ورود

View Full Version : مشکل با نصب .net framework

krasus
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 20:52 عصر
سلام
من یه برنامه تحت ویندوز (با دات نت ۲) ساختم که می خوام این برنامه رو به کاربرای زیادی بدم اما مشکل من با کاربرایی هست که دات نت روی سیستمشون نصب نیست.
من یه پروژه ستاپ درست کردم که دات نتش رو روی ۴ قرار می دم اما پیام زیر رو می ده :

Warning 1 The target version of the .NET Framework in the project does not match the .NET Framework launch condition version '.NET Framework 4 Client Profile'. Update the version of the .NET Framework launch condition to match the target version of the.NET Framework in the Advanced Compile Options Dialog Box (VB) or the Application Page (C#‎‎‎‎‎‎, F#‎‎‎‎‎‎). C:\Users\Public\Pictures\Sample Pictures\program\Setup1\Setup1.vdproj Setup1

اینم از تصویر تنظیمات ستاپ :
119636

حالا می خوام این برنامه رو روی ویندوز ایکس پی که ورژن ۲۰۰۶ هست و سرویس پک ۲ هست نصب کنم. روی این ویندوز ، ویندوز اینستالر نصب هست اما دات نت نصب نیست. حالا وقتی می خوام برنامم رو روی این ویندوز نصب کنم اما سیستم به من ارور می ده که قبل از اجرای برنامه باید دات نت ورژن ۲ رو نصب کنی. (ببخشید یکم زبان انگلیسیم مشکل داره:لبخند:)
119638
در ضمن من فایل دات نت ۴۰ مگابایتی که کنار ستاپ من درست شده رو جدا گانه هم نصب کردم اما باز هم همین ارور رو دارم.
مطابق فیلم آموزشی که از این صفحه (http://barnamenevis.org/showthread.php?449398-ساخت-خروجی-برنامه-طراحی-شده-با-C-%E2%80%8E%E2%80%8E-net-قابل-نصب-بر-روی-ویندوز&highlight=ساخت+ستاپ+با+.net) گرفتم این پروژه ستاپ رو ساختم با این تفاوت که برنامه من پایگاه داده نداره اما تو این آموزش داشت.
اینم لینک مستقیم فیلم آموزشی که استفاده کردم. (http://uplod.ir/7uo512g1qrix/setup.wmv.htm)
یه سوال دیگه اینکه دات نت کلاینت پروفایل با دات نت معمولی چه فرقی داره؟(دو گزینه اول توی عکس)
وقتی دات نت گزینه اول (عکس اولی) رو انتخاب می کنم و بعد بیلد رو می زنم ارور میده :

Error 1 The install location for prerequisites has not been set to 'component vendor's web site' and the file 'DotNetFX35SP1\dotNetFX20\aspnet.msp' in item '.NET Framework 3.5 SP1' can not be located on disk. See Help for more information. C:\Users\Public\Pictures\Sample Pictures\program\Setup1\Setup1.vdproj Setup1

یکی کمکم کنه
کلافه شدم.:عصبانی++:
(ای کاش می رفتم یه زبون دیگه تحت ویدوز یاد می گرفتم که نیازی به دات نت نداشته باشه:افسرده:)