ورود

View Full Version : معرفی بهترین مودم GSM برای ارسال و دریافت پیامک

morteza271
یک شنبه 11 خرداد 1393, 17:42 عصر
سلام دوستان.

همونطور که از عنوان تایپیک مشخصه میخوام واسه یه برنامه قابلیت ارسال و دریافت پیام بذارم.
حالا دنبال یه مودم خوب میگردم.
میخوام هم سرعتش خوب باشه، هم کار کردن باهاش راحت باشه.
قیمتش هم یه جورایی مهمه...
خلاصه هر چی که به نظرتون بهتره رو لطف کنین معرفی کنین...
با تشکر...

mohamad_torabi
یک شنبه 11 خرداد 1393, 18:06 عصر
دوست عزیز کلا استفاده از مودم سرعت کمی داره و فکر کنم دیگه این روش قدیمی شده باشه شما میتونید یه پنل پیامکی بخرید و به برنامهتو وصلش کنید در صورتی که نیاز داشتید پنل از طریق پیام خصوصی به من اعلام کنید وی برای استفاده از پنل در برنامه ما نمونه کد به هر زبانی هم به شما میدیم گفته های من نوعی راهنمایی برای شما بود مطلب رو به حساب تبلیغات نزارید

abdullah20
یک شنبه 11 خرداد 1393, 18:17 عصر
دوست عزیز کلا استفاده از مودم سرعت کمی داره و فکر کنم دیگه این روش قدیمی شده باشه شما میتونید یه پنل پیامکی بخرید و به برنامهتو وصلش کنید در صورتی که نیاز داشتید پنل از طریق پیام خصوصی به من اعلام کنید وی برای استفاده از پنل در برنامه ما نمونه کد به هر زبانی هم به شما میدیم گفته های من نوعی راهنمایی برای شما بود مطلب رو به حساب تبلیغات نزارید
اشتباه میکنی دوست عزیز
بسته به نوع پروژه باید روش ارسال و دریافت پیامک را انتخاب کرد مثلا فرض کنید ما برای یک سوپرمارک نرم افزاری را پیاده سازی کرده ایم و قابلیت ارسال پیامک را هم قرار داده ایم حالا کاربر ما در روز شاید چند پیام برای مشتریان خود ارسال کند و اینجا استفاده از مودم کفایت میکنه
یا مثلا در پروژه ای دیگر( مثلا برنامه نود) ما حتما باید از وب سرویس استفاده کنید چون حجم ارسال و دریافت بالاست

mohamad_torabi
یک شنبه 11 خرداد 1393, 18:23 عصر
اشتباه میکنی دوست عزیز
بسته به نوع پروژه باید روش ارسال و دریافت پیامک را انتخاب کرد مثلا فرض کنید ما برای یک سوپرمارک نرم افزاری را پیاده سازی کرده ایم و قابلیت ارسال پیامک را هم قرار داده ایم حالا کاربر ما در روز شاید چند پیام برای مشتریان خود ارسال کند و اینجا استفاده از مودم کفایت میکنه
یا مثلا در پروژه ای دیگر( مثلا برنامه نود) ما حتما باید از وب سرویس استفاده کنید چون حجم ارسال و دریافت بالاست

سوالی که از شما دارم اینه که ما چرا برنامه نویسی میکنیم؟
چون میخوایم وسایل اضافی مثل کاغذ رو از خودمون دور کنیم حالا که کاغذ رو دور کردیم چرا بیایم بجاش یک مودم یا دستگاه رو یزاریم و از امکانات پنل های مختلف استفاده نکنیم؟

abdullah20
یک شنبه 11 خرداد 1393, 18:38 عصر
خوب اگر این طوری هستش ما نباید از هیچ سخت افزاری استفاده کنیم؟مثلا برای کار با بلوتوث ،تلفن گویا و . . . . .
همین ارسال پیامک =فرض کنید نرم افزار شما قراره در یک جایی اجرا بشه که نمیتونه به اینترنت وصل بشه(روستا) یا نمیخواد وصل بشه اون وقت چکار میکنید؟

mohamad_torabi
یک شنبه 11 خرداد 1393, 18:45 عصر
دوست عزیز پرسش کننده گفتن از نظر سرعت و راحتی که هنوزم من پنل رو من پیشنهاد میکنم و لطفا بحث رو تموم کنید که خود پرسش گر بین پنل و مودم هر کدوم راحتر بودن رو انتخاب کنن

morteza271
یک شنبه 11 خرداد 1393, 18:51 عصر
دوستان ممنونم ازتون.
ولی من به شخصه با نظر آقای abdullah20 بیشتر موافقم.
چرا که ممکنه مشتری اینترنت نداشته باشه و سرعت خیلی بالا هم واسش مهم نباشه چون در روز تعداد کمی پیامک ارسال میکنه! پس مودم براش بهتره.

من در برنامم هر دو رو خواهم گذاشت هم پنل و هم مودم.
اینکه گفتم سرعت خوب منظورم در بین خود مودمها بود نه در مقایسه با پنل.
فعلا دارم در مورد پنل های موجود تحقیق میکنم تا بهترین رو انتخاب کنم اگر نیاز شد حتما مزاحم شما هم خواهم شد. ممنون...

