PDA

View Full Version : autoapdate apk

harani
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 19:17 عصر
سلام دوستان فرض کنید من یک apk ساختم و در مارکت های مختلف قرار دادم حالا برنامه خودم را آپدیت میکنم و دو باره در market ها میگذارم آیا راهی هست که بتوانم به کاربرانی که برنامه من را نصب کردم بگم که آپدیت دارن آیا کسی تا به حال چنین کاری را انجام داده است که من را راهنمایی کند .

hamedjj
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 19:22 عصر
باید از همون نوتیفیکیشن در ورژن اول استفاده کنی که تو نمونه برنامه ها هم هست
وگرنه من که دیگه راهی نمیشناسم

harani
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 19:32 عصر
ممنون از شما نوتیفیکشین ok خب من چگونه تشخیص بدم که آیا اصلاً آپدیتی هست یا خیر ؟

haniiii
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 19:32 عصر
به نظرم بهترین راه حل همون کاریه که بازار انجام داده تو نسخه 5 ... وقتی وارد بشی نسخه برنامه رو چک میکنه اگر نسخه جدید اومده بود مستقیم میفرسته به صفحه دانلود و اصلا نمیزاره ادامه بدی کار رو ...

شاید یه مقدار زوری به نظر برسته ولی خیلی کاربرا هستن که اصلا دوست ندارن آپدیت کنن باید به زور بهشون بفهمونی !

poorman
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 19:34 عصر
خب این کار رو که همون مارکت ها انجام میدن !!!

به کاربر میگن چه برنامه های ورژن جدیدشون اومده و براش نوتیفیکیشن میفرستن

harani
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 20:03 عصر
درست میگین دوستان اینکه شما میگن بازار برنامه های آپدیت دار را نوتیفیکیشن میده درست ولی خود من هیچگاه علاقه به دیدن اون لیست بلند بالایی که خود بازار میده رو ندارم از طرفی مطمئن باشید اگر برنامه ای جالب باشه خواهان آپدیت اون هم زیاد است که آپدیت چیزی نیست به چز همان نرم افزار قبلی با امکانات بیشتر که همین امکانات خیلی ها را به آپدیت سوق میدهد .

مسلماً بایستی ورژن ها چک شود ولی چگونه میتوان تشخیص داد برنامه ای که در یک سایت مارکت است آپدیت برنامه ی کنونی است که در دیواس کاربر می باشد ؟

badname
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 20:59 عصر
درست میگین دوستان اینکه شما میگن بازار برنامه های آپدیت دار را نوتیفیکیشن میده درست ولی خود من هیچگاه علاقه به دیدن اون لیست بلند بالایی که خود بازار میده رو ندارم از طرفی مطمئن باشید اگر برنامه ای جالب باشه خواهان آپدیت اون هم زیاد است که آپدیت چیزی نیست به چز همان نرم افزار قبلی با امکانات بیشتر که همین امکانات خیلی ها را به آپدیت سوق میدهد .

مسلماً بایستی ورژن ها چک شود ولی چگونه میتوان تشخیص داد برنامه ای که در یک سایت مارکت است آپدیت برنامه ی کنونی است که در دیواس کاربر می باشد ؟
به نظر من از push notif سایت parse استفاده کن ، باهاش بطور مستقیم به برنامه ت نوتیف میدی که کاربر گرامی آپدیت جدید اومده برو بازار دریافت کن !!!:لبخندساده:

haniiii
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 21:01 عصر

من برای برنامه خودم تو هر مارکتی که ارائه میکنم از آدرس جداگانه ای برای تشخیص نسخه جدید استفاده میکنم.

badname
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 21:02 عصر
تو همین راستا باید یه سوالی ار اساتید بپرسم چجوری میشه برنامه رو بصورت درون برنامه ای آپدیت کرد؟
مثالش برنامه share it اگه نسخه ت قدیمی باشه خودش آپدیت رو دریافت میکنه بعد بهت اعلام میکنه آپدیت کن ... اوکی کنی نصب میشه آپدیتش ، نه مارکت میخواد نه چیزی ،....
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