ورود

View Full Version : جویا؛ برنامه کاربردی اطلاعات شهری ایرانسل

hamedjj
دوشنبه 05 خرداد 1393, 21:24 عصر
http://irancell.ir/portal/Picture/ShowPicture.aspx?ID=1074e61e-f4f4-4639-90c0-6cd4a1d84984

با استفاده از سرویس «اطلاعات شهری ایرانسل» شما می‌توانید به سادگی و به سرعت، نزدیک‌ترین مراکز ارائه خدمات را جستجو کرده و نشانی و حتی موقعیت آنها بر روی نقشه را دریافت نمایید. هم اکنون با استفاده از این خدمات، نشانی و موقعیت نزدیکترین رستوران‌ها، بانک‌ها، بیمارستان‌ها و جایگاه‌های سوخت در تهران و نمایندگی‌های ایرانسل در سراسر کشور در د�ترس شما قرار دارد که البته به زودی تمامی بانک‌ها، بیمارستان‌ها و مراکز تفریحی از جمله سینماها و دیگر مراکز خدماتی در سراسر کشور نیز به این فهرست اضافه خواهند شد.

برنامه کاربردی جویا

با استفاده از برنامه کاربردی جویا، شما می توانید به سادگی موقعیت مکانی مراکز خدمات گوناگون، رستوران ها، بیمارستان ها، مساجد، جایگاه های سوخت و پارکینگ های محدوده اطراف خود را مشاهده کرده و آدرس آنها را دریافت کنید.

برای این منظور کافیست سیستم مکان یاب گوشی تلفن همراه یا تبلت شما فعال بوده و در عین حال به اینترنت نیز متصل شوید. سپس با جستجوی مرکز مورد نظر خود، برنامه موقعیت مراکز موجود در محدوده شما را روی نقشه نشان داده که با کلیک روی هر کدام می توانید آدرس آن را مشاهده کنید.

در صورتی که مکان یاب گوشی یا تبلت شما فعال نباشد، ابتدا باید موقعیت خود را روی نقشه مشخص نمایید و پس از آن مرکز مورد نظر خود را جستجو کنید.

به یاد داشته باشید که دانلود این برنامه رایگان می باشد و درحال حاضر تنها بر روی سیستم عامل اندروید امکان پذیر است. تنها منبع معتبر جهت دریافت برنامه کاربردی «جویا» وب سایت شرکت ایرانسل است.

لینک دانلود برنامه در سایت ایرانسل (http://irancell.ir/portal/Home/?20297/%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D8%9B%20%D8%A8%D8%B1%D9%8 6%D8%A7%D9%85%D9%87%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8% B1%D8%AF%DB%8C%20%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8 %A7%D8%AA%20%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C)

گفتم شاید بدردتون بخوره اینجا اطلاع رسانی کردم

rubiks.kde
دوشنبه 05 خرداد 1393, 21:39 عصر
دوسع عزیز لطفا قوانین رو رعایت کنید.
الان به نظرتون اینجا جای چنین پست هایی هست؟

به نظرتون تالار: تازه‌های دنیای کامپیوتر و فناوری برای چی هست؟
دیگه ماشاالله کاربرتازه وارد هم نیستید که بگیم نمیدونی.

hamedjj
دوشنبه 05 خرداد 1393, 23:44 عصر
واقعا شرمندتم
آخه اندرویدی بود و ایرانسل هم که پشتشه حتما یه برنامه خیلی خیلی قویه
گفتم اینجا که همه اندرویدی هستند بزارم که حیفه استفاده نشه

اگه خواستی این تاپیک را حذف کن .... مشکلی نیست
فدا