمسی پاس بدم
ساده ترین کارایی هست که میشه کرد
اگه فوری نباشه براتون اینا رو میذارم
دارم آماده میکنم همه چیزای Stimul report , Sharepoint دیگه یه کم وقت داره میگیره
GILAS_MVC
شنبه 10 خرداد 1393, 11:58 صبح
اگه یه نمونه کوچیک بذارید ممنون میشم
کارم بد جوری گیره
crazy_1892
شنبه 10 خرداد 1393, 20:30 عصر
چی جوری میتونم بدون نمایش گزارش فقط لینک دانلود خروجی را به فرمت های مختلف را به کاربر بدم؟
چی جوری میتونمب دون نمایش فقط گزینه پرینت را به کاربر بدم؟
crazy_1892
شنبه 10 خرداد 1393, 20:35 عصر
عزیز این داره میگه Flash player یا نصب نیست یا توی تنظیمات Browser زدی غیر فعال شه یا توی Internet Security سیستم جلو flash player روی این Browser رو گرفتید
همه رو چک کردم هیچ کدوم نیست
با همه مرورگرها
با غیر فعال کردن فایروال ها
با نصب همه ورژن ها فلش پلیر
بعدشم با فلش های سایت های دیگه مشکلی ندارم
saeedr22
دوشنبه 10 شهریور 1393, 09:57 صبح
همه رو چک کردم هیچ کدوم نیست
با همه مرورگرها
با غیر فعال کردن فایروال ها
با نصب همه ورژن ها فلش پلیر
بعدشم با فلش های سایت های دیگه مشکلی ندارم
ربطی به flash player یا مرورگر نداره.
کد @Html.StiMvcViewerFxRenderScripts()را به Layout اضافه کنین
Chita789
دوشنبه 10 شهریور 1393, 13:20 عصر
من نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما ایکاش در مورد Telerik هم یه همچین پستی ایجاد میکردین که اختصاصی MVc باشد .
اما از این هم استفاده بردیم و ممنون
sanay_esh
پنج شنبه 13 شهریور 1393, 00:26 صبح
تمامی دوستان عزیز / برای رفع مشکل ک و ی فارسی به سایت نکته های دات نت (http://www.dotnettips.info/)مراجعه و جستجو کنید راه حل خوبی ارائه شده است.
برای استفاده از stimul report در MVC نیازی به flash ندارید.
انشالله بزودی از ابزار تلریک هم برای آموزش استفاده خواهیم نمود.
karimi.ali2005
شنبه 29 شهریور 1393, 15:03 عصر
من به پروژه ام اضافه کردن زمانی که داخل ویندوز استفاده میکردم گزینه ای برای انتخاب sql connection داشت ولی داخل mvc این گزینه وجود ندارد چرا؟
aliblue
چهارشنبه 23 مهر 1393, 19:51 عصر
من میخوام کرک شده ش رو دانلود کنم اما تنها لینکی که پیدا کردم،
http://www.papro.blogfa.com/tag/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85%D9%88%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA
هست و چیزی به نام
Stimulsoft Reports.Web پیدا نکردم.
آیا همین درسته؟دانلود کنم؟
resident
جمعه 25 مهر 1393, 12:25 عصر
خواهشا یکی از دوستان نسخه ی کرک شده استیمول برای mvc رو معرفی کنه. اگر جایی هم هست میفروشن معرفی کنید...
کارمون خیلی گیره...
aliblue
دوشنبه 28 مهر 1393, 19:26 عصر
آیا واقعا کسی نداره؟ ما به خدا خیلی گشتیم ولی پیدا نمی کنیم اما همه می گن هست. خوب اونایی که دانلود کردن لینکشو بذارن خواهشا.
با تشکر.
r4hgozar
سه شنبه 29 مهر 1393, 09:05 صبح
سلام.
من قبلا از سایت راسخون دانلود کرده بودم.
سرچ کن پیدا می کنی
resident
سه شنبه 29 مهر 1393, 11:19 صبح
سلام.
من قبلا از سایت راسخون دانلود کرده بودم.
