View Full Version : سوال: فایل phpرو چطور به قالب wordpress وصل کنم؟
ab.ali
یک شنبه 04 خرداد 1393, 13:10 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز،
نمی دونم جای درستی سوال کردم یا نه ولی به هر حال ببخشید، من توی فایل sidebar.php مربوط به wordpress یک فرم دارم برای عضویت، حالا می خوام اون فایل مربوط به کد های php عضویت رو به اون اتصال بدم به این صورت :
<form action="register.php">
اما وقتی آدرس localhost/WP رو سرچ می کنم ،سایت هم می آد ولی وقتی می خوام عضو بشم اینو می نویسه :
Not Found
The requested URL /WP/Register.php was not found on this server.
اگر می شه راهنماییم کنید!:لبخندساده:
omidabedi
یک شنبه 04 خرداد 1393, 13:24 عصر
برای این کار 2 راه دارید
1.پلاگین نصب کنید و جوری که میخواید استایل بدید و پیکربندی کنید
2.اگر میخواید از فایل های php خودتون در قالب استفاده کنید باید با این پلتفرم اشنایی داشته باشید و در فایل functions.php اینکارو انجام بدید
که خب وقتی پلاگینش هست دیگه اینکار نیاز نیست
ab.ali
یک شنبه 04 خرداد 1393, 13:47 عصر
برای این کار 2 راه دارید
1.پلاگین نصب کنید و جوری که میخواید استایل بدید و پیکربندی کنید
2.اگر میخواید از فایل های php خودتون در قالب استفاده کنید باید با این پلتفرم اشنایی داشته باشید و در فایل functions.php اینکارو انجام بدید
که خب وقتی پلاگینش هست دیگه اینکار نیاز نیست
یعنی کد های php رو داخل function.php بنویسم؟
این پلاگینی که شما گفتین اسمش چیه؟
می شه از یک تابعی از وردپرس که (الان اسمش یادم رفته) برای ورود و عضویت کاربران هستش استفاده کرد؟
ممنون:متفکر:
omidabedi
یک شنبه 04 خرداد 1393, 13:53 عصر
یعنی کد های php رو داخل function.php بنویسم؟
این پلاگینی که شما گفتین اسمش چیه؟
می شه از یک تابعی از وردپرس که (الان اسمش یادم رفته) برای ورود و عضویت کاربران هستش استفاده کرد؟
ممنون:متفکر:
گفتم که باید این کدهای php براساس پلتفرم وردپرس باشه و بلد باشید به وردپرس معرفیش کنید بوسیله ی فیلتر ها و ....
پلاگین عضویت زیاد هست کافیه سرچ بزنید
ab.ali
یک شنبه 04 خرداد 1393, 14:04 عصر
گفتم که باید این کدهای php براساس پلتفرم وردپرس باشه و بلد باشید به وردپرس معرفیش کنید بوسیله ی فیلتر ها و ....
پلاگین عضویت زیاد هست کافیه سرچ بزنید
شما خودتون کدی برای عضویت ندارید؟:لبخندساده:
_mojitaba_
یک شنبه 04 خرداد 1393, 14:06 عصر
ببین این (http://wp-persian.com/codex/%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-php-%D8%A8%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/) بدردت میخوره؟
omidabedi
یک شنبه 04 خرداد 1393, 14:23 عصر
ببینید عضویت توی هسته ی وردپرس هست فقط لازم هست که یه interface براش بوجود بیارید که پلاگینش موجود هست
اصلا لازم نیست به کدنویسی شخصی!
اینایی هم که خودم گفتم جهت اطلاعات شخصی بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.