ورود

View Full Version : كتابي در زمينه ي اموزش برنامه نويسي اندرويد ميشناسين

GAME_BUILDER
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 11:55 صبح
سلام ميشه يه كتاب معرفي كنين براي اموزش برنامه نويسي ؟؟ كتاب كامل و ترجيها ترجمه شده باشه
لطفا انتشاراتش رو هم معرفي كنين
ممنون تو بازار گشتم كتاب ها خوب نبودن همه ١٠٠ تا ١٥٠ صفحه و مقدماتي و همينطور نويسنده هاش ايراني بودن كه خوب نيست

rubiks.kde
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 12:05 عصر
سلام ميشه يه كتاب معرفي كنين براي اموزش برنامه نويسي ؟؟ كتاب كامل و ترجيها ترجمه شده باشه
لطفا انتشاراتش رو هم معرفي كنين
ممنون تو بازار گشتم كتاب ها خوب نبودن همه ١٠٠ تا ١٥٠ صفحه و مقدماتي و همينطور نويسنده هاش ايراني بودن كه خوب نيست

دوست عزیز چنتا جمله گفتی همش باهم در تناقض هستن :

كتاب كامل و ترجيها ترجمه شده باشه

نويسنده هاش ايراني بودن كه خوب نيست

دوست عزیز این شخصهایی هم که نوشتن از روی مطالب خارجی ترجمه کردن و نوشتن.
برنامه نویسی علم خارجیه واسه ما : پس بهترین منابعش هم منابعی هست که اونا میگن.ترجمه به درد نمیخوره ، اگه ترجمه میخوایید همون فارسی ها تنها کتابهای هست که وجود داره

ehsan2883
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 16:04 عصر
به نظر من اگه میخوای خوب کار کنی، کتاب فارسی و ترجمه نخون. بشین یه کتاب زبان اصلی بخون. شاید متنش گیج کننده باشه ولی بعد از چند وقت راه میفتی. تازه تو که نمیخوای ترجمش کنی، فقط منظورو بفهمی کافیه
بنظرم کتاب Learning Android کتاب خوبیه.
برو تو سایت: it-ebooks.info
Learning Android رو سرچ کن برات میاره.
علاوه بر این هم اگه Android رو سرچ کنی یه عالمه کتاب اندروید واست میاره. البته تو قسمت Search ebook by، گزینه title رو انتخاب کن

GAME_BUILDER
سه شنبه 13 خرداد 1393, 00:06 صبح
ممنون ولي انگليسيم بد تر از اونچيزيه كه فكر ميكنين به علاوه اينكه تو كامپيوتر نميتونم كتاب بخونم يه كتاب فارسي ميخونم راه مي افتم
راستي من بيشتر كارم بازي سازي هست بازي موبايل و... به نظر شما تو اندرويد پول هست ؟؟ تو خارج و داخل
در ضمن حرف من تناقض نداره نويسندش ايراني نباشه ترجمه فارسي باشه يعني نويسنده با مترجم فرق ميكنه
دوستان اگر كتابي ميشناسن حتما بگن

hamedjj
سه شنبه 13 خرداد 1393, 00:37 صبح
از آموزش های تصویری سایت lynda.com و kamalan.com استفاده کن
آموزش تصویری انگلیسی نمیخواد ...
تو این سایت هم میتونی زیرنویس های انگلیسی آموزش های lynda را دانلود کنی:

http://www.lyndasub.ir/

GAME_BUILDER
سه شنبه 13 خرداد 1393, 13:49 عصر
داداش من فيلم و كتاب انگليسي زياد دارم مال ارياگستر چميدونم ١٠ تا دي وي دي دوستم داده ولي من كتاب فارسي ميخام در موقع بيكاري بخونم

badname
سه شنبه 13 خرداد 1393, 14:02 عصر
داداش من فيلم و كتاب انگليسي زياد دارم مال ارياگستر چميدونم ١٠ تا دي وي دي دوستم داده ولي من كتاب فارسي ميخام در موقع بيكاري بخونم
از منابع فارسی چیزی گیرت نمیاد ، اگه میخوای فوت کوزه گری یاد بگیری باید بری پیش خود کوزه گر نه شاگردش. فقط english بخون. خوندی یاد گرفتی ، بیا اینجا مثل اساتید دیگه به بقیه ام یاد بده ، اگرم به مشکل خوردی بپرس اساتید دیگه کمکتون کنن.

abbasalim
سه شنبه 13 خرداد 1393, 14:19 عصر
سلام منم با بقیه موافقم تازگیا یه کتاب فارسی واسه برنامه نویسی اندروید 4 منتشر شده که کتاب خوبیه ولی یکم سطحش به نظرم واسه شروع بالاست در هر صورت اطلاعات بیشر= تبلیغ شرمنده :چشمک:

mfaridi
سه شنبه 13 خرداد 1393, 21:49 عصر
بنظر من کتاب زیاد کمک نمیکنه یه پروژه واسه خودت در نظر بگیر ادامش بده به مشکلاتی بر میخوری که همون مشکلات خودش پختت میکنه

2xx2xx
سه شنبه 13 خرداد 1393, 22:04 عصر
http://pendarepars.com/book/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%D9%8A%D8%B3%D9%8A-Android-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-Mobile-Tablet/?c=31#.U44OwPmSySo
================================================== ======================
http://pendarepars.com/book/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D9%8 6%D9%88%D9%8A%D8%B3%D9%8A-Android-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D9%8A-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D9%8A%D8%B4%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87/?c=31#.U44OwPmSySo