ورود

View Full Version : سوال: اجراي يك روتين از داخل جدول

mohammadsaleh
جمعه 09 خرداد 1393, 15:56 عصر
سلام. برنامه هاي تحت شبكه دارم و مي خواهم به هنگام لود شدن يك فرم دستورات نوشته شده در يك فيلد درون جدول كه در اختيار من هست اجرا بشه. شايد بپرسيد چرا؟ من به تناسب موقعيت شايد بخوام يكي از كاربرا از برنامه نتونه استفاده كنه يا برنامه بسته بشه يا هزاران دستور نامشخص ديگه . در هر صورت مي خوام بدونم آيا ميشه دستورات رو به جاي نوشتن در ماژول مثلا فرم لود در يك فيلد نوشت و فقط در فرم به آن اشاره كرد.
تشكر

mohammadsaleh
یک شنبه 11 خرداد 1393, 09:30 صبح
سلام . من به پاسخ اين سئوال شديدا نيازمندم . منتظر راهنمايي مديران محترم و شما عزيزان هستم. با تشكر فراوان

alirezabahrami
یک شنبه 11 خرداد 1393, 13:27 عصر
سلام. برنامه هاي تحت شبكه دارم و مي خواهم به هنگام لود شدن يك فرم دستورات نوشته شده در يك فيلد درون جدول كه در اختيار من هست اجرا بشه. شايد بپرسيد چرا؟ من به تناسب موقعيت شايد بخوام يكي از كاربرا از برنامه نتونه استفاده كنه يا برنامه بسته بشه يا هزاران دستور نامشخص ديگه . در هر صورت مي خوام بدونم آيا ميشه دستورات رو به جاي نوشتن در ماژول مثلا فرم لود در يك فيلد نوشت و فقط در فرم به آن اشاره كرد.
تشكر
سلام آقاي محمد صالح!
بهتر ه يك نمونه قرار بدهيد تا انشاءالله با توجه به نمونه خودت به نتيجه برسيم.
يا علي

alirezabahrami
یک شنبه 11 خرداد 1393, 16:31 عصر
تشكر
سلام . من به پاسخ اين سئوال شديدا نيازمندم . منتظر راهنمايي مديران محترم و شما عزيزان هستم. با تشكر فراوان
سلام آقاي محمد صالح!
بنده خودم نمونه اي برايت آماده كردم . مراحلي كه انجام داده ام به شرح ذيل است:
1- ايجاد يك جدول با يك فيلد تحت عنوان Action
2- درج چند دستور بطور نمونه در ركوردهاي جدول فوق
3- ايجاد يك ماژول ساده و نوشتن يك دستور ساده در آن مثل Quit
4- بكار بردن كد زير در رويداد كمند باتن اجراي دستور:

If Not IsNull(Text1) Then
With Modules("xxx")
.ReplaceLine 2, Text1
End With
End If

در اين كد در هربار اجرا دستور بكار رفته در تكست باكس جايگزين دستور قبلي ميشود
5- فراخواني ماژول فوق در پايان كدهاي رويداد كليك كمند باتن اجراي دستور
يا علي

alirezabahrami
یک شنبه 11 خرداد 1393, 16:38 عصر
سلام
حواسم نبود ، اين كد در حالت كامپايل شدن كد (حالتmde) فاقد كارائي است . چون در واقع در هر بار اجرا ، دستور جديد بايد در ماژول درج شود و در حالت mde درج كد عملاً امكان پذير نيست .
بايد تدبير ديگري انديشيده شود
يا علي

mohammadsaleh
یک شنبه 11 خرداد 1393, 19:44 عصر
جناب آقاي بهرامي عزيز سلام. نمي دانم با چه زباني از شما تشكر كنم. ولي ميدانم كه مولا علي فرمودند من علمني حرفا فقد صيرني عبدا. پايدار باشيد و پاينده. انشاء الله آن مشكل نيز با وجود اساتيدي مانند شما حل گردد.

alirezabahrami
یک شنبه 11 خرداد 1393, 21:26 عصر
جناب آقاي بهرامي عزيز سلام. نمي دانم با چه زباني از شما تشكر كنم. ولي ميدانم كه مولا علي فرمودند من علمني حرفا فقد صيرني عبدا. پايدار باشيد و پاينده. انشاء الله آن مشكل نيز با وجود اساتيدي مانند شما حل گردد.
سلام
جناب محمد صالح عزیز !نظرت رادر موردنمونه پست 4 اعلام نکردید .
آیا خواسته شما با نمونه پست 4فوق (البته صرفنظر از عدم کارائی آن در حالت mde) برآورده میشود ؟
یاعلی

mohammadsaleh
دوشنبه 12 خرداد 1393, 09:37 صبح
تشکر می کنم. البته منظور من این بود که یک فایل memo باشد و همه دستورات موجود در آن اجرا شود نه اینکه بخواهیم دستورات موجود در یک رکوردرا اجرا کنیم

mohammadsaleh
دوشنبه 12 خرداد 1393, 17:26 عصر
ببخشيد منظورم فيلد با خصوصيت memo بود. و نه دستورات جداگانه در چند ركورد جدول