سرچ کن پیدا می کنی
تو این سایت ها نسخه ultimate هست ولی فکر نمی کنم به درد mvc بخوره. میخوره؟
منم خیلی لازم دارم :گریه:
r4hgozar
پنج شنبه 01 آبان 1393, 14:43 عصر
تا وانجایی یادمه dll هایی داشت که واسه mvc هم فعال می شد
resident
یک شنبه 04 آبان 1393, 07:42 صبح
دوستان عزیز نسخه ی Ultimate استیمول ، mvc رو هم ساپورت می کنه. تست کردم:لبخند:
aliblue
دوشنبه 05 آبان 1393, 18:11 عصر
کسی توی استیمول با ef code first گزارش گیری کرده؟ یعنی میشه به جای sp، لیستی از object هایی که خودمون تعریف کرده ایم رو به stimul وصل کنیم؟چجوری؟
aliblue
شنبه 17 آبان 1393, 12:16 عصر
باید به چه dll هایی رفرنس بدیم؟برای من کد زیر رو که در head صفحه باید بنویسیم نمیشناسه. کار خاصی باید بکنم؟
@Html.Stimulsoft()
کار خاصی باید بکنم؟به چند تا از dll ها مثل report.base,report.mvc,report.web هم رفرنس دادم.
با تشکر.
aliblue
یک شنبه 18 آبان 1393, 09:14 صبح
با true کردن copylocal درست شد. اما الان @html.stimulsoft رو نمیشناسه و مستقیما می تونم بنویسم @html.stiMvcViewer()
مشکلی که هست اینه که داخل option های آن فقط theme وجود داره و dropdownFontfamily.
پس چطوری بهش بگیم که از کدوم اکشن بخونه؟
من کارم گیره و خیلی هم سرچ کردم و دارم میکنم اما مثال هایی رو که دانلود می کنم اونا هم همین مشکلو دارن.(یعنی dll های مربوط به استیمول توی پروژه شون نیست که بخواد بشناسه)
خواهشمندم راهنمایی کنید.
اگر میشه یه پروژه ساده بزارید و dll ها و رفرنس های مورد نیاز را در آن بذارید و یک action و View آن را.لازم نیست که به دیتابیس یا ... وصل باشه.فقط می خوام ببینم کجای پروژم مشکل داره که بعضی از دستورات رو نمیشناسه. شاید dll هام مشکل داره.
aliblue
یک شنبه 18 آبان 1393, 18:45 عصر
من فهمیدم مشکلم چیه.مشکل از dll ها بود که جدیدشو دانلود کردم درست شد اما کرک نشدس و دمو میندازه.این قبلی که مشکل داشت stimulsoft report ultimate 2012 بود که کرک هم شده بود اما این جدیده که مشکل نداره و دمو هست stimulsoft.report.web for mvc هست.
کسی میتونه فقط 3 تا dll از کرک شده دومیه روبذاره؟ منظورم stimulsoft.report ,stimulsoft.report.mvc ,stimulsoft.base می باشد.
yashilmarket
چهارشنبه 21 آبان 1393, 16:06 عصر
این سوال رو سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنیدهم مطرح کردم
سلام دوستان،ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ،
تو استیمول وقتی گزارشی رو می سازم که روی یک عکس از متن و دیتا استفاده می کنم،وقتی html preview می گیرم ازش قسمتی که عکس هست رو به هم ریخته نشون میده و حتی تو mvc هم فراخوانی می کنم باز هم بهم ریختس و حتی تو پرینت هم بهم ریخته پرینت میگیره فقط اگر از پرینت خود آپشن های استیمول که بالای گزارش هست فرمان پرینت بدم و print to pdf رو بزنم با وجود بهم ریخته بودن موقع پیش نمایش،درست پرینت میگیره
چکار میشه کرد که هم تو ویو مرتب نشون بده و هم موقع پرینت از داخل ویو درست پرینت کنه؟
و سوال دیگه اینکه میشه از if استفاده کرد؟ مثلا اگر یک فیلد از دیتابیس مقدار داشت نمایش داده بشه و گرنه نمایش داده نشه ؟
TeacherMath
جمعه 23 آبان 1393, 01:49 صبح
اگه می خواهید گزارش با PDF درست کنید بهتره از itextsharp استفاده کنید.
