PDA

View Full Version : قالب این سایت؟

bftarane
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 17:41 عصر
سلام.
می خواستم بدونم آیا برای این سایت از قالبهای آماده استفاده شده یا نه؟ یا اینکه قابل تشخیص نیست؟
http://vamardom.com/
اگه قالب آماده ای می شناسید که فرمهایی شبیه فرم گزارش خطا و ورود و ثبت نام و اون قسمت‌های لایک زدن و کامنت گذاشتنش شبیه به این سایت باشه لطفاً معرفی کنید.

دیگه اینکه آیا شما می تونید تشخیص بدید با PHP نوشته شده این سایت یا Asp.net?

vimax23
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 20:35 عصر
سلام.
می خواستم بدونم آیا برای این سایت از قالبهای آماده استفاده شده یا نه؟ یا اینکه قابل تشخیص نیست؟
اگه قالب آماده ای می شناسید که فرمهایی شبیه فرم گزارش خطا و ورود و ثبت نام و اون قسمت‌های لایک زدن و کامنت گذاشتنش شبیه به این سایت باشه لطفاً معرفی کنید.

نه سیستم نه تمپلیت آماده نیست
اما یه سیستم میکروبلاگ هست که هم میشه نوشت هم دیزاینش اگر کار کرده باشین ساده هست تو این سطح
سیستم هم به زبان php نوشته شده
مباحث مربوط به toggle() رو دنبال کنین روی جاواسکریپت میتونین انواع اقسام مدل ها اگر با css ترکیب کنین جذابتر بسازین

salmah
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 22:48 عصر
سلام.

می تونی از این سایت استفاده کنی
www.bulitwith.com

bftarane
جمعه 09 خرداد 1393, 14:22 عصر
با سرچ modal، pop up و از این قبیل خیلی نتایج جالبی به دست میاد ولی مشکل از اونجا شروع میشه که به فرض بخوای یه فرم ثبت نام رو در این Modal قرار بدی.
با فشردن دکمه ثبت باید POST Back اتفاق بیفته، و اگه کاربر اطلاعات اشتباهی وارد کرد Validation صورت بگیره و پیغامهای مناسب نشون داده بشه بدون اینکه modal بسته بشه.
یا مثلاً برای لایک باید تعداد لایکها در دیتابیس افزایش داده بشه. منظورم اینه که فقط جاواسکریپت یا jquery که نیست. وقتی پای تعامل اینا با دیتابیس پیش می یاد مشکلات تازه خودشون رو نشون میدن. به خاطر همین بود که احتمال دادم از یه CMS آماده برای این کار استفاده شده باشه. ظاهرش هم درسته که ساده هست ولی از نظر من کاملاً حرفه ای هست و اگه من بخوام از پایه این رو ایجاد کنم وقت زیادی ازم می گیره و به این تمیزی در نمی یاد.

بنابراین اگه قالبهای آماده ای میشناسید که این جور تکنیکهای جاوااسکریپتی و جی کوئری در اونها وجود داره مخصوصاً اون قسمت لایک لطفاً معرفی کنید.
من قالبهای آماده زیادی در اینترنت دیدم بیشتر روی CSS شون کار شده بود ولی من بیشتر دنبال اون بخشهای جاوااسکریپتی و جی کوئری هستم.

refugee
جمعه 09 خرداد 1393, 20:19 عصر
سرعتش عالی بود .

در مورد قالب هم که مسلما خودشون نوشتن .

meysam1366
جمعه 09 خرداد 1393, 21:29 عصر
سلام.

از اینها استفاده شده

ApacheWeb Server

Google AnalyticsAnalytics

jQuery 1.9.1JavaScript Framework

PHPProgramming Language

سی ام اس اختصاصی هستش

در خصوص قسمت لایک هم مثالهای زیادی توی گوگل هستش که میتونید یاد بگیرید و نمونه مشابهش رو بسازید

با ترکیب php mysql ajax jquery

bftarane
یک شنبه 11 خرداد 1393, 09:28 صبح
ممنون. من asp.net کار می کنم. خودم هم متوجه شدم کلاً ماژول های آماده، فرمهای آماده و ... برای PHP بیشتر در اینترنت پیدا می شه.
حالا یه مودال به اسم simplemodal پیدا کردم که دارم سعی می کنم برای فرمها از اون استفاده کنم. (ولی همین اول کار به دو تا مشکل خوردم یکی اینکه با فشردن دکمه صفحه پست بک نمی شد که با یه تغییر در فایل js اون حل شد. و حالا مشکل دیگه اینه که Validator که می ندازم در مودال دیگه مودال Show نمیشه که اینم پرسیدم امیدوارم جواب بگیرم)
یه مسئله دیگه هم اینکه ظاهراً asp.net mvc کار رو خیلی راحتتر می کنه در این قضایا.
و اینکه فکر کنم باید کلاسهای کاربرد jquery در asp.net رو پیدا کنم و برم. ممنون از همه.

در خصوص قسمت لایک هم مثالهای زیادی توی گوگل هستش که میتونید یاد بگیرید و نمونه مشابهش رو بسازید
ممنون میشم لینک یه نمونه از این مثالها رو اینجا قرار بدید.

mohamad_torabi
دوشنبه 12 خرداد 1393, 21:35 عصر
هم قالب اختصاصی هم مدیریت محتوا

mohamad_torabi
دوشنبه 12 خرداد 1393, 21:36 عصر
راستی درباره لایک هم از سایت زیر استفاده کن
http://www.ijquery.ir/