View Full Version : سوال: وردپرس
mostafae
سه شنبه 06 خرداد 1393, 13:04 عصر
سلام.
میخوام بدونم صفحات ثابت سایت مثل درباره ما رو چطور باید ساخت که که مثل محتوا زمان انتشار و قابلیت ارسال کامنت نداشته باشه؟
vimax23
سه شنبه 06 خرداد 1393, 13:09 عصر
سلام.
میخوام بدونم صفحات ثابت سایت مثل درباره ما رو چطور باید ساخت که که مثل محتوا زمان انتشار و قابلیت ارسال کامنت نداشته باشه؟
سلام
داینامیک میخوایی یا استاتیک؟
داینامیک میخوایی پیشنهاد میکنم شی گرایی php بنویس تو یه کلاس اصلی تعریف کن و توش فانکشن اضافه کردن و حذف و ویرایش رو بساز
بعد تو صفحه ها شی رو صدا بزن یعنی یه طرف شبیه ادمین که ادمین بتونه با ادتیور متن بزاره بره تو دیتابیس و به ازای هر محتوای جدید یه آی دی جدید واسه صفحه بخوره
یه همچین چیزی
اگر استاتیک میخوایی که دیگه کاری نداره
اگرم منظورت اینه روی اسکریپتی که داری میخوایی صفحه اضافه کنی به چه زبانیه یا چه اسکریپتیه که بشه راهنمایی کرد
mostafae
سه شنبه 06 خرداد 1393, 13:20 عصر
سلام
داینامیک میخوایی یا استاتیک؟
داینامیک میخوایی پیشنهاد میکنم شی گرایی php بنویس تو یه کلاس اصلی تعریف کن و توش فانکشن اضافه کردن و حذف و ویرایش رو بساز
بعد تو صفحه ها شی رو صدا بزن یعنی یه طرف شبیه ادمین که ادمین بتونه با ادتیور متن بزاره بره تو دیتابیس و به ازای هر محتوای جدید یه آی دی جدید واسه صفحه بخوره
یه همچین چیزی
اگر استاتیک میخوایی که دیگه کاری نداره
اگرم منظورت اینه روی اسکریپتی که داری میخوایی صفحه اضافه کنی به چه زبانیه یا چه اسکریپتیه که بشه راهنمایی کرد
اگه وردپرس کار کرده باشین یه بخش هست به نام برگه ها که برگه های ثابت مثل درباره ما میسازی. وقتی توی سیستم مدیریت محتوا برگه رو میسازم زمان انتشار و درج نظر هم براش میاد که معمولا نباید اینظور باشه؟ آیا وردپرس تابه و فایل خاصی برای این کار داره یا نه؟
mehbod.rayaneh
سه شنبه 06 خرداد 1393, 14:05 عصر
درود
قالب برگه ها page.php است! ویرایش بنمایید! اگر هم نیست بسازیدش!
پیروز باشید
mostafae
سه شنبه 06 خرداد 1393, 14:53 عصر
سلام. اگه از بخش single.php امکان درج کامنت و ساعت انتشار بردارم از درسته واسه صفحات ثابت کارم راه میفته اما از مطالب سایت هم این امکان برداشته میشه...
vimax23
سه شنبه 06 خرداد 1393, 15:08 عصر
اگه وردپرس کار کرده باشین یه بخش هست به نام برگه ها که برگه های ثابت مثل درباره ما میسازی. وقتی توی سیستم مدیریت محتوا برگه رو میسازم زمان انتشار و درج نظر هم براش میاد که معمولا نباید اینظور باشه؟ آیا وردپرس تابه و فایل خاصی برای این کار داره یا نه؟
ببخشین من عنوان رو فراموش کردم نوشتین وردپرس
این (http://wordpress.org/support/topic/theme-blogolife-remove-comments-form-from-all-pages#post-2658938)رو بخونین
اگر جایی دارین میشه ویرایش کرد یا سورس صفحه رو دید بزارین که بشه ویرایش کرد
mostafae
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 01:05 صبح
واقعا کسی نمیدونه مشکل من چیه؟
mostafae
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 01:06 صبح
سلام. اگه از بخش single.php امکان درج کامنت و ساعت انتشار بردارم از درسته واسه صفحات ثابت کارم راه میفته اما از مطالب سایت هم این امکان برداشته میشه...
Elias.F
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 23:28 عصر
واقعا کسی نمیدونسته؟!!!:متفکر:
شما اول تمام صفحات ثابت سایتت رو مشخص میکنی و از طریق افزودن برگه ، برای هرصفحه یه برگه میسازی.
بعد میری تو قسمت نمایش و فهرست رو انتخاب میکنی، تمام برگه ها رو تو فهرست اضافه میکنی. با درگ و دراپ خیلی راحت میتونی مکانشون رو هم جابجا کنی.
اما برای سوال دومت، برای غیر فعال کردن نظرات و هر صفحه ای از وردپرس و هرجایی ، احتیاج به دستکاری توی کد نیست!!!
نمیدونم چرا هرجا این سوال پرسیده میشه، همه ویرایش کد رو میگن.
کافیه شما تمام برگه ها رو بیاری ، و موس رو روی برگه مورد نظر ببری ، ویرایش سریع رو بزنی و تیک پذیرفتن دیدگاه رو برداری. همین!!!
ضمنا توی نوشته های وردپرس هم ، اگه میخواین که دیدگاه ها فعال یا غیر فعال بشه ، کافیه وقتی در حال نوشتن یک مطلب تازه یا ویرایش آن هستید، قسمت پایین در پنجره گفت و گوها ، تیک پذیرفتن دیدگاه رو برداری.
اگه پنجره گفت و گو ها نبود، در بالای صفحه ، روی تنظیمات صفحه کلیک کن و تیک گفت و گو ها رو بزار.
e.forooghian@gmail.com
mostafae
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 23:53 عصر
اگه قرار باشه صفحات ثابت علاوه بر نداشتن کامنت، نام نویسنده و تاریخ انتشار نداشته باشن چیکار باید کرد؟
Elias.F
جمعه 16 خرداد 1393, 10:42 صبح
بسته به ساختار صفحه page.php فرق میکنه. به عنوان مثال قالب 2013 وردپرس به صورت پیشفرض ، زمان و تاریخ و نام نویسنده رو در برگه ها نشون نمیده.
شما میتونی تفاوت کد اون قالب رو با قالب خودت بررسی کنی.
راه دیگش هم اینه که صفحاتی رو که میخوای مثل page.php ویراش کنی که تاریخ و نویسنده رو نشون نده.
mostafae
جمعه 16 خرداد 1393, 11:38 صبح
بسته به ساختار صفحه page.php فرق میکنه. به عنوان مثال قالب 2013 وردپرس به صورت پیشفرض ، زمان و تاریخ و نام نویسنده رو در برگه ها نشون نمیده.
شما میتونی تفاوت کد اون قالب رو با قالب خودت بررسی کنی.
راه دیگش هم اینه که صفحاتی رو که میخوای مثل page.php ویراش کنی که تاریخ و نویسنده رو نشون نده.
ببینید من اگه تابع تاریخ و نام نویسنده رو از page.php بردارم توی ادامه مطلب هم برداشته میشه و من نمیخوام اینطور باشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.