https://www.nuget.org/packages/iTextSharp/
mehdin69
شنبه 24 آبان 1393, 08:10 صبح
این سوال رو
سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید
هم مطرح کردم
سلام دوستان،ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ،
تو استیمول وقتی گزارشی رو می سازم که روی یک عکس از متن و دیتا استفاده می کنم،وقتی html preview می گیرم ازش قسمتی که عکس هست رو به هم ریخته نشون میده و حتی تو mvc هم فراخوانی می کنم باز هم بهم ریختس و حتی تو پرینت هم بهم ریخته پرینت میگیره فقط اگر از پرینت خود آپشن های استیمول که بالای گزارش هست فرمان پرینت بدم و print to pdf رو بزنم با وجود بهم ریخته بودن موقع پیش نمایش،درست پرینت میگیره
چکار میشه کرد که هم تو ویو مرتب نشون بده و هم موقع پرینت از داخل ویو درست پرینت کنه؟
و سوال دیگه اینکه میشه از if استفاده کرد؟ مثلا اگر یک فیلد از دیتابیس مقدار داشت نمایش داده بشه و گرنه نمایش داده نشه ؟
دوست عزیز مشکل از طراحی شما بوده که این چنین نمایش داده
ممکنه margin ها که به نظر یک مسئله ساده هستند رو جا گذاشته باشید و درست مقدار دهی نکرده باشید
mehdin69
شنبه 24 آبان 1393, 08:13 صبح
با true کردن copylocal درست شد. اما الان @html.stimulsoft رو نمیشناسه و مستقیما می تونم بنویسم @html.stiMvcViewer()
مشکلی که هست اینه که داخل option های آن فقط theme وجود داره و dropdownFontfamily.
پس چطوری بهش بگیم که از کدوم اکشن بخونه؟
من کارم گیره و خیلی هم سرچ کردم و دارم میکنم اما مثال هایی رو که دانلود می کنم اونا هم همین مشکلو دارن.(یعنی dll های مربوط به استیمول توی پروژه شون نیست که بخواد بشناسه)
خواهشمندم راهنمایی کنید.
اگر میشه یه پروژه ساده بزارید و dll ها و رفرنس های مورد نیاز را در آن بذارید و یک action و View آن را.لازم نیست که به دیتابیس یا ... وصل باشه.فقط می خوام ببینم کجای پروژم مشکل داره که بعضی از دستورات رو نمیشناسه. شاید dll هام مشکل داره.
دوست من
مشکل از اینه که نه اینکه ما و بقیه دوستان نخوان بذارن
حجم بالای dll ها و وقت کم در روز باعث میشه نتونیم چیز سنگینی رو آپلود کنیم
پس بهتره دنبال dll نباشی و خودت بری کل مجموعه Stimul رو دانلود کنی
با تشکر
mehdin69
شنبه 24 آبان 1393, 08:14 صبح
کسی توی استیمول با ef code first گزارش گیری کرده؟ یعنی میشه به جای sp، لیستی از object هایی که خودمون تعریف کرده ایم رو به stimul وصل کنیم؟چجوری؟
اره میشه
اما تا وقتی راه ساده تر رو در اختیار دارید چرا این کار ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
باید توی datasource برید بگید Object بجای database
mehdin69
شنبه 24 آبان 1393, 08:16 صبح
من نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما ایکاش در مورد Telerik هم یه همچین پستی ایجاد میکردین که اختصاصی MVc باشد .
اما از این هم استفاده بردیم و ممنون
بزودی این کار رو میکنم
حتماً
اما در مورد گزارش گیری توصیه من اینه یه پروژه جدا بسازید تا همه جا ازش استفاده کنید نه اینکه واسه هر پروژه یه گزارش سازی جدید انجام بدید
mehdin69
شنبه 24 آبان 1393, 08:17 صبح
من به پروژه ام اضافه کردن زمانی که داخل ویندوز استفاده میکردم گزینه ای برای انتخاب sql connection داشت ولی داخل mvc این گزینه وجود ندارد چرا؟
چون توی MVC حق وصل شدن مستقیم به دیتابیس رو ندارید
aliblue
شنبه 24 آبان 1393, 09:51 صبح
با تشکر. این مشکلات رو من بعد از کلی کلنجلار تونستم حل کنم و مشکل از ورژنی بود که دانلود کرده بودم. حالا 2 سوال دیگر:
چگونه می شود کاری کرد که هر رکورد در یک صفحه چاب شود؟ مثلا 10 رکورد داریم و بخواهیم در 10 صفحه هرکدام از آن ها را نمایش دهیم.
