sco1385
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 11:20 صبح
من چند روز قبل ویندوز رو عوض کردم. البته ورژن 8 بود. همان را دوباره نصب کردم.
من از باندل گوگل استفاده میکنم.
قبل از نصب جدید مشکلی نداشتم.
باندل من در درایو E قرار دارد.
سیستم من همیشه به روز است و تمام آپدیتهای اسدیکی به روز بود.
بعد از نصب مجدد ویندوز 8 سه اشکال به وجود آمده است:
1. دیگر اس دی کی منیجر کار نمیکند و من به پنجره آن برای آپدیت کردن دسترسی ندارم. تمام فایلهای اگزهی sdk منیجر در منوی اکلیپس، در پوشه sdk، در پوشه libs و غیره اجرا نمیشود.
فایل اگزه را از پوشهی لیبز کپی و در sdk پیست کردم و اجرا کردم و فایده نداشت.
توصیههای سایت استکاورفلو را هم انجام دادم، نشد.
نمیشه کسی فایل android.bat رو که سیستم نمیتونه پیدا کنه برای من بفرسته. میشه اینکار رو کرد؟!
2. الان، هر تغییری که در معرفی وجتها به فایل جاوا انجام میددهم تغییرات با تاخیر انجام میشود و گاه تا برنامه را ران نکنم علامت خطاها از بین نمیروند. مثلاً من نام یک فایل xml را اشتباه دادم و بعد علامت ضربدر دیده شد، بعد من نام را اصلاح میکنم و فایل را سیو میکنم. طبیعتاً باید علامت حذف شود. اما چنین نمیشود. و من فکر میکنم که نام را درست وارد نکردم، در حالی که نام درست است، و مشکل این است که سیستم خودش را آپدیت نمیکند و من ناچارم یک بار پروژه را ران کنم تا علامت ضربدر خطا از بین برود.
3. مشکل سوم اینکه الان هر پروژه جدیدی میسازم، یک علامت تعجب قرمز بغل پروژه ظاهر میشود و در پنجرهی ارور لاگ میگوید که :
Description Resource Path Location Type
Could not locate 'E:/android/workspace/appcompat_v7_25/bin/appcompat_v7_25.jar'. This will not be added to the package. Jom Unknown Android Packaging Problem
چکار کنم با این مشکلات؟
خود برنامه کم مشکل داشت، حالا مشکل اکلیپس هم اضافه شد!
اندروید بالای اندروید یعنی این!
راهنمایی جلیل لطفاً!
من از باندل گوگل استفاده میکنم.
قبل از نصب جدید مشکلی نداشتم.
باندل من در درایو E قرار دارد.
سیستم من همیشه به روز است و تمام آپدیتهای اسدیکی به روز بود.
بعد از نصب مجدد ویندوز 8 سه اشکال به وجود آمده است:
1. دیگر اس دی کی منیجر کار نمیکند و من به پنجره آن برای آپدیت کردن دسترسی ندارم. تمام فایلهای اگزهی sdk منیجر در منوی اکلیپس، در پوشه sdk، در پوشه libs و غیره اجرا نمیشود.
فایل اگزه را از پوشهی لیبز کپی و در sdk پیست کردم و اجرا کردم و فایده نداشت.
توصیههای سایت استکاورفلو را هم انجام دادم، نشد.
نمیشه کسی فایل android.bat رو که سیستم نمیتونه پیدا کنه برای من بفرسته. میشه اینکار رو کرد؟!
2. الان، هر تغییری که در معرفی وجتها به فایل جاوا انجام میددهم تغییرات با تاخیر انجام میشود و گاه تا برنامه را ران نکنم علامت خطاها از بین نمیروند. مثلاً من نام یک فایل xml را اشتباه دادم و بعد علامت ضربدر دیده شد، بعد من نام را اصلاح میکنم و فایل را سیو میکنم. طبیعتاً باید علامت حذف شود. اما چنین نمیشود. و من فکر میکنم که نام را درست وارد نکردم، در حالی که نام درست است، و مشکل این است که سیستم خودش را آپدیت نمیکند و من ناچارم یک بار پروژه را ران کنم تا علامت ضربدر خطا از بین برود.
3. مشکل سوم اینکه الان هر پروژه جدیدی میسازم، یک علامت تعجب قرمز بغل پروژه ظاهر میشود و در پنجرهی ارور لاگ میگوید که :
Description Resource Path Location Type
Could not locate 'E:/android/workspace/appcompat_v7_25/bin/appcompat_v7_25.jar'. This will not be added to the package. Jom Unknown Android Packaging Problem
چکار کنم با این مشکلات؟
خود برنامه کم مشکل داشت، حالا مشکل اکلیپس هم اضافه شد!
اندروید بالای اندروید یعنی این!
راهنمایی جلیل لطفاً!