PDA

View Full Version : کدام زبان برنامه نویسی تحت وب کارایی بهتری دارد

aghayex
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 21:56 عصر
با سلام
مهندسین عزیز من می خوام یه تصمیم اصولی و نهایی بگیرم و لطف کنید راهنمایی کنید .
ما زبان های برنامه نویسی تحت وب مختلفی داریم مثل php - asp -asp.net - asp mvc و ...
کدوم یک سرعتش بیشتره ؟
کدوم یک در زمان طراحی یک سایت خوش دس تر هست ؟ یعنی پیچیدگی طراحی نداشته باشه . شاید بپرسید که اگه شما مسلط به هر زبان باشید راحت می تونی باهاش کار کنید که این حرف درسته اما منظور من اینه که اگه سه ماه وقت بزاریم کدوم یکی رو بهتر یاد می گیریم
کدوم یک پشتیبانی بهتری دارن ؟ مثلا مایکروسافت یهو اومد سیلورلایت رو ارائه داد و بعدش بدون هیچ دلیلی داره پشتیبانیشو قطع می کنه ؟
کدوم یک ابزار بیشتری دارن ؟

در پایان
یه سایتی هست که اومده زبان هایی رو مثل جاوا اسکریپت رو جداگانه با پی اچ پی و ... مقایسه کرده که لطف کنید توضیح بدید
http://www.dotnettips.info/post/1496/php-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-asp-net-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA

یک مطلب دیگه : گفتن اچ تی ام ال 5 اومده با جاوا اسکریپت اما من موندم این تکنولوژی چی هست و چطوری میشه باهاش کار کرد ؟

somaye_68
دوشنبه 12 خرداد 1393, 09:17 صبح
سلام
من با زبان پی اچ پی کار میکنم و تاحدودی با زبان هایی که مایکروسافت پشتیبانی میکنه آشنا هستم
خوب به نظر من هرکسی همون زبانی رو به شما پیشنهاد میده که خودش با اون کار میکنه چون به نظرش راحت تر و به قول شما خوش دست تر هستش
من زبان پی اچ پی و سی شارپ رو تو فنی حرفه ای آموزش دیدم
البته اول یه دوره چهار ماهه کلاس سی شارپ رفتم و بعد یه دوره دو و نیم ماهه پی اچ پی یاد گرفتم
از نظر من پی اچ پی خیلی شیرین تر و راحت تر بود
به چند دلیل
اولی این که برای کار با اون نیاز به نصب برنامه های سنگین روی سیستمم نداشتم و با هر ادیتوری میشد خیلی راحت کار کرد
دوم این که تمام مطالبش رو خیلی راحت یاد میگرفتم و چیزی رو حفظ نمی کردم در حالی که زمان یادگیری سی شارپ خیلی مطالب و کدها رو باید حفظ می کردم
منطق پی اچ پی خیلی برام راحت و قابل درک بود و سرعت پیشرفتم خیلی زیاد بود
البته باز هم میدونم که این ها دلایل خوبی نیست که بگم پی اچ پی از همه زبان ها بهتره و من فقط تجارب شخصی خودم رو گفتم
شاید دلیل یادگیری راحت پی اچ پی نسبت به سی شارپ برای من شیوه تدریس مدرس ها باشه
و یا اینکه سی شارپ پیش زمینه ای از برنامه نویسی برام ایجاد کرده که من پی اچ پی رو راحت تر یادگرفتم
شاید هم طولانی بودن دوره سی شارپ نسبت به پی اچ پی باعث این طرز فکر شد
ولی اگر شما هم مثل من دوست دارید روند پیشرفت خیلی سریع داشته باشید توصیه من پی اچ پی هست

و اما درمورد لینکی که گذاشتید باید بگم
این فقط یک مقایسه سرعت هست. درواقع سرعت اجرای کدهای مختلف رو مقایسه کرده و اصلا منظور این نبوده که جاوا اسکریپت کاملا از پی اچ پی و بقیه زبان های تحت وب جداست
در طراحی وب سایت ها میتونیم در کنار کدهای php یا هر زبان تحت وب دیگه از زبانهای سمت کاربر مثل جاوااسکریپت استفاده کنیم

HTML5 نسخه ای از اچ تی ام ال هست که امکانات ویژه ای در اختیار طراح قرار میده و خیلی از مسائل رو خیلی راحت حل میکنه
اما نمیدونم منظورتون از "اچ تی ام ال 5 اومده با جاوا اسکریپت" چی هست...:لبخندساده:

cancerr
دوشنبه 12 خرداد 1393, 09:43 صبح
بازم بحث قدیمی
بخدا هیچ فرقی نداره شما می تونی هم با Asp.net خفن کد بزنی و تمیز هم با php هر کدوم حال می کنی برو سمت فرق خاصی هم نداره منطق برنامه نویسی تو هر زبانی یکسان هست
asp.net شاید نیاز به فراگیری بیشتری داشته باشید اون هم زمانی هست که می خواین از تکنولوژی های دیگرش استفاده کنید مثل Entity Framwork , Linq یا چیزای دیگه که برای راحتی کار اومده

هم asp.net و هم php اول کار فقط دارین اون رو یاد میگیرین در ادامه هست که باید چیزای جدید فرابگیری

زیاد هم نرو توش گم میشی دنایی از تکنولوژی ریخته پس فردا میای میگی angularJS بهتره یا backbone یا knockout !

سرعت هم به کد شما بستگی داره
شاید asp.net حلقه هارو سریع تر انجام بده در عوض php یک چیز دیگه سریعتر باشه !!
این سرعت هم واسه ما اصلا مهم نیست 0.0001 ثانیه به کی بر میخوره !

از دوستان دیگه هم می خوام این بحث دوباره باز نشه 30تا صفحه بنویسید پر از تعصب
منم الان asp.net mvc کار می کنم شاید پس فردا داشتم python کد می زدم چندوفت پیش هم php

cancerr
دوشنبه 12 خرداد 1393, 09:46 صبح
@somaye_68 (http://barnamenevis.org/member.php?305402-somaye_68)
اون مقاله جاوااسکریپت سمت سرور منظورش بوده نه کدی که ما برای کلاینت میزنیم . هسته سایت با جاوا اسکریپت کارکنه مثل دقیقا asp.net و php

یک نمونه از این سروریس ها node.js هست

somaye_68
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 15:11 عصر
@somaye_68 (http://barnamenevis.org/member.php?305402-somaye_68)
اون مقاله جاوااسکریپت سمت سرور منظورش بوده نه کدی که ما برای کلاینت میزنیم . هسته سایت با جاوا اسکریپت کارکنه مثل دقیقا asp.net و php

یک نمونه از این سروریس ها node.js هست

ooooooook:تشویق: