View Full Version : مبتدی: محیط برنامه نویسی Cچیست؟
royalreihaneh
یک شنبه 04 خرداد 1393, 19:24 عصر
سلام محیط برنامه نویسی c چیست ؟واسه ویندوز 7 می خوام
کامبیز اسدزاده
یک شنبه 04 خرداد 1393, 20:33 عصر
سلام محیط برنامه نویسی c چیست ؟واسه ویندوز 7 می خوام
سوالتون یکی از ابتدایی ترین سوال ها بود !!! به هر حال برای آشنایی بیشتربه این تاپیک رو ببینید توضیحات لازم داده شده است : http://barnamenevis.org/showthread.php?438351-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-C-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85
درضمن زبان C/C++ ربطی به ویندوز یا لینوکس نداره شما میتونید توسط این زبان برای هر سیستمی برنامه نویسی کنید.
pars1376
سه شنبه 06 خرداد 1393, 10:20 صبح
درضمن زبان C/C++ ربطی به ویندوز یا لینوکس نداره شما میتونید توسط این زبان برای هر سیستمی برنامه نویسی کنید.
یعنی وقتی برنامه ای تو لینوکی واسه سی نوشتیم میشه رو ویندوز هم اجرا کنیم؟
C++ هم همینطوره؟
کامبیز اسدزاده
سه شنبه 06 خرداد 1393, 10:30 صبح
یعنی وقتی برنامه ای تو لینوکی واسه سی نوشتیم میشه رو ویندوز هم اجرا کنیم؟
C++ هم همینطوره؟
بله زبان C++ قابل شناسایی و کامپایل بر روی همه پلتفرم ها رو داره البته زمانی شما میتونید برنامه نوشته شده رو روی هر پلتفرمی اجرا کنید که از API ها و توابع انحصاری پلتفرم ها استفاده نکنید برای مثال برنامه ای بنویسید که بره از رجیستر ویندوز استفاده کنه خب در این صورت نباید انتظار داشته باشید که روی لینوکس هم جواب بده !!! در رابطه با حل چنین مشکلاتی باید از کتابخانه های خاص این کار استفاده کنید مثل Qt , wxWidgets و ... در انجمن ها در رابطه با این موارد جستجو کنید توضیحات به اندازه کافی و کاملا مفصل داده شده است.
pars1376
سه شنبه 06 خرداد 1393, 15:58 عصر
ربطی به ide مورد استفاده نداره؟
منظورم اینه که حتی اگه مثلا با vs هم بنویسیم بازم این قابلیت رو داره؟
کامبیز اسدزاده
سه شنبه 06 خرداد 1393, 17:41 عصر
ربطی به ide مورد استفاده نداره؟
منظورم اینه که حتی اگه مثلا با vs هم بنویسیم بازم این قابلیت رو داره؟
در بحث IDE شما هنگام ایجاد پروژه باید نوع کتابخانه های خودتون دقت کنید مثلا معمولا با VS میرن قسمت New project و یه پروژه از انواع Win32 / MFC / CLR ایجاد میکنند که این روش روش مایکروسافتی هستش ولی شما میتونید بدون این کار در همون قسمت New project گزینه EmptyProject رو انتخاب کنید و پروژه رو خودتون طبق سلیقه خودتون با استفاده از کتابخانه های استاندارد C++ پیکربندی کنید.
pars1376
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 08:14 صبح
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
راستش من تا حالا سی++ کار نکردم اما به خاطر قابلیت هایی که داره بهش علاقه دارم.
vs یه ویژگی auto complete داره (اسمش فک کنم همین بود) خب حالا اگه ما بیایم یه پروژه خالی C++ ایجاد کنیم و بخوایم از کتابخانه Qt یا بقیه کتابخانه های اختصاصی C++ استفاده کنیم بازم این قابلیت وجود داره؟
به نظر شما کاملترین کتایخانه C++ چیه؟
کامبیز اسدزاده
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 10:47 صبح
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
راستش من تا حالا سی++ کار نکردم اما به خاطر قابلیت هایی که داره بهش علاقه دارم.
vs یه ویژگی auto complete داره (اسمش فک کنم همین بود) خب حالا اگه ما بیایم یه پروژه خالی C++ ایجاد کنیم و بخوایم از کتابخانه Qt یا بقیه کتابخانه های اختصاصی C++ استفاده کنیم بازم این قابلیت وجود داره؟
به نظر شما کاملترین کتایخانه C++ چیه؟
ببینید زبان C++ در هر محیطی همه قابلیت های استاندارد و اصیل خودش رو داره مگر اینکه گفتم از کتابخانه های مایکروسافتی استفاده کنید که در این صورت تغییرات و دستکاری شده تا باهاش کنار بیایید....
ولی در کل بهترین کتابخانه های C++ به صورت زیر هستند :
STL , Qt , Boost , wxWidgets , Poco و ...
حالا هر یک از این کتابخانه هارو شما در اینترنت تحقیق کنید در همین ویکیپدیا میاره که هرکدام چه وظایفی رو دارند.
برای مثال شما میتونید با استفاده از کتابخانه های Qt و یا wxWidgets طراحی رابط کاربری رو در کمترین زمان و به بهترین صورت ممکن پیاده سازی کنید و یا مثلا از کتابخانه های Poco برای کار با شبکه و اینترنت استفاده کنید و و وو ... کلی کارها میشه کرد البته خود کتابخانه های Qt امکان کار با شبکه و اینترنت رو دارند ولی خب در کل هر کتابخانه ای با قابلیت های متفاوتی ایجاد شده که این بستگی به نویسنده داره چجوری و از چه چیزی اسفتاده کنه.
از نظر اینکه کاملترین کتابخانه کدام هست نمیشه واقعا این رو نظر داد ولی خب در کل کتابخانه های Qt از لحاظ قابلیت های طراحی چند قدمی جلوتر از بقیه هستش ولی شما به کتابخانه هایی چون STL و ... هم نیاز دارید در کل C++ یجور آچار فرانسست به کمک این کتابخانه هایشه که هر زبانی توان رقابت رو باهاش نداره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.