View Full Version : طراحی صفحه
shabnam_20
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 09:53 صبح
چه طور می تونم با دریم ویور کاری کنم که اندازه عکس ها و فرم ها ثابت باشه یعنی با بزرگ شدن مانیتور تغییری در صفحه ایجاد نشه و همه چیز به یک نسبت بزرگ بشه؟:اشتباه:
baranmatin
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 10:06 صبح
برای اینکه با تغییر رزولوشن ترتیب کار هاتون به هم نخوره بهتره قبل از هر کار اول یک جدول به عرض 780 بکشید و تمامی طراحیتون رو در اون انجام بدین تا با تغییر رزولوشن اون جدول نقش یک قاب رو برای اجزای دیگه صفحتون بازی کنه
aligh662000
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 11:36 صبح
باید اندازه table هات فیکس باشه یعنی اندازه ها رو پیکسلی بدی!
احتمالآ الان یا اندازه ندارند یا درصدی هستند!
iekrang
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 12:42 عصر
با اجازه دوستان.
اینکه فرمودید که اندازه تیبل رو به پیکسل بدند فکر میکنم باز هم مشکل ساز خواهد بود.باید اندازه تیبل اصلی رو width="100%" قرار بدهند.به این صورت امکان به هم ریختن اصلاً وجود نداره.
موفق باشید.
aligh662000
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 14:07 عصر
با توجه به تجربه ای که در زمینه طراحی صفحات وب دارم اگر اندازه ای table اصلی رو هم
100% بذاریم دوباره دچار مشکل میشیم چون در مانیتورهای متفاوت
صفحه متفاوت می بینیم عکس ها دفرمه می شن و سایر تنظیمات گرافیکی بهم می خورن
البنه استفاده از % کاره طراحی رو خیلی ساده می کنه اما نمی تونه تظمینی باشه
برای اینکه چیزی رو که شما رو مانیتور خودتون می بینید سایرین هم ببینند!!
sh_mohsen taki
جمعه 22 اردیبهشت 1385, 15:50 عصر
با سلام
تکنیک
FullScreen و Center Screen همه جا داره استفاده میشه و البته برا همه جواب میده اما نمیدونم چرا برای شما چواب نمیده شاید مشکل از کاربر باشه البته اگه به دل نگیرین
baranmatin
دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 11:58 صبح
FullScreen و Center Screen همه جا داره استفاده میشه و البته برا همه جواب میده اما نمیدونم چرا برای شما چواب نمیده شاید مشکل از کاربر باشه البته اگه به دل نگیرین
میشه بیشتر توضیح بدین؟
در ضمن شبنم جان کاری رو که بهت گفتم یعنی استفاده از یک جدول با اندازه ثابت مثل 780 و aligne=center رو من روی IE با هر رزولوشنی کار کردم ومشکلی نبوده یعنی تصاویر و فرم های درون این جدول با تغییر رزولوشن همون طور وشط صفحه میمون و اندازه تصاویر داخلش به هم نمیخورن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.