دوم این که آیا میتوان بعضی از آیتم هایی که در منو نمایش داده می شوند را حذف کرد؟من به خیلی از آنها احتیاجی ندارم و فقط دکمه pdf , excel , print را می خواهم.
mehdin69
شنبه 24 آبان 1393, 14:31 عصر
با تشکر. این مشکلات رو من بعد از کلی کلنجلار تونستم حل کنم و مشکل از ورژنی بود که دانلود کرده بودم. حالا 2 سوال دیگر:
چگونه می شود کاری کرد که هر رکورد در یک صفحه چاب شود؟ مثلا 10 رکورد داریم و بخواهیم در 10 صفحه هرکدام از آن ها را نمایش دهیم.
دوم این که آیا میتوان بعضی از آیتم هایی که در منو نمایش داده می شوند را حذف کرد؟من به خیلی از آنها احتیاجی ندارم و فقط دکمه pdf , excel , print را می خواهم.
یه subreport درست کن که اندازه صفحه اش مثلاً A4 - header -footer باشه این علامت ها - رو منها بخون
بعد یه رکورد بنداز توش
در نهایت subreport رو بنداز توی صفحه اصلیت
درست میشه
yashilmarket
شنبه 24 آبان 1393, 14:55 عصر
دوست عزیز مشکل از طراحی شما بوده که این چنین نمایش داده
ممکنه margin ها که به نظر یک مسئله ساده هستند رو جا گذاشته باشید و درست مقدار دهی نکرده باشید
زمانی که preview خود استیمول رو میگیرم مرتب نشون میده بدون هیچ مشکلی،فقط تو HTML این مشکل پیش میاد
mehdin69
یک شنبه 25 آبان 1393, 10:57 صبح
زمانی که preview خود استیمول رو میگیرم مرتب نشون میده بدون هیچ مشکلی،فقط تو HTML این مشکل پیش میاد
اگه به طراحی خودتون اطمینان دارید ممکنه توی اون صفحه که دارید Run میکنید Css های دیگه ای در حال اجرا باشند
با FireBug چک کنید
yashilmarket
یک شنبه 25 آبان 1393, 20:00 عصر
سلام،خسته نباشیدو2 تا سوال :(
1- چطوری میشه تو MVC یه کوئری رو تو یه دیتا تیبل پر کرد و به استیمول فرستاد ؟
2- کلا بهتره از طریق دیتاتیبل اطلاعات گرفته بشه یا مستقیم به SQL و صل بشه و خود گزارش کوئری بگیره و فقط پارامتر بگیره از برنامه؟
mehdin69
یک شنبه 25 آبان 1393, 23:56 عصر
سلام،خسته نباشیدو2 تا سوال :(
1- چطوری میشه تو MVC یه کوئری رو تو یه دیتا تیبل پر کرد و به استیمول فرستاد ؟
2- کلا بهتره از طریق دیتاتیبل اطلاعات گرفته بشه یا مستقیم به SQL و صل بشه و خود گزارش کوئری بگیره و فقط پارامتر بگیره از برنامه؟
کلاً بهتره مستقیم به Model وصل بشین تا بشه MVC
yashilmarket
دوشنبه 26 آبان 1393, 01:00 صبح
کلاً بهتره مستقیم به Model وصل بشین تا بشه MVC
مثلا برای فاکتور یه پارامتر به عنوان شماره فاکتور بگیربم و تو کوئری خودمون تو استیمول استفاده کنیم واسه فیلتر کردن دیتا های دیتابیس؟
mehdin69
دوشنبه 26 آبان 1393, 08:46 صبح
مثلا برای فاکتور یه پارامتر به عنوان شماره فاکتور بگیربم و تو کوئری خودمون تو استیمول استفاده کنیم واسه فیلتر کردن دیتا های دیتابیس؟
sp بسازین بعد توی مدل add کنین دیگه بعدش میتونین از توی کنترلر بصورت یه متد بهش دسترسی داشته باشین
بحث طراحی های داینامیک توی stimul رو باید بخونین
yashilmarket
دوشنبه 26 آبان 1393, 10:33 صبح
sp بسازین بعد توی مدل add کنین دیگه بعدش میتونین از توی کنترلر بصورت یه متد بهش دسترسی داشته باشین
