ورود

View Full Version : اطلاعات از فایل تکست

khademolhojaj5
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 00:21 صبح
با سلام به همه دوستان
من یه مشتری به پستم خورده که قبلا با استفاده از برنامه ساز های اندروید مثل نرم افزار پارسه برای اندروید برنامه های کتابخونه میساخته و الان میخواد اون برنامه هاش رو از صفر براش بنویسم
مشکل اینجاست که
هر برنامه مثلا یه کتابه اونوقت تمام متن کتاب داخل یه فایل تکست به صورت زیر هست
#کتاب تست
##فصل اول
###بخش اول
####متن بخش اول
###بخش دوم
####متن بخش دوم
##فصل دوم
###بخش اول

حالا این فایل مثل یه لیست درختی هست و توی اون برنامه ها به صورت دسته بندی شده قرار میگیره

حالا من چطوری باید از این فایل و اطلاعاتش داخل برنامه استفاده کنم مثلا اینو تبدیل به یه دیتابیس کنم؟
دوستان هر راه حلی به ذهنتون میرسه بگید و دریغ نکنید

rubiks.kde
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 13:13 عصر
چند روش داری :
داده رو به صورت xml ذخیره کنی
توی دیتابیس ذخیره کنی
و ...

تنها مهم طراحی هست که شما قالب رو چطور طراحی میکنی.
مثلا دیتابیس همیشه یه جدول داری برای فصل ها یه جدول داری برای بخش ها و یه جدول داری برای متن ها و ...

برنامه اجرا بشه میایی از جدول فصل ها ، فصل ها رو میگیری و هر فصل انتخاب شد میری بخش ها رو انتخاب میکتی و ...

استفاده از xml هم همین طوره و شما باید یه ساختار ثابت رو در نظر بگیری و استاندارد کنی برای برنامت مثل rss و ...

khademolhojaj5
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 21:23 عصر
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

khademolhojaj5
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 21:24 عصر
چند روش داری :
داده رو به صورت xml ذخیره کنی
توی دیتابیس ذخیره کنی
و ...

تنها مهم طراحی هست که شما قالب رو چطور طراحی میکنی.
مثلا دیتابیس همیشه یه جدول داری برای فصل ها یه جدول داری برای بخش ها و یه جدول داری برای متن ها و ...

برنامه اجرا بشه میایی از جدول فصل ها ، فصل ها رو میگیری و هر فصل انتخاب شد میری بخش ها رو انتخاب میکتی و ...

استفاده از xml هم همین طوره و شما باید یه ساختار ثابت رو در نظر بگیری و استاندارد کنی برای برنامت مثل rss و ...

ممنون از راهنمایی تون
حالا من چطوری باید این اطلاعات رو وارد دیتابیس بکنم؟
راهی یا نرم افزاری هست که بشه اطلاعات رو خودکار از فایل txt گرفت و وارد تیبل ها کرد؟
آخه این اصلا معقول نیست که یکی یکی و دستی اطلاعات رو وارد کنم هرفایل تکست حدود 5000 خطه!

ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید

rubiks.kde
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 00:30 صبح
برنامه ایی وجود نداره ولی نوشتن یه برنامه کوچیک با هر زبانی که اطلاعات رو بخونه و داخل دیتابیس بریزه اصلا کاری نداره