ورود

View Full Version : کدام زبان برنامه نویسی تحت وب کارایی بهتری دارد

aghayex
چهارشنبه 07 خرداد 1393, 21:56 عصر
با سلام
مهندسین عزیز من می خوام یه تصمیم اصولی و نهایی بگیرم و لطف کنید راهنمایی کنید .
ما زبان های برنامه نویسی تحت وب مختلفی داریم مثل php - asp -asp.net - asp mvc و ...
کدوم یک سرعتش بیشتره ؟
کدوم یک در زمان طراحی یک سایت خوش دس تر هست ؟ یعنی پیچیدگی طراحی نداشته باشه . شاید بپرسید که اگه شما مسلط به هر زبان باشید راحت می تونی باهاش کار کنید که این حرف درسته اما منظور من اینه که اگه سه ماه وقت بزاریم کدوم یکی رو بهتر یاد می گیریم
کدوم یک پشتیبانی بهتری دارن ؟ مثلا مایکروسافت یهو اومد سیلورلایت رو ارائه داد و بعدش بدون هیچ دلیلی داره پشتیبانیشو قطع می کنه ؟
کدوم یک ابزار بیشتری دارن ؟

در پایان
یه سایتی هست که اومده زبان هایی رو مثل جاوا اسکریپت رو جداگانه با پی اچ پی و ... مقایسه کرده که لطف کنید توضیح بدید
http://www.dotnettips.info/post/1496/php-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-asp-net-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA

یک مطلب دیگه : گفتن اچ تی ام ال 5 اومده با جاوا اسکریپت اما من موندم این تکنولوژی چی هست و چطوری میشه باهاش کار کرد ؟

aghayex
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 17:18 عصر
کسی اطلاعی نداره ؟

korosh00
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 17:21 عصر
هزاران بار این سوالات مطرح شده .
شما نگاه کن بزرگترین سایت های کشور ازجمله املاک که بنگاه های املاک از آن استفاده می کنند و سایت های دیگر با asp.net هست هرکدوم را بهتر بتونی کار کنی بنظرم بهتره .

kavayo
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 17:56 عصر
اول باید ببینی میخوای در زمینه دات نت کار کنی و یا نه ؟ در زمینه دات نت به نظر من برو دنبال asp.net mvc ودر حوزه ای غیر از این برو دنبال php

sajad_boj71
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 18:43 عصر
به نظر من باید دید کدوم زبان در آینده بیشتر پشتیبانی میشه و به قول شما مثل سیلورلایت نباشه که یکدفعه ای پشتیبانیش قطع بشه.
به نظر من MVC جای پیشرفت داره.
اگه میخوای open source کار کنی به نظرم php بهترینه

meysam99
جمعه 09 خرداد 1393, 11:47 صبح
به نظر من اگه بخوای سایت های خیلی حرفه ای طراحی کنی asp.net mvc و asp.net از بقیه بهتر هست و کارایی خوبی داره برای سرعت سایت خیلی به طراحی سایت بستگی داره و زبان خیلی دخیل نیست . باز زبانهایی که کامپایل می شود مثل asp.net خیلی بهتر است که اون مقایسه در سایت همین مطلب را می گوید.
زبانهای java هم برای طراحی سایت بسیار خوب است.
شما بر روی asp.net ها کار کنی خیلی بهتر است

rezaei_y
جمعه 09 خرداد 1393, 14:36 عصر
فقط asp.net mvc

aghayex
شنبه 10 خرداد 1393, 10:11 صبح
asp.net یه تکنولوژی تر و تمیز هست و میشه از طریق کتاب هم آموزشش دید اما asp.net mvc یه کمی گنگ هست و حتما باید در کلاس های حضوری آموزشش دید .
در اون لینک که گذاشتم یه مقایسه به صورت نموداری گذاشته بود که در تمام موارد جاوا از همه سر بود برا همین این تاپیک رو زدم .
اصلا با جاوا چطوری میشه سایت درست کرد .

meysam99
شنبه 10 خرداد 1393, 10:28 صبح
اون جاوااسکریپت هست نه جاوا. بعد در اون نمودار زمان مصرف شده می باشد یعنی هرچه کمتر باشه بهتر است .

alireza.zahani
شنبه 10 خرداد 1393, 12:17 عصر
asp.net - asp mvc
اینها زبان نیست تکنولوژی هستش

HOSSEINONLINE7
شنبه 10 خرداد 1393, 12:20 عصر
فریمورک mvc هم اپن سورس هست و اصلا هم گنگ نیست .
کسی که میخواد mvc کار کنه اول باید با منطق برنامه نویسی 3لایه آشنا بشه.
وقتی 2 تا پروژه باهاش انجام بدی و کمی تمرین کنید راحت دستتون راه میفته و اصلا هم سخت نیست.
Razor Engine موجود در mvc که برای کدنویسی سمت کلاینت در view ها میتونید ازش استفاده کنید بسیار روان و ساده هست و کار برنامه نویس را خیلی راحت میکنه و شخصا از کاربا اون لذت میبرم .

asp.net mvc روند انجام پروژه را نسبت به وب فرم خیلی راحت تر و سریع تر میکنه البته برای کسی که خوب درکش کنه .
mvc در خروجی یک HTML تمیز تحویلتون میده مانند خروجی php هست و مثل وب فرم کدهای ناشناس وکدهای اضافی قاطی سورس نمیکنه که بسیار در seo تاثیر داره .
دیگه الان اکثر وبسایتها دارن به سمت asp مخصوصا mvc میرن و دلیلش هم بخاطر قدرتش هست .
کلا ویژوال استادیو یک ابزار قدرتمند و شناخته شده برای انجام پروژه های گروهی هست و شرکت های برنامه نویسی هم برای انجام پروژ های بزرگ و گروهی با کمترین زمان و هزینه از asp استفاده میکنن مخصوصا الان دیگه MVC.

alireza.zahani
شنبه 10 خرداد 1393, 16:33 عصر
منم پیش نهادم mvc هستش