بحث طراحی های داینامیک توی stimul رو باید بخونین
ممنون آقا مهدی :قلب:
aliblue
سه شنبه 11 آذر 1393, 09:55 صبح
من تا الان با اجرای برنامه به صورت لوکال مشکلی نداشتم و درست کار می کرد و Build میشد. اما هنگامی که میخوام اونو Publish کنم خطا میدهد که:
Could not load file or assembly 'file:///D:\x.Web\x.Web\ReportDlls\Stimulsoft.Base.dll' or one of its dependencies. Operation is not supported. (Exception from HRESULT: 0x80131515) D:\x.Web\x.Web\SGEN x.Web
من از dll های stimulsoft.base , stimulsoft.report ,stimulsoft.report.mvc استفاده کردم. آیا چیز دیگه ای لازمه؟ فایل pdb و یا xml آن ها هم باید کپی کنم؟
yashilmarket
پنج شنبه 13 آذر 1393, 01:47 صبح
تو MVC بعد از لود گزارش،فقط صفحه اول کامپایل میشه و بقیه صفحات خالی نشون داده میشن،کسی می دونه دلیلش چیه؟
-----------------------------------------------------
با استفاده از کد
()public ActionResult ViewerEvent
}
("return StiMvcViewer.ViewerEventResult(this.HttpContext
{
تو کنترلر مشکلم حل شد.
aroshanzamir
یک شنبه 30 فروردین 1394, 11:45 صبح
سلام دوستان من در اینجا دارم یک لیست را ارسال می کنم در صورتی که بخواهم دو تا لیست را ارسال کنم چکار کنم :
public virtual ActionResult GetReportSnapshot()
{
StiReport report = new StiReport();
report.Load(Server.MapPath("~/Content/ReportSample.mrt"));
report.RegData("DataStudents", "Students", new List<Student> { new Student { Id = 1, Name = "AR", Family = "RZ" } });
report.Dictionary.Synchronize();
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(this.HttpCont ext, report);
}
در صورتی که دوباره این را فراخوانی کنم بازهم جواب نمیده report.RegData
ممنون میشم را هنمایی کنید
EBRAHIMIEKOKDARAGHI
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 01:05 صبح
با تشکر فراوان از شما
با راهنمای شما و دوستان من تونستم این ابزار گزارش گیری رو بدون اشکال لود کنم مشکلی که دارم اینه که تو مورو گر های فایرفاکس و کروم Expovt گزارش انجام نمیشه ولی تو ie انحام میشه این اشکال میتونه از تنظیمات مروگر باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید!!!
mehdin69
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 10:44 صبح
با تشکر فراوان از شما
با راهنمای شما و دوستان من تونستم این ابزار گزارش گیری رو بدون اشکال لود کنم مشکلی که دارم اینه که تو مورو گر های فایرفاکس و کروم Expovt گزارش انجام نمیشه ولی تو ie انحام میشه این اشکال میتونه از تنظیمات مروگر باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید!!!
بله از تنظیمات و ابزارهایی هست که روی مرورگر نصب کردید
EBRAHIMIEKOKDARAGHI
جمعه 04 اردیبهشت 1394, 18:33 عصر
لطفا " اگه میشه بیشتز راهنمایی کنید!!!
mohandes1381
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 09:33 صبح
سلام.
