View Full Version : تبلیغات در اندروید
pesare
شنبه 10 خرداد 1393, 12:41 عصر
سلام دوستان
چطوری میتونم داخل برنامم تبلیغات پیاده سازی کنم؟
badname
شنبه 10 خرداد 1393, 12:47 عصر
یه سر به سایت adad (http://adad.ir/) بزنید با حساب بازارتون کار میکنه یه لایبری برا تبلیغات میده ، یه قسمتم برای راهنمایی داره کامل و جامع + نحوه پیاده سازی = آسونه زیاد سخت نیست :لبخندساده:
pesare
شنبه 10 خرداد 1393, 12:54 عصر
من یه برنامه ویندوزی دارم که میخوام تبلیغات اونو بزارم تو برنامه اندرویدم , باید چیکار کنم؟
dasssnj
شنبه 10 خرداد 1393, 13:17 عصر
یه سر به سایت adad (http://adad.ir/) بزنید با حساب بازارتون کار میکنه یه لایبری برا تبلیغات میده ، یه قسمتم برای راهنمایی داره کامل و جامع + نحوه پیاده سازی = آسونه زیاد سخت نیست :لبخندساده:
سلام . از این روش چقدر میشه پول در اورد؟ چند نفر احتمالا روی تبلیغات کلیک می کنند؟ شما چقدر از این راه پول در آوردی؟ ایا ارزش گذاشتن توی برنامه را داره؟
mrtzxxx
شنبه 10 خرداد 1393, 13:20 عصر
سلام . از این روش چقدر میشه پول در اورد؟ چند نفر احتمالا روی تبلیغات کلیک می کنند؟ شما چقدر از این راه پول در آوردی؟ ایا ارزش گذاشتن توی برنامه را داره؟
من یه برنامه گذاشتم 5000 نفر دانلود کردن 100 تومن تا حالا تو سایت عدد اعتبار دارم . برای کسب در امد خوب نیست.
dasssnj
شنبه 10 خرداد 1393, 13:23 عصر
100 تا تک تومن؟ یا 100 هزار؟
pesare
شنبه 10 خرداد 1393, 13:23 عصر
من میخوام برنامه خودمو تبلیغ کنم , کسی میتونه راهنمایی کنه؟
badname
شنبه 10 خرداد 1393, 13:29 عصر
مشخصا درآمدش خوب نیست ، ولی من تازه امروز تبلیغات گذاشتم برنامه م 50.000 هزار تا دان داشته ، اگه دوست داشتی پیام بده بهم ،الان نه ها بعدا ، بعد یه مدت بیا تا بهت بگم خوب بود یا نه :لبخندساده:
badname
شنبه 10 خرداد 1393, 13:31 عصر
من میخوام برنامه خودمو تبلیغ کنم , کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوست عزیز شما یه برنامه وین فون داری که میخوایی تو برنامه اندرویدت تبلیغ کنی یا کلا یه برنامه داری میخوای برنامه تونو بزاری واسه تبلیغ کردن ؟
pesare
شنبه 10 خرداد 1393, 13:53 عصر
نه یه برنامه win app دارم و دارم یه برنامه اندرویئ هم درست میکنم , حالا میخوام تبلیغ برنامه win app رو داخل برنامه اندرویدم بزارم , حالا اینا مهم نیست , من چطوری میتونم یه تبلیغ توی برنامم بزارم ؟
Shut Down
شنبه 10 خرداد 1393, 14:13 عصر
نه یه برنامه win app دارم و دارم یه برنامه اندرویئ هم درست میکنم , حالا میخوام تبلیغ برنامه win app رو داخل برنامه اندرویدم بزارم , حالا اینا مهم نیست , من چطوری میتونم یه تبلیغ توی برنامم بزارم ؟
داداش اگه میخوای تبلیغ دیگران رو تو برنامت داشته باشی و پول دربیاری برو adad تو بخش نمایش دهندگان
اگه فقط میخوای تو برنامت برنامه خودت رو تبلیغ کنی یه ایمیج ویو یا یک ایمیج باتن بزار زیر برنامت و عکس تبلیغو روش ست کن و تو رویداد کلیکش هرچی خواستی بنویس
mrtzxxx
شنبه 10 خرداد 1393, 16:16 عصر
100 تا تک تومن؟ یا 100 هزار؟
100 هزار تومن . خیلیه هااااااااا . :چشمک:
poorman
شنبه 10 خرداد 1393, 16:28 عصر
100 هزار تومن . خیلیه هااااااااا . :چشمک:
سلام
در عرض چه مدتی 100 هزار تومن ؟؟؟
فقط یک برنامه ؟
badname
شنبه 10 خرداد 1393, 21:02 عصر
سلام
فقط یک برنامه ؟
من امروز از 1000 تا نصب برنامه 2 هزار تومن از طریق تبلیغات در آوردم :قهقهه:
زیاد جالب نیست حال نکردم با این روش:ناراحت:
mrtzxxx
شنبه 10 خرداد 1393, 22:14 عصر
سلام
فقط یک برنامه ؟
تقریبا 40 روز شده با یک برنامه . به نظر خودم این اصلا خوب نیست ولی دیگه چاره ای نیست . باز خدا خیرشون بده برنامه رو رایگان گذاشتی یه ایده ای زدن هم به نفع ما هم خودشون.
hamedjj
شنبه 10 خرداد 1393, 23:25 عصر
یکی از بچه ها یه برنامه انگلیسی درست کرد و تو مارکت های جهانی گذاشت و از تبلیغات موبایلی برای درآمد از برنامش استفاده کرد (البته نه عدد)
گفت درآمد خوبی داره
به نظر من تو ایران فکر درآمد از این راه نباشین چون تعداد کاربران خیلی کمه
haniiii
یک شنبه 11 خرداد 1393, 09:24 صبح
با عدد میشه درآمد زایی کرد ... قاعدتا تو یه برنامه آفلاین نباید انتظار درآمد داشته باشین ... ... در حال حاضر میزان کلیک تو عدد نسبت به تعداد نمایش یه تبلیغ حدود 1,5 درصد هست. به نظرم عدد باید تغییری تو سیاست های تبلیغاتیش بده ... فقط کلیک نباید محاسبه بشه ... مشاهده تبلیغ هم خودش کلی تاثیر داره که این مجانیه ! ...
dasssnj
یک شنبه 11 خرداد 1393, 10:25 صبح
اونوقت ما چقدر از فروش برناممون را به عدد میدیم؟
badname
یک شنبه 11 خرداد 1393, 10:56 صبح
اونوقت ما چقدر از فروش برناممون را به عدد میدیم؟
تعرفه هاش اینجوریه :
قیمت هر کلیک بین ۳۰ تا ۷۰ تومان متغیر است. نسبت متوسط کلیکها به نمایش تبلیغ (CTR) در یک سال و چند ماهی که از فعالیت عدد میگذرد، غالباً بین ۱٪ تا ۲٪ بوده و بر همین اساس قیمت هر کلیک غالباً بین ۳۵ تا ۴۵ تومان است.
قیمت هر کلیک برای تبلیغی با CTR > ٪۲/۵ برابر ۳۰ تومان
قیمت هر کلیک برای تبلیغی با CTR = ٪۰/۵ برابر ۷۰ تومان
حتما یه سر به سایتش (http://adad.ir/) بزن
Pam.goudarzi
یک شنبه 11 خرداد 1393, 11:02 صبح
من برنامه فرمول کده رو با تبلیغات عدد گذاشتم تو بازار، 40000 تا دانلود داشته، بعد 10000 تومن درآوردم! دیگه از خیرش گذشتم تبلیغات رو برداشتم!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.