ولی من فعلا سوالم در مورد مودمه!!! و خواهشا بحث تون رو ادامه ندین.
کسی مودم خوب سراغ داره؟

abdullah20
یک شنبه 11 خرداد 1393, 19:28 عصر
افرین باید هر دو روش را در نرم افزار پیاده سازی کنید تا کاربر بنا به نیاز خود یکی ر انتخاب کند
و اما خرید مودم
دوست عزیز بنده یشنهاد میکنم مودم GPRS خریداری کنید زیرا:
1- سرعت بیشتر تقریبا دو برابر نسبت به مودم های GSM(به دلیل استفاده از بستر GPRS برای ارسال SMS )
2- قابلیت ارتباط GPRS
3- قابلیت ارسال پیامهای MMS

morteza271
یک شنبه 11 خرداد 1393, 19:35 عصر
ممنونو دوست عزیز.

این مودم های gprs قیمتش چقدر هست؟
کار کردن باهاش راجته و دردسر نداره؟
سایتی هست که بتونم امکاناتش رو مطالعه کنم؟
بازم ممنون

abdullah20
یک شنبه 11 خرداد 1393, 19:45 عصر
قیمتش تقریبا دو برابر مودم های GSM هستش(بسته به مدل مودم)
کار کردن باهاش تقریبا همانند مودم های GSM هستش
مثلا مشخصات یکی از انها
https://dotnetyar.com

morteza271
یک شنبه 25 خرداد 1393, 00:08 صبح
سلام دوستان.
دوستان مودم 3G که آدرسش رو آوردم یه نگاهی بندازین.
با اینطور مودم ها هم میشه پیامک ارسال و دریافت کرد.
البته از طریق برنامه سی شارپ منظورمه.
یعنی مودم رو به برنامه ای که خودمون نوشتیم شناسایی کنیم و برنامه از طریق اون پیامک ارسال کنه و حتی پیامک های دریافتی رو برنامه تشخیص بده.
امکانش رو داره این مودم؟
D-Link DWM-156 3.75G HSUPA USB Adapter (http://www.digikala.com/Product/DKP-5236/D-Link-DWM-156-3-75G-HSUPA-USB-Adapter/%D8%AF%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%A2%D8%AF%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DB%8C%D9%88-%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%DB%8C-DWM-156)
ممنون...

c0mmander
یک شنبه 25 خرداد 1393, 06:13 صبح
اگه برای پروژه ازمایشگاهی میخوای و نمونه صنعتی نیست بهتره از یک گوشی نوکیا دوست دوم استفاده کنی. هم قیمتش خیلی کمتره و خیلی هم بعدش حال میکنی :دی..

من 4 سال پیش با یک گوشی 3200 و اتمل(البته بخاطر این بود که پورت یو اس بیش رو دوستان داغون کرده بودن و الا نیازی دیگه به اون میکرو ه نبود مستقیم وصل میکرید هم شناسایی میشد.) یکی از همین ها رو درست کردم فکرنم اون زمان به 10 هزار تومن هم نرسید هم اینترنت کانتکت میشد (البته با سرعت خییییییلییی کم) و هم تماس ارسال اس ام اس دریافتش و تمام کارهایی که میشد رو پیاده کرده بودم . با دستورات AT تمام اینها رو بخوبی انجام میداد.

اما یک چیزی بخر که با اندروید هم سازگار باشه یک وقتی خواستی برنامت برای تبلت ها هم بدی و اون سیم کارت نداشت مشکلی نداشته باشی. :دی

morteza271
دوشنبه 26 خرداد 1393, 22:33 عصر
ممنونم دوست عزیز.
ولی شما اصلا به سوال من جوابی ندادین!!!

میخوام بدونم که آیا میشه با این نوع مودم ها هم کار کرد یا نه؟
یعنی میشه برنامه به این نوع مودم ها وصل بشه و از طریق اونا پیامک ارسال کنه و پیامک های دریافتی شون رو هم بتونه دریافت کنه؟
از دوستان کسی با این مودم ها کار نکرده؟

c0mmander
سه شنبه 27 خرداد 1393, 01:51 صبح
تمام مودم هایی که AT کامند رو ساپورت کنن میشه دیگه .. در اصل به تمام مودم های میشه ارسال کرد و دریافت کرد (باید دید توانایی فونت فارسی رو دارند یا خیر و همچینین اصلا این قابلت ارسال اس ام اس رو پشتیبانی میکنن یا خیر) که طبق توضیحات دیجی میگه اس رو مده پس می مونه دستورات at که اون هم همه این مودم های باید ساپورت کنن اما برای این که مطمین بشی من همین مدلی که گفتی رو جستجو کردم // بعله میشه.. لینک http://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/179644a3-6bd8-45f0-9ecb-1d128c38eb89/sendreceive-sms-with-dlink-gsmmodem-via-vbnet

morteza271
پنج شنبه 29 خرداد 1393, 16:28 عصر
ممنونم.
پس من همین مودم رو خریداری کنم؟!! خیالم راحت باشه؟
کدنویسی برای ارسال پیامک ربطی به نوع مودم که نداره دیگه درسته؟
کسی از این مودم استفاده کرده؟