اگر بخواهیم گزارش های دو زبانه (فارسی و انگلیسی) ایجاد کنیم، آیا stimul راهی داره که فقط یک گزارش ایجاد کنیم و موقع فراخوانی به اون بگیم که المان ها رو از راست به چپ و یا چپ به راست بچینه؟
aroshanzamir
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 10:36 صبح
سلامی دوباره :
دوستان من کمی بالاتر یه سوال پرسیدم که چگونه می توانم بجای یک لیست دو تا لیست را ارسال کنم : راه حل چگونه است ؟
mehdin69 (http://barnamenevis.org/member.php?164274-mehdin69)/ سپاس از تو که این تاپیک را ایجاد کردی
همکاری کنید ممنون
EBRAHIMIEKOKDARAGHI
شنبه 05 اردیبهشت 1394, 11:06 صبح
باسلام
من کمی بالا تر مشکلم و گفتم ولی برای راه حلش جوابی داده نشد لطفا" اگه میشه کمک کنید گیرم !!!
تو مرورگر فایر فاکس گزارش من به محیط اکسل و غیره export نمیشه در حالی که ie این مشکل رو نداره چه کار کنم !!!
saeed31641
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 07:39 صبح
سلام من ورژن 2014.2 نصب کردم کرک کردم وتو mvc با ویژال 2013 قسمت تول باکس نمیاره مشکل ازچی میتونه باشه
mehdin69
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 21:26 عصر
سلام من ورژن 2014.2 نصب کردم کرک کردم وتو mvc با ویژال 2013 قسمت تول باکس نمیاره مشکل ازچی میتونه باشه
توی ToolBox چیزی نمایش داده نمیشه باید با کد نویسی باهاش کار کنید
zerocool
شنبه 09 خرداد 1394, 10:27 صبح
حالت دوم هم اینه که اطلاعات از دیتابیس خونده بشه که در اون حالت اگر Collection دیتابیس بر روی Arabic باشد همه ی های فارسی به ي عربی تبدیل میشوند
سلام
آقا این مشکل ی فارسی داخل webviewerfx هم وجود داره چون این fx ها همه شان بر پایه adobe flex ساخته شدند .
آیا راه حل دیگری به غیر از اینهایی که گفتید وجود دارد؟
من گزارشم را در محیط کد میسازم و به webviewerfx پاس میدهم , و بر حسب مقداری که از دیتابیس می خوانم رشته ای را در text ها قرار می دهم ؛ از آنجایی که میخواهم از خاصیت segmented per width استفاده کنم نمی توانم از web viewer معمولی استفاده کنم.
mehdin69
شنبه 09 خرداد 1394, 13:24 عصر
سلام
آقا این مشکل ی فارسی داخل webviewerfx هم وجود داره چون این fx ها همه شان بر پایه adobe flex ساخته شدند .
آیا راه حل دیگری به غیر از اینهایی که گفتید وجود دارد؟
من گزارشم را در محیط کد میسازم و به webviewerfx پاس میدهم , و بر حسب مقداری که از دیتابیس می خوانم رشته ای را در text ها قرار می دهم ؛ از آنجایی که میخواهم از خاصیت segmented per width استفاده کنم نمی توانم از web viewer معمولی استفاده کنم.
سلام یه نمونه کد که مینویسید رو بذارید لطفاً
yashilmarket
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 18:12 عصر
به یک مشکلی برخوردیم که هرچقدر گشتم راهکاری براش پیدا نکردم
برای پروژه از Layout مترونیک استفاده کردیم و زمانی که ار روال عادی استفاده از Actionresault ها در کنترلر و
@Html.Stimulsoft().RenderMvcViewerScripts()
@Html.Stimulsoft().StiMvcViewer("ViewReport", new StiMvcViewerOptions()
در ویو استفاده می کنیم و Layout بر روی تم مترونیک ست شده باشه،خروجی گزارش فقط تولبار گزارش هست اما زمانی که Layout = null; باشه خروجی بدون layout و گزارش به صورت کامل نمایش داده میشه
برای حل این مشکل از iFrame استفاده کردیم و به ازای هر گزارش یک ویو جدید درست کردیم که هم حجم پروژه زیاد شده و هم سرعت لود گزارش کم میشه
شما راه حل دیگه ای سراغ ندارید برای این مشکل؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.